pozitif düşün pozitif olsun inşallah yerleşme kanamasıdır ve ramazanıb ayrı bi önem daha taşır :) az kaldı öğrenmeyearkadaşlar herkese günaydın. sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı. bugün 11. gün ama vucüdumdaki tüm o belirtiler yok oldu 2 gündür herşey çok normal. hatta bu sabah hafif leke geldi, daha önce yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadığım için biliyorum ona hiç benzemiyor. ne garip vucüdüm adet olmak için sabırsızlanıyor sanki umıtlanma der gibi.
Ins canım Allah nasip eder ins bol bol dua etkızlarrrrrrrrrrrrr ben yarın yine kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç hele bi 60 çıksın halay çeke çeke gelicem hastaneden :) bebeğimi istiyorum ben ya :) kaybetme korkusundan onu hissedemiyorum bile ne olur benim için bildiğiniz duaları edermisiniz? rabbim mucizesini yaşatsın bana :)
Bu arada asılama dan once ne ilacı kullandın canm yumurta kac mm dikızlarrrrrrrrrrrrr ben yarın yine kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç hele bi 60 çıksın halay çeke çeke gelicem hastaneden :) bebeğimi istiyorum ben ya :) kaybetme korkusundan onu hissedemiyorum bile ne olur benim için bildiğiniz duaları edermisiniz? rabbim mucizesini yaşatsın bana :)
Canım inşallah bebeğini kaybetmezsin sende bol bol Ya FETTAH ismini çek Rabbim hayırlı kapılar açsın sanakızlarrrrrrrrrrrrr ben yarın yine kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç hele bi 60 çıksın halay çeke çeke gelicem hastaneden :) bebeğimi istiyorum ben ya :) kaybetme korkusundan onu hissedemiyorum bile ne olur benim için bildiğiniz duaları edermisiniz? rabbim mucizesini yaşatsın bana :)
gonalf 37.5 kullandım 6 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi 3 haziranda aşılama 14 ündede kanda hamile olduğumu öğrendim.16.5 mm ve 13.5 mm di.Bu arada asılama dan once ne ilacı kullandın canm yumurta kac mm di
Anladım canım rabbım evladını sana bagıslasın bende gonal f kullandım bugun kontrole gıttım bı kere daha vuruldu 75 lık 16 mm olmus menegon verdı birde ovitralle verdı pazar gecesi 11.bucukta vurcam gobekten salı gunu sabah onda asılama cnm cok heycan lı ve streslıyımgonalf 37.5 kullandım 6 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi 3 haziranda aşılama 14 ündede kanda hamile olduğumu öğrendim.16.5 mm ve 13.5 mm di.
Banada bugün aynı öyle hissettiriyor çok umutlarla erkenden geliyorum der gibiarkadaşlar herkese günaydın. sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı. bugün 11. gün ama vucüdumdaki tüm o belirtiler yok oldu 2 gündür herşey çok normal. hatta bu sabah hafif leke geldi, daha önce yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadığım için biliyorum ona hiç benzemiyor. ne garip vucüdüm adet olmak için sabırsızlanıyor sanki umıtlanma der gibi.
ne gülesim var ne ağlıyasım, boşlukta gibiyimBanada bugün aynı öyle hissettiriyor çok umutlarla erkenden geliyorum der gibi
sende bizdensin desene hep beraber tüp bebek topiğine gidelim bari iyi bir iletişim kurduğumuzu düşünüyorum. sabahtan beri tüp bebek tedavisine gitmeyi düşünen 4. kişiydin galiba çokta emin değilimslm kızlar doktor beni aşılamanın 15. günü çağırdı ama ben dayanamıyorum 12. günde yani salı günü kan testi yaptıracağım hiç bir belirti yok zaten en azından sonuç belli olsun ramazandan sonra tüp bebeğe geçiyoruz
Slm ins vardır canım tup bebegın gerek kalmazslm kızlar doktor beni aşılamanın 15. günü çağırdı ama ben dayanamıyorum 12. günde yani salı günü kan testi yaptıracağım hiç bir belirti yok zaten en azından sonuç belli olsun ramazandan sonra tüp bebeğe geçiyoruz
.Slmmmm 15haziranda ilk aşılamamı oldum heyecanla beklemedeyim sizce ne zaman kanda baktırayım
hayırlı olsun Allah kucsğınada almayı nasip etsin. belirtilerin varmıydı ve 15. gün idrarda netmiydi bu süreci anlatır mısın birazKizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
canım senin aşılaman ayın kaçında yapılmıştı ? sanki 1 i gibi hatırlıyorum ama seni çok sevindim rabbim bu hafta kucağına alacağının ilk sinyali olan keseyide göstersin inşallah :)Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
Gozun aydin canim selttolsust: 41465645 .!.:Kizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
Gozun aydin canim hayirla saglikla bebegin buyur insallahKizlar beta hcg m 15 haziranda 141 di dun baktirdim 1165 olmus cok sukur rabbime isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda insallah ama dun doktor daha keseyi goremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?