Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pozitif düşün pozitif olsun inşallah yerleşme kanamasıdır ve ramazanıb ayrı bi önem daha taşır :) az kaldı öğrenmeye

kızlarrrrrrrrrrrrr ben yarın yine kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç hele bi 60 çıksın halay çeke çeke gelicem hastaneden :) bebeğimi istiyorum ben ya :) kaybetme korkusundan onu hissedemiyorum bile ne olur benim için bildiğiniz duaları edermisiniz? rabbim mucizesini yaşatsın bana :)

Ins canım Allah nasip eder ins bol bol dua et

Bu arada asılama dan once ne ilacı kullandın canm yumurta kac mm di

Canım inşallah bebeğini kaybetmezsin sende bol bol Ya FETTAH ismini çek Rabbim hayırlı kapılar açsın sana

gonalf 37.5 kullandım 6 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi 3 haziranda aşılama 14 ündede kanda hamile olduğumu öğrendim.16.5 mm ve 13.5 mm di.
Anladım canım rabbım evladını sana bagıslasın bende gonal f kullandım bugun kontrole gıttım bı kere daha vuruldu 75 lık 16 mm olmus menegon verdı birde ovitralle verdı pazar gecesi 11.bucukta vurcam gobekten salı gunu sabah onda asılama cnm cok heycan lı ve streslıyım

Banada bugün aynı öyle hissettiriyor çok umutlarla erkenden geliyorum der gibi

slm kızlar doktor beni aşılamanın 15. günü çağırdı ama ben dayanamıyorum 12. günde yani salı günü kan testi yaptıracağım hiç bir belirti yok zaten en azından sonuç belli olsun ramazandan sonra tüp bebeğe geçiyoruz

slm kızlar doktor beni aşılamanın 15. günü çağırdı ama ben dayanamıyorum 12. günde yani salı günü kan testi yaptıracağım hiç bir belirti yok zaten en azından sonuç belli olsun ramazandan sonra tüp bebeğe geçiyoruz

sende bizdensin desene hep beraber tüp bebek topiğine gidelim bari iyi bir iletişim kurduğumuzu düşünüyorum. sabahtan beri tüp bebek tedavisine gitmeyi düşünen 4. kişiydin galiba çokta emin değilim

Slm ins vardır canım tup bebegın gerek kalmaz

ha
Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
hayırlı olsun Allah kucsğınada almayı nasip etsin. belirtilerin varmıydı ve 15. gün idrarda netmiydi bu süreci anlatır mısın biraz

Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
canım senin aşılaman ayın kaçında yapılmıştı ? sanki 1 i gibi hatırlıyorum ama seni çok sevindim rabbim bu hafta kucağına alacağının ilk sinyali olan keseyide göstersin inşallah :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün beta hcg baktırdım ve mucizemmi gerçekleşiyor rabbimin izniyle bilmiyorum ama 19 haziranda kan sonucum 30 du ve bugün 2 ye katladı 60 oldu ilk defa bugün sağlıklı 2 ye katladı :) azıcıkta olsa umudum artıyor ne olur duanızı benden esirgemeyin :) bebeğim benim kollarıma gelecek galiba ufacık bir şans bize döndüğüne gösteriyor :) çok mutluyum çok mutlu evet sevinmek için çok erken ama olsun yinede bu umudu yaşatan rabbime şüküler olsun.

elttolsust: 41465645 .!.:
Gozun aydin canim s
Gozun aydin canim hayirla saglikla bebegin buyur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…