• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim sağ ayağım zangır zangır titriyordu hemşire doktorum zor sakinleştirdi beni
ben biraz dayanıklıyımdır kolay kolay sesim çıkmaz. yani küçükken çenem yarılmışta dikişlik olmuş sesimi çıkarmadım :) bu durmda böle zamanlarda işe yarıyor galiba. dr canın yanıyo mu dedi biraz dedim. sonrada bitti zaten. yarım saat yatıp çıktım. ama şimdi deli gibi heycanlıyım bi an önce çarşamba olsun istiyorum.

Benim sağ ayağım zangır zangır titriyordu hemşire doktorum zor sakinleştirdi beni

Benimde ayni sekilde doktor sakin ol kizim diyor ama elimde degil. Hemsirede bacaklarini ac rahat enjekte edemiyor doktor diyor bi yandan agliyorum cnku sancim oldu baya ilk takilan spekulum canimi cok yakti :(

Benimde ayni sekilde doktor sakin ol kizim diyor ama elimde degil. Hemsirede bacaklarini ac rahat enjekte edemiyor doktor diyor bi yandan agliyorum cnku sancim oldu baya ilk takilan spekulum canimi cok yakti :KK43:
inş çekilen tüm sıkıntılara da değer, emeklerimiz boşa gitmez maddi manevi

aynen oyle canim. Birde bugun direksiyon dersim var esim gitme ertelettir diyor stres yapmaman lazm diyor bugun 3. Gunum ama yinede kalkma yat diyor ne yapacagimi sasirdim
hala yatıo musun, ben ertesi gün fıldır fıldır geziyodum :) vala normal değilim ben :) çok hareketsiz kalmakta iyi değil diye okumuştum, dr normal hayatına dönebilirsin dedi. çok zorlamadan tabi. sen bilirsin yinede, ama başka şeylerle uğraşki buda dinleme kendini.

Bende ağrıdığını hissetmedim ama heyecan mı korku mu bilemedim çok titreme tuttu beni

benim enjekte etmeden once ustten kasiklarima bastirdi zaten catlatma ignesinden snra agrim oldu yumurtaliklarimda. 2 yumurtan var dedi 2 tarafta. 2 tarafada verdi spermleri. Bide acilmadi rahimim sanirim igne yapicam dedi igne yapti rahimden ne ignesiydi anlayamadim

hala yatıo musun, ben ertesi gün fıldır fıldır geziyodum :) vala normal değilim ben :) çok hareketsiz kalmakta iyi değil diye okumuştum, dr normal hayatına dönebilirsin dedi. çok zorlamadan tabi. sen bilirsin yinede, ama başka şeylerle uğraşki buda dinleme kendini.
Bende oyle diyorum acip interneti gosteriyorum doktorda demis esime bugun yatsin ertesi gun normal hayatina donsun diye ama esim benden cok evhamli. Odu kopuyor. Bu sicakta corap giydirdi bana ya☺

benim enjekte etmeden once ustten kasiklarima bastirdi zaten catlatma ignesinden snra agrim oldu yumurtaliklarimda. 2 yumurtan var dedi 2 tarafta. 2 tarafada verdi spermleri. Bide acilmadi rahimim sanirim igne yapicam dedi igne yapti rahimden ne ignesiydi anlayamadim
Senin rahimin dar o zaman gevşetici yapmıştır yada ağrıyı hissetmemen için vurmuştur

Back