Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 4 ay arastır dım dr sakın yapma dedı anestezi gerci kisiden kisiye degisiklık gosterır hayırlısı cnm sende bebis varmi
Yok canım 1.5 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz nasip aşılamam geçen hafta perşembe günü yapıldım bugün aşılama günüm hariç 6. Günüm bende aşırı kasık ağrısı bel ağrısı var inşallah bebişim tutunmuştur annesine sende var mı canım

selam kızlar bişey sorucam aşılama için 1 seneyi beklemek gerekiyo mu acaba yoksa yaptırabiliyomusun ben 7 aylık evliyim
Aynen prenses doğru diyor özeller yapabilir benim doktorum özeldeydim 1 sene sürekli ilaçla denedi ama sonunda olmayınca perşembe günü geçen hafta aşılama yaptı bi doktorunla görüş derim

Yok canım ben suan gonal f kullanıyorum igne 6 gun kullancam bugun 5.gunum yarına gobekten vurulcam cumartesi yumurtaya bakılacak buyuduyse asılama ya gun alcaz ins tutunur senın bebısınede cnm

Yok canım ben suan gonal f kullanıyorum igne 6 gun kullancam bugun 5.gunum yarına gobekten vurulcam cumartesi yumurtaya bakılacak buyuduyse asılama ya gun alcaz ins tutunur senın bebısınede cnm
İnşallah canım benim Allah yardımcın olsun amin inşallah bütün isteyenlere Rabbim en kısa zamanda evlat hasretini dindirsin

kızlar bir sürü aşılama yapab vardı sonuçlar ne oldu bizi görüp korkmayın kan testi yaptırmaya ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur en azından belki müdahale edilecek bişey olur vs geç kalmayın. malum ben yarın hastanede olucam sizlere haber veririm doktorun ne dediğini bu arada facede sürü sayfaya üyeyim bu ay ne olmuş böyle anlamadım dış gebelik hortlamış resmen anlam veremedim ama vardır bundada bir hayır. dularınıza talibim kızlar bebeğimin iyi haberini alayım yarın doktordan.

Amin canm rabbım istedigin mujdeyı sana duymaya nasip etsın

canim dualarimiz seninle hayirli haberlerini bekliyoruz....

merhaba arkadaşlar başından beri okudum yazılanları baya kişinin bthcsi yüksek çıkmış sonra dışi gebelik olma ihtimali falan çok uzun sıkıldım okumaktan neler oldu haziran başında aşılama yaptıranlar sonuçlar nedir merak ediyorum kileç arkadaşım senin sonucunu göremedim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar alırız kucağımıza benimde bu ay aşılamam yapılacak inş. ilk aşılamam nisanda yapılmıştı tutmadı Allahın taktiri bu sefer olur inşallah Allah bu mubarek günlerde çabalarımıız boşa çıkarmasın inşallah

Canım Allahım sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hiç üzülme herşey bizim için Allah bizi böyle sınıyor ama ben inanıyorum bir gün olacak zamanı var demekki.Bu arada kaçırdım ne ameliyatı olacaksın ?hakkımızada hayırlısı

Canım Rabbim inşallah yarın müjdeni gösterir sana inşallah iyi haberlerle döneceksin rahatla

Kızlar günaydın
bugün aşılamadan sonra 10. günüm ve ben pazar yada pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum kesin pazartesiye kadar dayanamam pazar günü yaparım :) ama ben tüm belirtilerimi kaybettim, göğüslerimde hassasiyet kalmadı, kasıklarım gayet iyi, sanırım çatlatma iğnesinin etkisiydi hepsi geçti ve benimde umudum iyice azaldı ama test yapmadan öğrenemeyiz tabiki ama bu ay bendede hayırlı haberler yok gibi.

Merhabalar bende yeni uye oldum hep okurdum yazilanlari. Bende arife gunu asilama yaptirdim. Ilk asilama yaptirdim.Bugun asilama gunuyle 3. Gunum. Esimin spermleri dusuk. bu yuzden asilama yaptirdik. Ilk asilamada tutarmi bilmiyorum 1.5 yillik evliyiz. 2 gundur kanamam var ama kirmizi degil camur rengi gibi bugun gelmemis ama 2 gundur oruc tutamiyorum benim gibi olan var mi ? Birde bicak saplanir gibi anlik kasiklarimda agrilar oluyo bugun daha azaldi normalmi bu agrilar sanki yumurtaliklarim oynuyor ? ikiz bebekte cok istiyoruz :) Allah m hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere.

Son düzenleme:
Umi

Umitsizlige kapilma canim Allah buyuk. Bu mubarek ramazan ayinda yuzumuzu guldurur insallah :)

günaydın kızlar,
kilec bugün test yaptıracaktı diye hatırlıyorum. inş güzel haberlerini alırız.
benimde aşılama günü ile beraber 8.günüm ama adet belirtilerim çok fazla 24 haziranda test yaptıracağım.
perituran inş güzel haberlerini alırız bebişin seninle kalır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…