• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin :anneadayı::nazar:

:KK9::KK9: ayyy hadiiiiiiii güzel haberlerin devam etsin periii :nazar:
gözünaydın inşallah ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak

evet zor bi imtihandayız ama Rabbim daha acı daha zor imtihanlardan korusun hepimizi
dua ettiğin için Allah bin kere razı olsun yüreğine sağlık agzına sağlık
neden olmayacak gibi hissediyorsun cnm öyle düşünme :KK20:
sakıncası yoksa neden aşılama yaptırdın kaç senedir istiyorsunuz biraz bahsedermisin durumundan
bende 5 senenin vermiş oldugu umutsuzlukla snn gibi evet olmucak diyorum ama
Rabbim ol derse neden olmasın
lütfen ümitsizliğe kapılmayalım herşey bir vesile yeterki Rabbim ol desin
iyi dileklerin için teşekkür ederim... Ben 28 yaşındayım 9 senelik evliyim pko hastasıyım 3 yıllık evliyken tedaviye başladım ilaç kullandım klomen vs.. geçen sene aşılamaya karar verildi iğneleri vurduğumla kaldım yumurtam büyümemiş ara verildi hem kilo ver hemde kendini toparla dedi doktor kilo verdim yeniden iğnelere başladık tek yumurtam oluşmuş 25 mm olmuş dedi doktor işte böyle bekliyorum şimdi sonucu adet oalacak gibiyim ama bu aşılama tutmazsa tüp bebek denencek sebepsiz infertilite hastalığımın adı eşimde hiç problem yok

Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın ben iyice umutlarımı yitirmiş bir durumdayım psikolojik bir bunalım içindeyim olmayacağını hissediyorum
en kötü karar kararsızlıktan iyidir eğer 12. güne geldiysen tahlilini yaptır niye bu kadar ümitsizsin bak rabbim nasıl kaybettirip kazandırıyor .emin ol bir sınavdayız buna inandım artık .

iyi dileklerin için teşekkür ederim... Ben 28 yaşındayım 9 senelik evliyim pko hastasıyım 3 yıllık evliyken tedaviye başladım ilaç kullandım klomen vs.. geçen sene aşılamaya karar verildi iğneleri vurduğumla kaldım yumurtam büyümemiş ara verildi hem kilo ver hemde kendini toparla dedi doktor kilo verdim yeniden iğnelere başladık tek yumurtam oluşmuş 25 mm olmuş dedi doktor işte böyle bekliyorum şimdi sonucu adet oalacak gibiyim ama bu aşılama tutmazsa tüp bebek denencek sebepsiz infertilite hastalığımın adı eşimde hiç problem yok

anladım canım hayırlısı olsun hakkında
hem sıkma canını 1 tane yumurta seni anne yapmak için yeterli canım :nazar:
üstelik 25mm çok iyi
umarım Rabbim gönlünden geçeni nasip eder
bu arada bende 28 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 senedir de bebek için ugraşıyorum
laporoskopi histeroskopi tüp bebek vs denemelerim oldu bu ilk aşılamam olacak nasipse yrn kontrolüm var

kızlarrrrrrr az önce puregon vurdum hani iğnesini çıkarıyoruz ya
iğne kapagını takayım derken iğnesi başparmagıma battı baya bi
içine girmemiştir dedim ama kanadı da yani bişey olmaz demeo_O
ne sakarım yaaaa:KK67:
kız parmağında yumurtamı büyütcen seni gidi seni :) anam ya parmağın hamile kalırsa :) evlat evlattır parmak evlat falan deme sakın :):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK28::KK28::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

en kötü karar kararsızlıktan iyidir eğer 12. güne geldiysen tahlilini yaptır niye bu kadar ümitsizsin bak rabbim nasıl kaybettirip kazandırıyor .emin ol bir sınavdayız buna inandım artık .
Yok canım 10. Günüm daha evet haklısın ama ümitsizliğe kapılmamak elde değil senin de inşallah sıkıntı çıkmaz yarın çok iyi haberlerle gelirsin

Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
Masallah cok sevindim.Allah saglikla kucağina almayi nasip etsin insallah.darisi bizlerin isteyen herkesin basina insallah :) bende yeni basladim nolur dua et :(

Kizlar ben acaba dogru posttamiyim :) aşilama tedavisine yeni basladim yani bugun 3.gunum yumurta buyutme ignesi yapiyorum.cuma gunu son ignemi vurucam kismetse.peki catlatma ve asilama nezaman olur acaba.yani kisacasi haziran ayinda asilama yapanlar postinda olmam dogru degilmi :)

Kizlar ben acaba dogru posttamiyim :) aşilama tedavisine yeni basladim yani bugun 3.gunum yumurta buyutme ignesi yapiyorum.cuma gunu son ignemi vurucam kismetse.peki catlatma ve asilama nezaman olur acaba.yani kisacasi haziran ayinda asilama yapanlar postinda olmam dogru degilmi :)
hayırlısı olsun dogru yerdesin :)
benimde iğnemin 7.günüydü yrn kontrolüm var :KK17:
çatlatma iğnesini vuracagın günü dr yumilerini kontrol ettikten sonra diyecektir zaten:KK39:

ben bu ay aşılama ile hamile kaldım sürekli bi gerinme isteği oluyor ama temkinli gerindim yorgunluk aşılamanın 7. gününden sonra göğüslerde ağrı ve dolgunluk zaman zaman kasık ağrısı ve sonuç pozitif benim biraz prombelmi ama böyle hamile kalabildim yani sana ışık olsun canım :)

saolasın cnm.insAllah kazasız belasız yaparsın dogumunu:)bende gerınme ıstegı yokta kasıklarımda doluluk wardı ama dunden berı hafıfledi.smdı yok sayılır.pekı cnm goguslerde dokununcamı acı oluyor yoksa dokunmadan mı_?bakalım smdılık sadece goguslerım hassas suan kasık agrım yok.Rabbım nasıb eder inş.

Yani okadarcık bebisde belirti olmaz demek istedm:) hangi hastaneye gidiyorsun

özel hastane cnm..senınle aynı gun test yapıcaz dsene?bırde cnm asılamadan once doktorun sana son bıkez baktımı?wajınal ultrasonla?glıfor ıcıomusun sende ?bırde asılama odasında ıslemı yaparken ultrasonlamı yaptı ıslemı??

özel hastane cnm. ..senınle aynı gun test yapıcaz dsene?bırde cnm asılamadan once doktorun sana son bıkez baktımı?wajınal ultrasonla?glıfor ıcıomusun sende ?bırde asılama odasında ıslemı yaparken ultrasonlamı yaptı ıslemı??
Evet canım son kez muayene oldum. Ben sadece folikasit kullanıyorum. Karnımdan ultrasonla bakarak yapıldı yerini bulamadı hemsire yuzunden baska aletlerle ugrastı cok zorlandım malesef

Anladım canım sagol kısmetse bende bu salı gıtcem catlatma igne mi bugun oldum menegonuda bugun vurdurdum salı gunu asılama kısmetse

Evet canım son kez muayene oldum. Ben sadece folikasit kullanıyorum. Karnımdan ultrasonla bakarak yapıldı yerini bulamadı hemsire yuzunden baska aletlerle ugrastı cok zorlandım malesef

ben olmadım cnm.doktor ole bısı demedı.ama kafamı karıstırdı bakması lazımdı.sonra buradan arastırdım kımısı bakması lazım dıo kımısı bakamaz seffaf jel dollenmeye zararlı dıo.hanı aletı sokmadan jel suruyor ya.sende pkonun hangi belırtılerı war cnm?bana folıkasıt flan wermedı.glıfor ıcıom.benım sadece adetım sorun.ilaçsız olamıyorum malesef.benım asılama odasında yoktu ultrason falan.doktor dırek taktı aletı saldı ıcerı.

Valla canım aslılamadan once taktıkları aletede surdu jelden nebilim. Folikasit kullnman lazım vitamin takviyesi o bebek dusunmeye baslayınca icmeye baslıyosun bebek 3aylık olana kadar.

Back