Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmm, yol arkadaşımmmufacıkta olsa yükselme imkanı var dedi doktor ama çokta umutlu konuşmadı beni uzun bir tedavi bekliyor belki günlerce hastanede yatıcam ameliyat vs bir sürü ihtimal var bana dua edin ne olur.
ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum ben hamile olamıcaksam bunu kabul ederim ama 4 ya 4 tam 4 kez ve toplam 2.5 yılda her bebeği kaybetmem benden bişeyler götürdü çok yıprandım çok yoruldum bir an önce bir sonuca bağlanmasnı istiyorum artık ve tekrar aşılama yaptırmak istemiyorum bu sol tüpümü aldırmadan asla bebek yapmak istemiyorum
Dualarımız seninle peri can senin için en hayırlısının olmasını diliyorumufacıkta olsa yükselme imkanı var dedi doktor ama çokta umutlu konuşmadı beni uzun bir tedavi bekliyor belki günlerce hastanede yatıcam ameliyat vs bir sürü ihtimal var bana dua edin ne olur.
İnşallahhh o ufacık ihtimal büyür ve gerçek olur canım yürekten diliyorum bunuufacıkta olsa yükselme imkanı var dedi doktor ama çokta umutlu konuşmadı beni uzun bir tedavi bekliyor belki günlerce hastanede yatıcam ameliyat vs bir sürü ihtimal var bana dua edin ne olur.
en kötüsü de bu canım psikolojimiz ben de 1 yıl önce sırf bebek meselesinden panik atak oldum ve şimdi çok korkuyorum sürekli tekrar olacak diye alah sabrımızı ve dayanma gücümüzü versinCok Üzgünüm kizlar okuduklarim sonucumm ben vvazgeçtim zira gucum takatim kalmadi psikolojik destek almaya basladim bugün .yuzlerce saglikli hamile gördüm Rabbim isterse veriyor gerisi boss perii dilerim olumlu sonuclanir herşey hepinizin gönlünce olsun
Mrb merak ettim sonucunuz cikti mi deeriniz yukseldimi acaba bende asilamamin 12.gunu yaptirdim 49.73 cikti cok tedirginim insaallah yukselirNasıl üzüldüm anlatamam bende 1 haziranda aşılama yaptırdım 14 Haziranda acilde 42,50 çıktı bir haftalık diye herkeslere söyledik çok sevindik, bu sayfayı buldum sabahtan beri sayfa sayfa okuyorum ilk sayfadan itibaren seni kendimle aynı görmüştüm sonra sayfalarda birden bebek etiketinin kalktığını gördüm sonr sayfaya baktım çok üzüldüm iş yerinde gözlerim doldu ağladım bende bugün kan verdim yarın çıkacak ama gögüs hassasiyeti bitti benim de allahım hakkımızda hayırlısını versin çok çok çok zor ama sağlıksız hayırsız evlatdan iyidir gibi teselliler işte
çok teşekkür ederim benimde göğüslerimdeki hassasiyet geçti dünden beri acımıyor ama benim durumum farklı dış gebelik çok başka bişey.dış gebelik yapacağıma 30 tane düşük yap daha iyi emin ol gerçi onuda yaşadım ama bu çok zor. anlamsızca dolaşıyorum evin içinde eşim nöbette annem yok babam yok kardeşim karısının derdinde teyzem yok anane babanne dayı hiçbirisi yok kendi ailenden böyle olunca eşinin aileside çok sevgi dolu olmuyor insana.sizlerinde moralinizi bozduğum için özür dilerim ama benim kurduğum en büyük dostluklar internetten eşimi bile internetten buldum çok mutluyum rabbime şükür ama ben ailem olsun dedikce dahada kimsesiz kalıyorum yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum.Nasıl üzüldüm anlatamam bende 1 haziranda aşılama yaptırdım 14 Haziranda acilde 42,50 çıktı bir haftalık diye herkeslere söyledik çok sevindik, bu sayfayı buldum sabahtan beri sayfa sayfa okuyorum ilk sayfadan itibaren seni kendimle aynı görmüştüm sonra sayfalarda birden bebek etiketinin kalktığını gördüm sonr sayfaya baktım çok üzüldüm iş yerinde gözlerim doldu ağladım bende bugün kan verdim yarın çıkacak ama gögüs hassasiyeti bitti benim de allahım hakkımızda hayırlısını versin çok çok çok zor ama sağlıksız hayırsız evlatdan iyidir gibi teselliler işte
iğnşallah senin sonuçların yükselmiştir bari sen kavuş evladnaMrb merak ettim sonucunuz cikti mi deeriniz yukseldimi acaba bende asilamamin 12.gunu yaptirdim 49.73 cikti cok tedirginim insaallah yukselir
insan alışıyor herşeyi bişekilde yeniyor ama neler gidiyor kendinden hiç anlamıyor. çok yorgunum eşim üzülme dedikçe içim katılıyor hamilelik müjdesi verdm diye adam bana ankastre set almaya kalktı hala bak beğen diyor ama ben haketmediğimi düşünüyorum ben eziliyorum o böyle yaptıkça .canımmmmm, yol arkadaşımmm
olacak er geç bir gün olacak. Allah sana bu süreçte yardım etsin. bol sabır , güç kuvvet diliyorum. çok zor yaşadığın gerçekten. belki artacak belli olmaz, dur bakalım bi, diğer sonucuda gör. sen çok güçlüsün aşmıssın o kadar skıntıyı bunuda aşarsın.
