• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok ümitlenmedim ama testte nasıl çıkacak diye merakımdan da duramadım.yapışım sırf ondan.okudum ilk başlarda pozitif çıkıpta sonra hamile olmayan çok insan olmuş.ben genede kötüsüne alıştırıyorum kendimi :)
kötüsü yok herşeyin en iyisi ve güzeli var ok mı? güzel şeyler düşün olumsuzu düşünme zaten tutmaz ise üzüleceğimiz günler olacak o yüzden evrene güzel msjlar gönder ben hep bebeğimin doğurduğumu hayal ettim sanki hamile kaldımda birde doğuruyordum :) ama hayaldi gerçek oldu inşallah seninde gerçek olur.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

amin canım aminnnnnnnnnnnn ahh şu günler hemencik geçse alsak bebğimizi kucağımıza :) eşime diyorum beni bayıltsınlar 9 ay sonra kalkayım diyorum gülüyor benim kalbim dayanmaaz diyorum doktora doktorda ağlıyor benle kan sonucuna :) artık ağlak bişey oldum umarım sen hep gülersin :)
cumlemizin yuzu guler insaallah ya valla oyle sabirsiz oluyor insan nasil gececek diye :-) benim bugun bel agrim var biraz normal mi acaba korkuyorum cok :(

cumlemizin yuzu guler insaallah ya valla oyle sabirsiz oluyor insan nasil gececek diye :-) benim bugun bel agrim var biraz normal mi acaba korkuyorum cok :KK43:
ayy bacım benimde belim ağrıyor patates çuvalı gibi hop yamuluyorum kilom biraz fazla ondanmı onuda bilmiyorum 73 kg yum :) beb adete göre 4 hafta 3 günlüğüm henüz :)

Kizlar bugun 11.gun test yaptirdim sonuc negatif :( sizce degerin yükselme ihtimali varmı 14 nde aşilama oldum acaba erkenmi yaptim :( normal adet tarihim 26 si ama bilemedim bugun gozlerim doldu doldu ama aglayamadim cok kotü hissettim kendimi

ayy bacım benimde belim ağrıyor patates çuvalı gibi hop yamuluyorum kilom biraz fazla ondanmı onuda bilmiyorum 73 kg yum :) beb adete göre 4 hafta 3 günlüğüm henüz :)
Bende 66 kiloyum malesef kilom fazla benimde boyuma gore ama napalim saglikla alalimda kucagimiza veririz sonra canim bizde 4 hafta 3 gunluguz yaa ayniymisiz valla :-) doktor besinci haftaya girdigimizde kontrole cagirdi insaallah keseyi gorebiliriz

Kizlar bugun 11.gun test yaptirdim sonuc negatif :KK43: sizce degerin yükselme ihtimali varmı 14 nde aşilama oldum acaba erkenmi yaptim :KK43: normal adet tarihim 26 si ama bilemedim bugun gozlerim doldu doldu ama aglayamadim cok kotü hissettim kendimi

sen mı ben mı cnm asılama oldum test gununu beklıodum sabah bı actım gozumu kırmızılar :( oturdum agladım

kötüsü yok herşeyin en iyisi ve güzeli var ok mı? güzel şeyler düşün olumsuzu düşünme zaten tutmaz ise üzüleceğimiz günler olacak o yüzden evrene güzel msjlar gönder ben hep bebeğimin doğurduğumu hayal ettim sanki hamile kaldımda birde doğuruyordum :) ama hayaldi gerçek oldu inşallah seninde gerçek olur.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Canımmm ağzından bal damlıyo inşallah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına alırsın darısıda bize ..çooook aminnn :))) evet hep güzel düşüncez hep iyi düşüncez ki iyi olsun :)

Kizlar lutfen cvp verin.....Asilamasi tutanlar ve bekleyenler asilama sonrasi dr iliski onerdimi yoksa yasakladi mi?1.asilamada yasakladi yani 1 aylik adet doneminde sadece asilama oldu 8 yumurta oldu tutmadi 2. Yi bugun oldum asilama yine iliski yok dedi...

bende 1.asılamamı oldum cnm sonuc beklerken bugun adet oldum.çok uzgunum:KK43: senın ne sorunun war pko musun?mantık yurut bak asılama gunu zaten olmaz ılıskı spermler werıldıgı ıcın.asılamanın 2.gunude olmas.3.gun baslanır gun asırı ılıskıye cnm..

Kizlar lutfen cvp verin.....Asilamasi tutanlar ve bekleyenler asilama sonrasi dr iliski onerdimi yoksa yasakladi mi?1.asilamada yasakladi yani 1 aylik adet doneminde sadece asilama oldu 8 yumurta oldu tutmadi 2. Yi bugun oldum asilama yine iliski yok dedi...

bende 1.asılamamı oldum cnm sonuc beklerken bugun adet oldum.çok uzgunum:KK43: senın ne sorunun war pko musun?mantık yurut bak asılama gunu zaten olmaz ılıskı spermler werıldıgı ıcın.asılamanın 2.gunude olmas.3.gun baslanır gun asırı ılıskıye cnm..

Bugun ve suandada benim cok kotu sancim var adetimin 1. Gunu cektigim agri gibi feci bi sanci ama adet olmadim ki zaten adetime 6 gun var benm gbi olan varmi

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğim sağlıklı olucak galiba beta hcglerim sağlıklı yükselmeye başladı bugün 181 olduk cuma 360 olsak pazar 750 olsak salı 1500 vee kese görme zamanıııııııııııı :) nekadar ağladığımı ne kadar üzüldüğümü biliyordunuz geçen hafta bazı tahlillerimiz yeterince katlamamıştı .çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım ama bunun 1 i 2 si 3ü önemli değil olmasaydıda 10 kezde olsa denerdim bu sayfadaki herkes bir gün bebek sahibi olacak bu sınavı en layıkı ile vericez ve evlatlarımızı kucağımıza alıcaz.hala korkuyorum kese görünmeden kalp atışını duymadan hala şüphem var korkum var ama hayırlısı dicez inşallah güzel olcak bak tuttu ama sayfadan gitmedim herkesi takip edicem hatta doğumlarınıza bile katılırım :) bu arada dua etmeye devam edin bak dualarla düzeliyor bebeğim bu sefer dış gebeliğe vermicem bebeğimi :):KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy cok sevindim senin adina canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. RABBIM bizlerede nasip etsin insallahh :)

Cnm bize dr aciklanamayan dio..Bende 2-3 cm civari cikolata kisti var ama bunun engel olmayacagini soyluyo...Ama bebis yok...Kararsz kaldm ya iki seferdr iliski hic yok dio birinci tutmadi acaba diorumasilamanin ertesi gunu iliskinin faydasi olurmu gerci hafif kanamam var yarina gecer herhalde off kafamda deli sorular..

Cnm bize dr aciklanamayan dio..Bende 2-3 cm civari cikolata kisti var ama bunun engel olmayacagini soyluyo...Ama bebis yok...Kararsz kaldm ya iki seferdr iliski hic yok dio birinci tutmadi acaba diorumasilamanin ertesi gunu iliskinin faydasi olurmu gerci hafif kanamam var yarina gecer herhalde off kafamda deli sorular..

buyuk ıhtımal kısttendır cnm o.bnde de pko war cok sayıda ufak kıstlerım war.bnde kıste baglıyorum.adetlerım cok duzensız mesela.bnce yarından sonra olsun ılıskı

Back