Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar cumleten hayırlı gunler hayırlı ramazanlar.bende asılama oldum 15hazıranda.acaba ne gıbı belırtıler war tutan arkadaslar yazabılır mı??bnde smdılık gogus hassasıyetı war dün we ewelı gunde kasıklarımda resmen bi doluluk hıssı wardı.yanı gerındıgım zaman falan acıyan cınsten ?ilk asılaması tutan arkadaslar umut olun lütfeeeennnnnnnnnnnnnn bizlere....

Slmmmm 15haziranda ilk aşılamamı oldum heyecanla beklemedeyim sizce ne zaman kanda baktırayım

slm cnm .aynı gün asılama olmusuz senınle.bnde pko war cnm adet duzensızlıgım war klomenle olmadı gonal f wuruldum..buyudu sukur.ardından catlatma ıgnesı.senın ne sorunun war cnm?belırtın warmı?

çok sevindim senin adına::)

Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
Hayırlı olsun cnm daha kucuktur asılama yla mı kaldın ılk defa mıydı eger asılama ya kullandıgın ilaclar dan bıraz tedaviden bahsedermısın

Ins canım dualarim ız senınle

ben bu ay aşılama ile hamile kaldım sürekli bi gerinme isteği oluyor ama temkinli gerindim yorgunluk aşılamanın 7. gününden sonra göğüslerde ağrı ve dolgunluk zaman zaman kasık ağrısı ve sonuç pozitif benim biraz prombelmi ama böyle hamile kalabildim yani sana ışık olsun canım :)

hep takip ediyorum ama yazmaya cesaretim yok benim umudum kalmadı bu çarşamba öğrenicem sonucu nedenini bilmiyorum olmayacak gibi ama sizden güzel haber duymak iyi geliyor dün ağlaya ağlaya dua ettim hepimiz için çok zor bi imtihan inşallah gönlünüzün istediği gibi geçersiniz bu sınavdan anne olmak ne kadar kıymetli ne kadar mutluluk verici bizim için dünyanın en mutlu insanı oluveririz o muhteşem haberi alınca inşallah hepimize nasip etsin rabbim....

slm cnm .aynı gün asılama olmusuz senınle.bnde pko war cnm adet duzensızlıgım war klomenle olmadı gonal f wuruldum..buyudu sukur.ardından catlatma ıgnesı.senın ne sorunun war cnm?belırtın warmı?
Bendede pko var benmde klomenle olmadı bu ay gonalf kullandım belirti yok olmaxda bence mercimk kafar sey

yalnız değilsin aynı duygular içindeyim...

Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın ben iyice umutlarımı yitirmiş bir durumdayım psikolojik bir bunalım içindeyim olmayacağını hissediyorum

Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi

canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

ayyy hadiiiiiiii güzel haberlerin devam etsin periii
gözünaydın inşallah ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak

evet zor bi imtihandayız ama Rabbim daha acı daha zor imtihanlardan korusun hepimizi
dua ettiğin için Allah bin kere razı olsun yüreğine sağlık agzına sağlık
neden olmayacak gibi hissediyorsun cnm öyle düşünme
sakıncası yoksa neden aşılama yaptırdın kaç senedir istiyorsunuz biraz bahsedermisin durumundan
bende 5 senenin vermiş oldugu umutsuzlukla snn gibi evet olmucak diyorum ama
Rabbim ol derse neden olmasın
lütfen ümitsizliğe kapılmayalım herşey bir vesile yeterki Rabbim ol desin

kızlarrrrrrr az önce puregon vurdum hani iğnesini çıkarıyoruz ya
iğne kapagını takayım derken iğnesi başparmagıma battı baya bi
içine girmemiştir dedim ama kanadı da yani bişey olmaz deme
ne sakarım yaaaa

ha

hayırlı olsun Allah kucsğınada almayı nasip etsin. belirtilerin varmıydı ve 15. gün idrarda netmiydi bu süreci anlatır mısın biraz
Amin canm hqyr belirtim hic yoktu 2.asilamadi hatta ben yine tutmadi dye umutsuzdum adet xamanim yaklastkca adet sancisi gibi agrlarimda olunca ben umidi kestim ama 15.gun idrar testi yaptm ewde silik cikti hastaneye gttm kandada idrardada cikti sukur

canım senin aşılaman ayın kaçında yapılmıştı ? sanki 1 i gibi hatırlıyorum ama seni çok sevindim rabbim bu hafta kucağına alacağının ilk sinyali olan keseyide göstersin inşallah :)
Ewet canm 1ydi dogru hatrliyosun amin insallah rabbim seninde yuzunu guldursun iki kat iki kat artsn insallh degerin

Canm umudunu kaubetme rabbim tam karanlika bi isik yakiveryo ben hala inanamyorum sanki hic hamile kalamycam gibi dusunurdum

B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…