- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
Özelde yaptırabilirsiniz tabı ıste ge baglı ama oncesi nde test falan isterler nedır ne degıldır dıyeselam kızlar bişey sorucam aşılama için 1 seneyi beklemek gerekiyo mu acaba yoksa yaptırabiliyomusun ben 7 aylık evliyim
Yok canım 1.5 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz nasip aşılamam geçen hafta perşembe günü yapıldım bugün aşılama günüm hariç 6. Günüm bende aşırı kasık ağrısı bel ağrısı var inşallah bebişim tutunmuştur annesine sende var mı canımBen 4 ay arastır dım dr sakın yapma dedı anestezi gerci kisiden kisiye degisiklık gosterır hayırlısı cnm sende bebis varmi
yani peki istanbulda tavsiye edebiliceginiz bi hastane var mı özel yada devletÖzelde yaptırabilirsiniz tabı ıste ge baglı ama oncesi nde test falan isterler nedır ne degıldır dıye
Aynen prenses doğru diyor özeller yapabilir benim doktorum özeldeydim 1 sene sürekli ilaçla denedi ama sonunda olmayınca perşembe günü geçen hafta aşılama yaptı bi doktorunla görüş derimselam kızlar bişey sorucam aşılama için 1 seneyi beklemek gerekiyo mu acaba yoksa yaptırabiliyomusun ben 7 aylık evliyim
Yok canım ben suan gonal f kullanıyorum igne 6 gun kullancam bugun 5.gunum yarına gobekten vurulcam cumartesi yumurtaya bakılacak buyuduyse asılama ya gun alcaz ins tutunur senın bebısınede cnmYok canım 1.5 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz nasip aşılamam geçen hafta perşembe günü yapıldım bugün aşılama günüm hariç 6. Günüm bende aşırı kasık ağrısı bel ağrısı var inşallah bebişim tutunmuştur annesine sende var mı canım
Bahce cı var ama cok pahalıdıryani peki istanbulda tavsiye edebiliceginiz bi hastane var mı özel yada devlet
İnşallah canım benim Allah yardımcın olsun amin inşallah bütün isteyenlere Rabbim en kısa zamanda evlat hasretini dindirsinYok canım ben suan gonal f kullanıyorum igne 6 gun kullancam bugun 5.gunum yarına gobekten vurulcam cumartesi yumurtaya bakılacak buyuduyse asılama ya gun alcaz ins tutunur senın bebısınede cnm
Amin canm rabbım istedigin mujdeyı sana duymaya nasip etsınkızlar bir sürü aşılama yapab vardı sonuçlar ne oldu bizi görüp korkmayın kan testi yaptırmaya ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur en azından belki müdahale edilecek bişey olur vs geç kalmayın. malum ben yarın hastanede olucam sizlere haber veririm doktorun ne dediğini bu arada facede sürü sayfaya üyeyim bu ay ne olmuş böyle anlamadım dış gebelik hortlamış resmen anlam veremedim ama vardır bundada bir hayır. dularınıza talibim kızlar bebeğimin iyi haberini alayım yarın doktordan.
Amin canım sagolİnşallah canım benim Allah yardımcın olsun amin inşallah bütün isteyenlere Rabbim en kısa zamanda evlat hasretini dindirsin
Zeytinburnu'nda semiha şakir hastanesiyani peki istanbulda tavsiye edebiliceginiz bi hastane var mı özel yada devlet
kızlar bir sürü aşılama yapab vardı sonuçlar ne oldu bizi görüp korkmayın kan testi yaptırmaya ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur en azından belki müdahale edilecek bişey olur vs geç kalmayın. malum ben yarın hastanede olucam sizlere haber veririm doktorun ne dediğini bu arada facede sürü sayfaya üyeyim bu ay ne olmuş böyle anlamadım dış gebelik hortlamış resmen anlam veremedim ama vardır bundada bir hayır. dularınıza talibim kızlar bebeğimin iyi haberini alayım yarın doktordan.
kızlar bir sürü aşılama yapab vardı sonuçlar ne oldu bizi görüp korkmayın kan testi yaptırmaya ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur en azından belki müdahale edilecek bişey olur vs geç kalmayın. malum ben yarın hastanede olucam sizlere haber veririm doktorun ne dediğini bu arada facede sürü sayfaya üyeyim bu ay ne olmuş böyle anlamadım dış gebelik hortlamış resmen anlam veremedim ama vardır bundada bir hayır. dularınıza talibim kızlar bebeğimin iyi haberini alayım yarın doktordan.
Canım Rabbim inşallah yarın müjdeni gösterir sana inşallah iyi haberlerle döneceksin rahatlakızlar bir sürü aşılama yapab vardı sonuçlar ne oldu bizi görüp korkmayın kan testi yaptırmaya ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur en azından belki müdahale edilecek bişey olur vs geç kalmayın. malum ben yarın hastanede olucam sizlere haber veririm doktorun ne dediğini bu arada facede sürü sayfaya üyeyim bu ay ne olmuş böyle anlamadım dış gebelik hortlamış resmen anlam veremedim ama vardır bundada bir hayır. dularınıza talibim kızlar bebeğimin iyi haberini alayım yarın doktordan.
Kızlar günaydın
bugün aşılamadan sonra 10. günüm ve ben pazar yada pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum kesin pazartesiye kadar dayanamam pazar günü yaparım :) ama ben tüm belirtilerimi kaybettim, göğüslerimde hassasiyet kalmadı, kasıklarım gayet iyi, sanırım çatlatma iğnesinin etkisiydi hepsi geçti ve benimde umudum iyice azaldı ama test yapmadan öğrenemeyiz tabiki ama bu ay bendede hayırlı haberler yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?