• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrrr ben yarın yine kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç hele bi 60 çıksın halay çeke çeke gelicem hastaneden :) bebeğimi istiyorum ben ya :) kaybetme korkusundan onu hissedemiyorum bile ne olur benim için bildiğiniz duaları edermisiniz? rabbim mucizesini yaşatsın bana :)

arkadaşım merhaba sonucumerak ettim inşallah herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğim sağlıklı olucak galiba beta hcglerim sağlıklı yükselmeye başladı bugün 181 olduk cuma 360 olsak pazar 750 olsak salı 1500 vee kese görme zamanıııııııııııı :) nekadar ağladığımı ne kadar üzüldüğümü biliyordunuz geçen hafta bazı tahlillerimiz yeterince katlamamıştı .çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım ama bunun 1 i 2 si 3ü önemli değil olmasaydıda 10 kezde olsa denerdim bu sayfadaki herkes bir gün bebek sahibi olacak bu sınavı en layıkı ile vericez ve evlatlarımızı kucağımıza alıcaz.hala korkuyorum kese görünmeden kalp atışını duymadan hala şüphem var korkum var ama hayırlısı dicez inşallah güzel olcak bak tuttu ama sayfadan gitmedim herkesi takip edicem hatta doğumlarınıza bile katılırım :) bu arada dua etmeye devam edin bak dualarla düzeliyor bebeğim bu sefer dış gebeliğe vermicem bebeğimi :):KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inş canım saglıkla alırsın bbegını kucagına..bende ilk kez asılama oldum bugun 9.gunumdu erkenden adet oldum:mad::mad:

Selam kizlar bnide ali aranizaa.23yasindaym 10aylk ewliym 1.aydan itibaren.bebek istiyorz pko rahatszlgm war adetm hep duzensz hap kullanmadan yumrtam gelismiyo.3kere catlatma ignesi oldm tutmadi dha sonra rahim filmi cektrdm we rahim yapim degsik oldgu icn histereskopi amelyati oldm.onun uzerne adet gordm doktr asilama yapalm demsti ama bnm sdce bi yumrtam gelistgi icn dger ay asilama yapalm ddi bu ay sdce catlatma ignesyle tek yumrtani degerlendr dedi.pazartesi ignemi oldm heycnla bekliyorm gunlern gecmesni.insllah rabbim bu hyrli gunlerde tum bebek isteyenlere nasip etsn kimseyi nadim etmesn allahm.

Selam kizlar bnide ali aranizaa.23yasindaym 10aylk ewliym 1.aydan itibaren.bebek istiyorz pko rahatszlgm war adetm hep duzensz hap kullanmadan yumrtam gelismiyo.3kere catlatma ignesi oldm tutmadi dha sonra rahim filmi cektrdm we rahim yapim degsik oldgu icn histereskopi amelyati oldm.onun uzerne adet gordm doktr asilama yapalm demsti ama bnm sdce bi yumrtam gelistgi icn dger ay asilama yapalm ddi bu ay sdce catlatma ignesyle tek yumrtani degerlendr dedi.pazartesi ignemi oldm heycnla bekliyorm gunlern gecmesni.insllah rabbim bu hyrli gunlerde tum bebek isteyenlere nasip etsn kimseyi nadim etmesn allahm.
hosgeldn bende pko hastasıyım asılama oldum bu ayın 15. İnde beklemedeym :KK17::KK17:

buyuk ıhtımal kısttendır cnm o.bnde de pko war cok sayıda ufak kıstlerım war.bnde kıste baglıyorum.adetlerım cok duzensız mesela.bnce yarından sonra olsun ılıskı
Bilmiyorum ki cnm...Her ay duzenki adet goruyorm yumurta olusuyo kendiliginden buyuyo,tupler acik hormonlar normal,sperm iyi ... bebbis yok yok yok....

Selam arkadaşlar 11de kan verdim 1saat sonra adet oldum sonucumu aldım 3ay sonra bi aşılama daha olucam hepiniz Allaha emanet olun güzel haberlerlerinizi almak üzere hoşçakalın.... Benim biraz kendimi toparlamam lazım.
hayırlısı olur inş toparlama geç oluyor malesef. umarım bu arada kendiliğinden olur...

rahim yapısı değişk derken? septum mu? bnde septum ameliyatı olmuştum. bi kez yumurta takibi bi kezde aşılama oldum ama ikisi de olmadı malesef. bi kaç ay sonra ikinci aşılamayı yaptıracağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla. inş güzel şeyler olur bu sefer herkes için

Kızlar bende aşılama oldum tam 8 gün oldu ilk aşılamam bnde hiç problem yok eşim de sperm hareketsizligi var acaba tutarmi ya

Kızlar bende aşılama oldum tam 8 gün oldu ilk aşılamam bnde hiç problem yok eşim de sperm hareketsizligi var acaba tutarmi ya

Canim benimde ayni senin gibi esimden kaynakli asilama oldum bugunn 9. Gunum bugun dayanamadm kan testi yaptirdim 4 te cikacak sonucum haber veririm

Arkadaşlar tekrar herkese merhaba. çoğunuz bilir sebepsiz infertilite ve 3. aşılamamda negatif. aslında tüpe gitmekte o kadar kararlı idimki doktorum 1 saat sonunda herşey mükemmel iken br kez daha deneyelim dedi ve beni ikna etti. hatta yetinmedi bir mucize öyküsünün karekteri ile telefonda görüştürdü. sonunda adamın ısrarları ile ikna oldum. gelelim konuya. çok güzel anlaştık ve biribirimize destek olduk ama negatif sonuç alanlarımız devam edeceklerimiz var maalesef gönül isterdiki hepimiz mutlu sona ulaşalım ama kısmet olmadı. o yüzden yeni konu açtım temmuzda aşılama olacaklar için vede kendim için. Açıkcası burası iyi geldi bana. bekliyorum arkadaşlar hepinizi ve öpüyorum. negatiflere umut dolu günler ve bebişlerine kavuşması dileklerimle, pozitiflere ise sağlıklı hamilelik geçirme ve Kucaklarına alma dileklerimle. hoşçakalın.

Konu nas
Arkadaşlar tekrar herkese merhaba. çoğunuz bilir sebepsiz infertilite ve 3. aşılamamda negatif. aslında tüpe gitmekte o kadar kararlı idimki doktorum 1 saat sonunda herşey mükemmel iken br kez daha deneyelim dedi ve beni ikna etti. hatta yetinmedi bir mucize öyküsünün karekteri ile telefonda görüştürdü. sonunda adamın ısrarları ile ikna oldum. gelelim konuya. çok güzel anlaştık ve biribirimize destek olduk ama negatif sonuç alanlarımız devam edeceklerimiz var maalesef gönül isterdiki hepimiz mutlu sona ulaşalım ama kısmet olmadı. o yüzden yeni konu açtım temmuzda aşılama olacaklar için vede kendim için. Açıkcası burası iyi geldi bana. bekliyorum arkadaşlar hepinizi ve öpüyorum. negatiflere umut dolu günler ve bebişlerine kavuşması dileklerimle, pozitiflere ise sağlıklı hamilelik geçirme ve Kucaklarına alma dileklerimle. Konu nasl aclyo ben yapamadm yeni üye oldum blmym

Back