- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Valla canım aslılamadan once taktıkları aletede surdu jelden nebilim. Folikasit kullnman lazım vitamin takviyesi o bebek dusunmeye baslayınca icmeye baslıyosun bebek 3aylık olana kadar.
wermedı bızım doktor.????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım aslılamadan once taktıkları aletede surdu jelden nebilim. Folikasit kullnman lazım vitamin takviyesi o bebek dusunmeye baslayınca icmeye baslıyosun bebek 3aylık olana kadar.
Benim sorunum tuylenme ve cok arada gecikiyodum bir ay
Tamm: ) canım belki insulin direncinde vardır sorun glifor seker ilacı. Kilo sorunun varmıalıntı yap cnm msjı:) bende tuylenme falan yok adet duzenım yok sadece.o yuzden yazdı sanırım glıforu da
Merak ediyorum kusurabkmayin nilur catlatma ignesinde ve asilamada agri aci oluyomu.jelle muayene zararlimidirValla canım aslılamadan once taktıkları aletede surdu jelden nebilim. Folikasit kullnman lazım vitamin takviyesi o bebek dusunmeye baslayınca icmeye baslıyosun bebek 3aylık olana kadar.
Baxen takip etmiyolar banada iciyosun dimi dedi doktr bende yok vermedinz oyle bisey diynce yazdı devamlı gunde bitane. 3 tlmis zaten al kulln
Catlatma ignesi norml igneden cok ince hissetmiyosun asılamada kolayMerak ediyorum kusurabkmayin nilur catlatma ignesinde ve asilamada agri aci oluyomu.jelle muayene zararlimidir
Tamm: ) canım belki insulin direncinde vardır sorun glifor seker ilacı. Kilo sorunun varmı
FOLBİOL canım adıböle oldumu bır kızıyorum ki sorma :/ama hangını alıcamı ne bılım kı cnm???
Asılama oldugun gun progestanın kactıaynen ınsulun dırencım warmıs ole ddı bakalım aslı wardır ıns.içiyoruz 20gundur.70 kıloyum cnm
Progestan bakıyolar kanda yumurtlamaya bakıyolar yani progestan yazıyo testtee2 yımı dıorsun cnm?
Progestan bakıyolar kanda yumurtlamaya bakıyolar yani progestan yazıyo testte
Bilmem benm 1.22 ydien son 351 cıktı cnm nasıl ıyı mı???
Bilmem benm 1.22 ydi
Kac yasındasın nekadarlık evlisin. Ben 24 2 yıllık evliymen son 351 cıktı cnm nasıl ıyı mı???
Bilmem benm 1.22 ydi
Kac yasındasın nekadarlık evlisin. Ben 24 2 yıllık evliym
E2bendende istedi iyi cıkmıstı ama hatırlamıyorum90lıyım cnm ben..2012 agustosta ewlendım
E2bendende istedi iyi cıkmıstı ama hatırlamıyorum
Anladım canım bizdee her hitmemizde progestan ve e2 istedi herkezdnbenden sureklı kan wermemı e2 ye sureklı bakmamız gerektıgını soledı cnm.sanırım yumurtaların buyumelerını gosterıyor