- 19 Haziran 2015
- 166
- 42
- 13
- 31
günaydın kızlar,
kilec bugün test yaptıracaktı diye hatırlıyorum. inş güzel haberlerini alırız.
benimde aşılama günü ile beraber 8.günüm ama adet belirtilerim çok fazla 24 haziranda test yaptıracağım.
perituran inş güzel haberlerini alırız bebişin seninle kalır inş.
Canım sende mi geçen hafta perşembe yaptırdın aşılamanıgünaydın kızlar,
kilec bugün test yaptıracaktı diye hatırlıyorum. inş güzel haberlerini alırız.
benimde aşılama günü ile beraber 8.günüm ama adet belirtilerim çok fazla 24 haziranda test yaptıracağım.
perituran inş güzel haberlerini alırız bebişin seninle kalır inş.
beni dr um radyotoma yönlendirdi. fındıkzade de. 450 tl ödedim. anestezi almadan çekildim. sadece çekilirken çok kısa bi süre adet sancısı bi sancım oldu sonra da normal hayatıma devam ettim. içine verilen sıvı geri geleceği için ped verdiler ıslak mendil filan. hemşirelerde çok iyidi. dua ettiler hatta saolsunlar.yani peki istanbulda tavsiye edebiliceginiz bi hastane var mı özel yada devlet
cuma yaptırdım ben tatlım. senin belirtilerin nasıl. çok korkuyorum benCanım sende mi geçen hafta perşembe yaptırdın aşılamanı
aminnn inş.Günaydın kızlarrrr Allahın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun hayırlı cumalar
ahhh o kadar çok istiyorum ki, bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor. Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın. dayanması çok zor.Canim adet olucakmissin gibi olurmus zaten. Geldi gelecek derken hamile oldugunu ogrenirsin insallah.
biz seninle aynı gün yaptırmıştık canım dimi. belirtilerin var mı?RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN...
ahhh o kadar çok istiyorum ki, bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor. Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın. dayanması çok zor.
O his bende de var canım aşırı bel ağrım var ara ara kasık ağrısı çekiyorum bende ümitlendirmek istemiyorum amin inşallah canım o zaman bende 24 haziranda yaptırayım senle beraber ben 1.5 yıllık evliyim senin ne kadar olducuma yaptırdım ben tatlım. senin belirtilerin nasıl. çok korkuyorum bençok istiyoruz, kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama sanki hamile gibi de hissediyorum bi yandan.
bu güzel günde Allahım bizlerede nasip etsin hayırlısı ile.
tatlım aşılamada %15-20 oran veriliyor tıbba göre. benm kanamam vs olmadı. ara sıra batmalar oldu. ama bu yazdığın belirtileri daha önce yazanlar oldu. ben dr a oruç tutayım mı dedim tutmazsan daha iyi olur demişti. ama başka arkadaşlarada sorun olmaz demişler. tutamadın diye üzülme keyfi değil sonuçta. ben tutmuyorum o yüzden ramazana girmemiş gibi hissediyorum. çarşamba test günü pozitifse zaten tutamayacağım değilse başlayacağım.Merhabalar bende yeni uye oldum hep okurdum yazilanlari. Bende arife gunu asilama yaptirdim. Ilk asilama yaptirdim.Bugun asilama gunuyle 3. Gunum. Esimin spermleri dusuk. bu yuzden asilama yaptirdik. Ilk asilamada tutarmi bilmiyorum 1.5 yillik evliyiz. 2 gundur kanamam var ama kirmizi degil camur rengi gibi bugun gelmemis ama 2 gundur oruc tutamiyorumbenim gibi olan var mi ? Birde bicak saplanir gibi anlik kasiklarimda agrilar oluyo bugun daha azaldi normalmi bu agrilar sanki yumurtaliklarim oynuyor ? ikiz bebekte cok istiyoruz :) Allah m hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere.
gerçek bi doğum günü olur inş senin. tüm kalbimle hepimiz için istiyorum.Bizde oyleben bide asilama esnasinda kendimi acaip cok kastim tir tir titredim cok korktum ben sonucumu 3 temmuzda ogrenicem o gunde benim dogum gunum.
Canım çok normal benimde kahverengi leke geldi aşılama yaptırdığım akşam sonra gelmedi amin cümlemize sıkıntı yapmaaMerhabalar bende yeni uye oldum hep okurdum yazilanlari. Bende arife gunu asilama yaptirdim. Ilk asilama yaptirdim.Bugun asilama gunuyle 3. Gunum. Esimin spermleri dusuk. bu yuzden asilama yaptirdik. Ilk asilamada tutarmi bilmiyorum 1.5 yillik evliyiz. 2 gundur kanamam var ama kirmizi degil camur rengi gibi bugun gelmemis ama 2 gundur oruc tutamiyorumbenim gibi olan var mi ? Birde bicak saplanir gibi anlik kasiklarimda agrilar oluyo bugun daha azaldi normalmi bu agrilar sanki yumurtaliklarim oynuyor ? ikiz bebekte cok istiyoruz :) Allah m hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere.
3 yıl bitti canm bizim. 1,5 yıldır da korunmuyoruz. ilk aşılamam devlette yaptırdım ist. Gata da. olmazsa 2. yi de orda yaptırım sonra tüp deneriz herhalde. inş gerek kalmazda artık. seninde ilk aşılama mı?O his bende de var canım aşırı bel ağrım var ara ara kasık ağrısı çekiyorum bende ümitlendirmek istemiyorum amin inşallah canım o zaman bende 24 haziranda yaptırayım senle beraber ben 1.5 yıllık evliyim senin ne kadar oldu
Benim sağ ayağım zangır zangır titriyordu hemşire doktorum zor sakinleştirdi beniBizde oyleben bide asilama esnasinda kendimi acaip cok kastim tir tir titredim cok korktum ben sonucumu 3 temmuzda ogrenicem o gunde benim dogum gunum.
tatlım aşılamada %15-20 oran veriliyor tıbba göre. benm kanamam vs olmadı. ara sıra batmalar oldu. ama bu yazdığın belirtileri daha önce yazanlar oldu. ben dr a oruç tutayım mı dedim tutmazsan daha iyi olur demişti. ama başka arkadaşlarada sorun olmaz demişler. tutamadın diye üzülme keyfi değil sonuçta. ben tutmuyorum o yüzden ramazana girmemiş gibi hissediyorum. çarşamba test günü pozitifse zaten tutamayacağım değilse başlayacağım.
herşey Allahtan ol diyecek ve olacak inş. kendini dinlememeye çalış bu süreçte
gerçek bi doğum günü olur inş senin. tüm kalbimle hepimiz için istiyorum.
Evet canım ilk aşılamam inşallah tutarda bizde hasretimizi özlemimizin yerine sevinç gözyaşları dökeriz3 yıl bitti canm bizim. 1,5 yıldır da korunmuyoruz. ilk aşılamam devlette yaptırdım ist. Gata da. olmazsa 2. yi de orda yaptırım sonra tüp deneriz herhalde. inş gerek kalmazda artık. seninde ilk aşılama mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?