Ben dun yaptirdim galiba erken ama sonuc 49.73 cikti ve suand akintim kahverengilesmeye basladi sanki adet olacak gibiyiminsan alışıyor herşeyi bişekilde yeniyor ama neler gidiyor kendinden hiç anlamıyor. çok yorgunum eşim üzülme dedikçe içim katılıyor hamilelik müjdesi verdm diye adam bana ankastre set almaya kalktı hala bak beğen diyor ama ben haketmediğimi düşünüyorum ben eziliyorum o böyle yaptıkça .
çok teşekkür ederim benimde göğüslerimdeki hassasiyet geçti dünden beri acımıyor ama benim durumum farklı dış gebelik çok başka bişey.dış gebelik yapacağıma 30 tane düşük yap daha iyi emin ol gerçi onuda yaşadım ama bu çok zor. anlamsızca dolaşıyorum evin içinde eşim nöbette annem yok babam yok kardeşim karısının derdinde teyzem yok anane babanne dayı hiçbirisi yok kendi ailenden böyle olunca eşinin aileside çok sevgi dolu olmuyor insana.sizlerinde moralinizi bozduğum için özür dilerim ama benim kurduğum en büyük dostluklar internetten eşimi bile internetten buldum çok mutluyum rabbime şükür ama ben ailem olsun dedikce dahada kimsesiz kalıyorum yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum.
insan alışıyor herşeyi bişekilde yeniyor ama neler gidiyor kendinden hiç anlamıyor. çok yorgunum eşim üzülme dedikçe içim katılıyor hamilelik müjdesi verdm diye adam bana ankastre set almaya kalktı hala bak beğen diyor ama ben haketmediğimi düşünüyorum ben eziliyorum o böyle yaptıkça .
Canım ne desek boş ,sonuc degısmıyor ,anlayabiliyorum,ama teselli kelimeleri anlamsız geliyor ,senin dış gebelik olabılecrgını neye göre soyledı,benim Dr kımyasal gebelik dedi .benımde bugun degerim 19 a düştübenim dünyam karardı geldim hastaneden beta hcg 19 çıktı normalde bugün enaz 24 çıkması lazımdı dış gebelik olma olasılığı yksek dedi bir kaç gün sonra yine kan verşce ve eğer emin olurlarsa 4. kez kaybedicem bebeğimi şuan o kadar kötüyümki size anlatamam
Bende ağlamak istiyorum ve uyumak uyumakNe diyeceğimi bilemedim sinirden ağlayasım var ya bir hevesle bekle yaptır pozitif olsun sonra değer düşsün ey güzel Allah'ım ne zor bir sınavmış bu ver ver bitmedi
Ne alaka ya az olması sadece olasılığı arttırıyor çoğul gebelik riski var hem yumurta fazlalığından üstelik 3 ten fazla yumurta oluşunca o ay aşılama yapmıyorlar bakma 1 tane oluşsun sağlıklı oluşsun sperm ile kavuşsun döllensin yerleşsin görünsün yeter