iyi dileklerin için teşekkür ederim... Ben 28 yaşındayım 9 senelik evliyim pko hastasıyım 3 yıllık evliyken tedaviye başladım ilaç kullandım klomen vs.. geçen sene aşılamaya karar verildi iğneleri vurduğumla kaldım yumurtam büyümemiş ara verildi hem kilo ver hemde kendini toparla dedi doktor kilo verdim yeniden iğnelere başladık tek yumurtam oluşmuş 25 mm olmuş dedi doktor işte böyle bekliyorum şimdi sonucu adet oalacak gibiyim ama bu aşılama tutmazsa tüp bebek denencek sebepsiz infertilite hastalığımın adı eşimde hiç problem yokcanım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
ayyy hadiiiiiiii güzel haberlerin devam etsin periii
gözünaydın inşallah ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak
evet zor bi imtihandayız ama Rabbim daha acı daha zor imtihanlardan korusun hepimizi
dua ettiğin için Allah bin kere razı olsun yüreğine sağlık agzına sağlık
neden olmayacak gibi hissediyorsun cnm öyle düşünme
sakıncası yoksa neden aşılama yaptırdın kaç senedir istiyorsunuz biraz bahsedermisin durumundan
bende 5 senenin vermiş oldugu umutsuzlukla snn gibi evet olmucak diyorum ama
Rabbim ol derse neden olmasın
lütfen ümitsizliğe kapılmayalım herşey bir vesile yeterki Rabbim ol desin
o ışığa o kadar ihtiyacım varki umut edemiyorum keşke küçük bi umut olsa içimdeCanm umudunu kaubetme rabbim tam karanlika bi isik yakiveryo ben hala inanamyorum sanki hic hamile kalamycam gibi dusunurdum
en kötü karar kararsızlıktan iyidir eğer 12. güne geldiysen tahlilini yaptır niye bu kadar ümitsizsin bak rabbim nasıl kaybettirip kazandırıyor .emin ol bir sınavdayız buna inandım artık .Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın ben iyice umutlarımı yitirmiş bir durumdayım psikolojik bir bunalım içindeyim olmayacağını hissediyorum
iyi dileklerin için teşekkür ederim... Ben 28 yaşındayım 9 senelik evliyim pko hastasıyım 3 yıllık evliyken tedaviye başladım ilaç kullandım klomen vs.. geçen sene aşılamaya karar verildi iğneleri vurduğumla kaldım yumurtam büyümemiş ara verildi hem kilo ver hemde kendini toparla dedi doktor kilo verdim yeniden iğnelere başladık tek yumurtam oluşmuş 25 mm olmuş dedi doktor işte böyle bekliyorum şimdi sonucu adet oalacak gibiyim ama bu aşılama tutmazsa tüp bebek denencek sebepsiz infertilite hastalığımın adı eşimde hiç problem yok
kız parmağında yumurtamı büyütcen seni gidi seni :) anam ya parmağın hamile kalırsa :) evlat evlattır parmak evlat falan deme sakın :)kızlarrrrrrr az önce puregon vurdum hani iğnesini çıkarıyoruz ya
iğne kapagını takayım derken iğnesi başparmagıma battı baya bi
içine girmemiştir dedim ama kanadı da yani bişey olmaz deme
ne sakarım yaaaa
Yok canım 10. Günüm daha evet haklısın ama ümitsizliğe kapılmamak elde değil senin de inşallah sıkıntı çıkmaz yarın çok iyi haberlerle gelirsinen kötü karar kararsızlıktan iyidir eğer 12. güne geldiysen tahlilini yaptır niye bu kadar ümitsizsin bak rabbim nasıl kaybettirip kazandırıyor .emin ol bir sınavdayız buna inandım artık .
Masallah cok sevindim.Allah saglikla kucağina almayi nasip etsin insallah.darisi bizlerin isteyen herkesin basina insallah :) bende yeni basladim nolur dua etKizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
kız parmağında yumurtamı büyütcen seni gidi seni :) anam ya parmağın hamile kalırsa :) evlat evlattır parmak evlat falan deme sakın :)
hayırlısı olsun dogru yerdesin :)Kizlar ben acaba dogru posttamiyim :) aşilama tedavisine yeni basladim yani bugun 3.gunum yumurta buyutme ignesi yapiyorum.cuma gunu son ignemi vurucam kismetse.peki catlatma ve asilama nezaman olur acaba.yani kisacasi haziran ayinda asilama yapanlar postinda olmam dogru degilmi :)
ben bu ay aşılama ile hamile kaldım sürekli bi gerinme isteği oluyor ama temkinli gerindim yorgunluk aşılamanın 7. gününden sonra göğüslerde ağrı ve dolgunluk zaman zaman kasık ağrısı ve sonuç pozitif benim biraz prombelmi ama böyle hamile kalabildim yani sana ışık olsun canım :)
Bendede pko var benmde klomenle olmadı bu ay gonalf kullandım belirti yok olmaxda bence mercimk kafar sey
Yani okadarcık bebisde belirti olmaz demek istedm:) hangi hastaneye gidiyorsunsenınle aynıyız cnm ozaman :) mercımek kadar sey ne anlamadım cnm???
Yani okadarcık bebisde belirti olmaz demek istedm:) hangi hastaneye gidiyorsun
Evet canım son kez muayene oldum. Ben sadece folikasit kullanıyorum. Karnımdan ultrasonla bakarak yapıldı yerini bulamadı hemsire yuzunden baska aletlerle ugrastı cok zorlandım malesefözel hastane cnm. ..senınle aynı gun test yapıcaz dsene?bırde cnm asılamadan once doktorun sana son bıkez baktımı?wajınal ultrasonla?glıfor ıcıomusun sende ?bırde asılama odasında ıslemı yaparken ultrasonlamı yaptı ıslemı??
Evet canım son kez muayene oldum. Ben sadece folikasit kullanıyorum. Karnımdan ultrasonla bakarak yapıldı yerini bulamadı hemsire yuzunden baska aletlerle ugrastı cok zorlandım malesef
Benim sorunum tuylenme ve cok arada gecikiyodum bir ayValla canım aslılamadan once taktıkları aletede surdu jelden nebilim. Folikasit kullnman lazım vitamin takviyesi o bebek dusunmeye baslayınca icmeye baslıyosun bebek 3aylık olana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?