• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BENDE BUGÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR TÜPLERİMİN İKİSİDE AÇIK ÇIKTI.UMARIM EN KISA ZAMANDA GEBE KALABİLİRİM.
inş kavuşursun bebişlerine :) bi tane yetmez çoğul olsun inş :) içimden böyle geldi hayırdır inş :)

BENDE BUGÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR TÜPLERİMİN İKİSİDE AÇIK ÇIKTI.UMARIM EN KISA ZAMANDA GEBE KALABİLİRİM.

süper haber :KK28: hsg den sonraki ilk 3 ay şans daha da artıyormuş biliyorsundur
doğal yoldan gelir inşallah en kısa zamanda :KK46:
anestezili mi çekildin ? nasıl geçti ?

süper haber :KK28: hsg den sonraki ilk 3 ay şans daha da artıyormuş biliyorsundur
doğal yoldan gelir inşallah en kısa zamanda :KK46:
anestezili mi çekildin ? nasıl geçti ?
evet anestezili çekildim.gayet iyiyim.hatta bitince işe bile geldim.hafif bel ağrım ve hafif kanamam var sadece

KIZLAR BURDA BİR ARKADAŞ SÖYLEMİŞTİ.4 CUMA -YA EVVEL DİYE 1000 DEFA ZİKİR ÇEKİNCE BEBEĞİMİZ OLURMUŞ.BEN BU CUMA ONA BAŞLADIM.SİZDE YAPIN.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞ.

KIZLAR BURDA BİR ARKADAŞ SÖYLEMİŞTİ.4 CUMA -YA EVVEL DİYE 1000 DEFA ZİKİR ÇEKİNCE BEBEĞİMİZ OLURMUŞ.BEN BU CUMA ONA BAŞLADIM.SİZDE YAPIN.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞ.
Evet canim bende bu cuma cektim.. rahim rahatsizligi olanlarda el-halik zikrini ceksinler

kızlar yine ben :) ara ara sorular geliyo aklıma size sormak istiyorum.karnımızdan vurduğumuz iğnenin zamanı önemli değil peki sağmı sol tarafamı vuruyosunuz yada vurdunuz :)

kızlar yine ben :) ara ara sorular geliyo aklıma size sormak istiyorum.karnımızdan vurduğumuz iğnenin zamanı önemli değil peki sağmı sol tarafamı vuruyosunuz yada vurdunuz :)
Zamanı önemli değil diye kim söyledi ki her gün aynı saate olacaksin

KIZLAR BU İĞNE TEDAVİSİNE GELECEK AY BENDE BAŞLIYCAM.KAÇ GÜN SÜRÜYOR BU İĞNELER.VE KENDİMİZMİ YAPIYORUZ.NEREDEN VURUYORUZ.

Doktorunla irtibata gec bence canim bir sor sen yinede gec olmadan
druma ulaşamam bu saaatte ama çok tedirgin oldum şuanda :( dr bana bilhassa demedi aynı saatte diye sadece dediki öğleden sonra vurursun dedi .önemli olsa sonuçta belirtmesi gerekmez mi .off çok üzgünüm şuan umarım saat önemli değildir.yoksa başlangıçta daha hayallerim suya düşer

KIZLAR BU İĞNE TEDAVİSİNE GELECEK AY BENDE BAŞLIYCAM.KAÇ GÜN SÜRÜYOR BU İĞNELER.VE KENDİMİZMİ YAPIYORUZ.NEREDEN VURUYORUZ.
sanırım kan tahlillerine göre drun ilaç ve dozu belirliyo benim 7 gün sürücek 4.günüm gonal 75ml iğne vuruyorum kendim yapıyorum iğneyi çok basit bi işlem zaten

Back