periturancım her seyde bir hayır vardır.umarım sonuçların değişir.çok üzüldüm.ama yılmak yok yola devam.bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz bir gün.periturancım bu kadar ümitsiz olma canım benim.... bu kadar kendini yıpratıp harap etme cnm.. yazık değil mi o güzelim gözlerine.. kendini bu kadar üzerek belki de hormonlarını çok kötü etkiliyorsun.
ne zaman kafaya takmazsan ne zaman boş verirsen o zaman her şey yoluna girmeye başlar.. ama ne kadar takıp üzülürsen o kadar çıkmaza girersin canım.. bu gerçekten böyle..
bazı şeyleri de kabullenmek gerek.. olmuyorsa olmuyordur napalım? belki de kaderimizde bebek sahibi olmak yoktur canım? bilemeyiz ki.. her şey Allah ın takdiri.. ağlayarak üzülerek bir şeyleri değiştiremiyoruz.. kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor ağlamak üzülmek..
Sakin ol canım bende çok korkmuştum senin gibi gerçi ben anestezili çektirdim sonrası yattığım yerde çok kan gördüm korktum açıkcası çok kanamam olmuş kişiden kişiye değişiyor sakın dert etmeKIZLAR BU ARADA PAZARTESİ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRİCEÇ.UMARIM BİR AKSAKLIK ÇIKMAZ.ÇOK GERGİNİM.
sevidirici haber kendini iyi hissetmen. bende salıyı bekliyorum test günüm, sizi teselli ettm ama kendim etkilendim sanırım tırsıyorum valla.kızlar bugün ramazanın ilk günü biraz daha iyi hissediyorum kendimi bugün ağrım olmadığı için azıcıkta olsa ümitleniyorum belki ama sonuç her ne olursa olsun bunada katlanıcam hepsi geçecek inşallah. ağustosa kadar sağlıksız ise bu gebelikten ve komlikasyonlarından kurtulmam lazım ameliyatımı eylülde olurum artık bakın gülüyorum :) iyiyim yani :)
bende korkuyorum biraz.başka aksilik çıkarsa diye.bazıları bir daha çekilmek zorunda kalıyormuş.umarım öyle olmaz.net gözüküyormu peki.sizinki nasıl çıkmıştı.benimde anestezili olucak.uyandığınızda ağrınız olmuşmuydu.Sakin ol canım bende çok korkmuştum senin gibi gerçi ben anestezili çektirdim sonrası yattığım yerde çok kan gördüm korktum açıkcası çok kanamam olmuş kişiden kişiye değişiyor sakın dert etme
ben canlı canlı çektirdim bitince de arabama atlayıp işime döndüm :) ağrı falanda olmadı filmi çekerken de tam artık dayanamıycam dediğim anda bitti zatenbende korkuyorum biraz.başka aksilik çıkarsa diye.bazıları bir daha çekilmek zorunda kalıyormuş.umarım öyle olmaz.net gözüküyormu peki.sizinki nasıl çıkmıştı.benimde anestezili olucak.uyandığınızda ağrınız olmuşmuydu.
bende anestezili oldun uyandırdıklarında herşey bitmişti çok az kanamam oldu doktor dedi rahim ağzı işlem esnasında aletleri takarken zorlanınca kanadı. o yuzden pek önemsemedim geri gelen kırmızı bir akıntı vardı ama o değişikti onu sordum oda ilaç kalıntısıymış ağrım sızımda olmadı, ama bir gece önce korkudan resmen uyuyamadım oturdum yatağın içinde boşuna uykusuz kalmışım :)bende korkuyorum biraz.başka aksilik çıkarsa diye.bazıları bir daha çekilmek zorunda kalıyormuş.umarım öyle olmaz.net gözüküyormu peki.sizinki nasıl çıkmıştı.benimde anestezili olucak.uyandığınızda ağrınız olmuşmuydu.
sen kendine stres yapma herkesin bünyesi farklı yan komlum sigara içer ev işi yapar yaşı var kilosu var daha önce tüp bebek yapmaış tutmamış şimdi hamile ve çok sağlıklı ben sigara içmem kahve içmem zayıfladım ettim yok yani nasip bu işler.sevidirici haber kendini iyi hissetmen. bende salıyı bekliyorum test günüm, sizi teselli ettm ama kendim etkilendim sanırım tırsıyorum valla.
Canım anestezili hiç birşey olmuyor çünkü kendini kasmadığın için net gözüküyor yani sıkmadığın için tüpler kapalı yada tıkalı görünmüyor uyandığımda ağrım çok az hatta hafif oldu bir ara uyanınca acaba çekmediler mi diye düşündüm baktım sonra masada kan var çekilmiş dedim benim temiz çıktı canım aklına kötü düşünce sokma çünkü anestezili çok rahatbende korkuyorum biraz.başka aksilik çıkarsa diye.bazıları bir daha çekilmek zorunda kalıyormuş.umarım öyle olmaz.net gözüküyormu peki.sizinki nasıl çıkmıştı.benimde anestezili olucak.uyandığınızda ağrınız olmuşmuydu.
Anestezili çektir hiiiiç korkma ,ben bile olduysam ve bunu dıyorsam güven :) sonrası da hafıf agrı oldu o kadar korkulacak bısey degılmiş bumuymuş diyeceksin canımKIZLAR BU ARADA PAZARTESİ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRİCEÇ.UMARIM BİR AKSAKLIK ÇIKMAZ.ÇOK GERGİNİM.
teşekkür ederim.motive oluyorum bunları okuyunca.zaten mecburen olucam.bir bu kaldı zaten.Anestezili çektir hiiiiç korkma ,ben bile olduysam ve bunu dıyorsam güven :) sonrası da hafıf agrı oldu o kadar korkulacak bısey degılmiş bumuymuş diyeceksin canım
Ben anestezi sız cektirdim ozelden gıttım hıc agrı olmadı bence gerek yok anesteziyle hıc korkma Inan agrı adet sancısı kadar bıle olmuyo kı benım agrı esının dusukturteşekkür ederim.motive oluyorum bunları okuyunca.zaten mecburen olucam.bir bu kaldı zaten.
Ama ben hemsirelik okudum boyle bısey yok malesef canm herkesin kendi tercıhı yıne bız ne desek te dogru yol kendi kalbinden gecer hayırlısı olsun insAnestezisiz olunca kendini kasarsam tüpler tıkalı görünüyormuş ben tekrar tekrar olmasın anestezi istedim ikisinin arasında 100 tl fiyat farkı var 100 tl için kendimi ikinci birkez kasmaya gerek bile yok bence
Orası kesinlikle öyle canım ama ben çok araştırma yaptım çektirmeden önce ikinciye gerek kalmasın diye anestezi istedimAma ben hemsirelik okudum boyle bısey yok malesef canm herkesin kendi tercıhı yıne bız ne desek te dogru yol kendi kalbinden gecer hayırlısı olsun ins
Ben 4 ay arastır dım dr sakın yapma dedı anestezi gerci kisiden kisiye degisiklık gosterır hayırlısı cnm sende bebis varmiOrası kesinlikle öyle canım ama ben çok araştırma yaptım çektirmeden önce ikinciye gerek kalmasın diye anestezi istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?