bi tanesi bile yeterli, sonrasında çoğul gebelik ihtimali var zaten. bu dr lar neden bu kadar ruhsuz olmak zorunda ki!!!
ufacıkta olsa yükselme imkanı var dedi doktor ama çokta umutlu konuşmadı beni uzun bir tedavi bekliyor belki günlerce hastanede yatıcam ameliyat vs bir sürü ihtimal var bana dua edin ne olur.
kizlar bugun benim 15. gunum ve kan testim negatif. nasil teselli edeyim kendimi ne hissedeyim bilmiyorum....
canm ınsan ne hıssedecegını bılemyor ağlıyo kızıyo ama bıyerde ısyana gırıyo gunaha gırıyoruz oyuzden su mübarek günde hepimiz dua edelim birbrmize baskasının ettgı dua daha makbulmüşrabbımden ümidi kesersek oda bizden keser
doktoruna git düşmesine engel olsun progestan versin biieşy yapsın belki kurtarma şansı vardır sen gebesin yani değer az yada çok önemli olan yükselmesiBen dun yaptirdim galiba erken ama sonuc 49.73 cikti ve suand akintim kahverengilesmeye basladi sanki adet olacak gibiyim
ALLAH razı olsun canım kaderim annemin rahmine düştüğün an yazıldı ve ben kabul ettim gram çektiklerime pişman değilim azıcıkta olsa bizim istediğimiz olsun istiyor insan işte . 41 yasin okuttuk 2 hocaya muska yazıdırıyoruz yeri göğü yaradan rabbim ol desin yeterki!!! bu cuma herşey belli olacak ol derse olucak.olmaz derse yine sabredicez .bitanecik arkadaşım
uzun tedaviden sonra ilk aşılamam tuttu diye uçtuk eşimle havalara, sonra bir yıkım oldu öğrendikki boş gebelik, o kürtaj masasına yatmamak için çırpındımda çırpındım günlerc ağladım benden gidenler, parçalanışım çare olmadı dedi eşim artık sana bişey olacak vazgeç, geçtimde işlem günü bir mektup yazdım eşime ne var ne yok döktüm içimdekini, aile olamadığımız için özür diledim, bitti işlem çıktık biz daha bağlıyız birbirimize eşim daha ilgili, daha dik. ikinci aşılama sonu hüsran 15 gün ağladım söylenen her söze. günaydın diyene nasılsın diyene hüngür hüngür ağladım. yine yanımda eşim. bu üçüncü ama yine yanımda eşim. gelelim aileye eşimin ailesini anmıyorum bile zaten annesi yok, görümcelerim dersen geçmiş olsun bile demedi o kadar, ama eşim bitane başka çok şükür.
annem, sormadı, anlattğımda aman aldır kızım ne ağlıyon bidaha olur dedi. kalkıp geleyim demedi, telefonda teselli edecek ya güya. kardeşim dersen okul derdinde , iki abim var ooo nerdeler , hanım peşinde aynı seninki gibi. babam ise toprak oldu erkenden. olsa ne olurdu. hiçbirşey.
yok arkadaşım bu hayatta bir sen bir eşin bilmez kimse senin acını.o yuzden kahretme kendini üzül üzül ama kahretme. vazgeçme. bak böyle bir eşe sahipsin bu kadar ilgisizliğin arasında. bunları anlatıyorum seninle aynı şeyleri yaşıyorum bazı konularda. hayata meydan oku. çünkü bizim gibiler ancak kendine yeter. yetmeli. bunlarda bizi hayata karşı güçlendiriyor işte. en azından biliyoruz kim ne kadar bizimle. Rabbim eşinle aranı bozmasın. Daima mutlu etsin sizi evladınızda olur inşallah. uzun oldu ama senin üzgün duygularını ta içimde hissettim okuyunca.
ben daha önce dış gebelik geçirdim 2 kez yaşadığım ağrıdan dolayı şüphelendi ve benimki düşmedi 12 den 19a yükseldi canım yani 2 katına çıkmadan arttı buda dış gebeliği gösteriyor keşke benimkide kimyasal olsaydı o zaman daha kolaydı.Canım ne desek boş ,sonuc degısmıyor ,anlayabiliyorum,ama teselli kelimeleri anlamsız geliyor ,senin dış gebelik olabılecrgını neye göre soyledı,benim Dr kımyasal gebelik dedi .benımde bugun degerim 19 a düştü
Arkadaşım çok ağır kelimelerle çok ağır duygulara yuklere sokmuyor musunuz kendinizi tarifsiz bir aci hayal kırıklığı vs..... çocuklarını gömen hastanelerde günlerce aylarca başında bekleyen ağır özürlü çocuklarına bakipta benden sonra ne olacak diye olemeyen insanlar var aklınızı başınıza toplayın Allah ın gücüne gitmesin ben tarifsiz acının ne olduğunu gösteririm demesincok haklisin ama tarifsiz bi duygu, tarifsiz bi hayal kirikligi, tarifsiz bi aci................. hep dua ediyorum ve etmeyede devam edicem sadece icim biraz buruk ve kirik..... herseyin hayirlisi elimden baska bisey gelmiyor. bu arada hayirli ramazanlar herkese.....
AMİN İNŞALLAH YARABBİM SEN KAPILARINI AÇ BİZE YARABBİM.kader arkadaşımm.. yaşadıklarını acını en derinden paylaşıyorum. .yazdıklarını okurken ağladım ama elimizden bir şey gelmiyor maalesef.. seni burda teselli etmeye çalışıyorum belki ama inan bende senden farklı değilim.. şubat ayından beri yok tahlil yok kan yok iğne yok aşılama bende çok yoruldum..
bi de yumurtam yokmuş.. ama napalım Allah böyle istiyorsa bunu yaşatıyorsa vardır bir hikmeti.. Allah a dua etmekten başka çaremiz yok..
yüreğimin taaa derinlerinden dua ediyorum senin ve burdaki bütün yol arkadaşlarım için.. Allah ım inşallah bize en yakın zamanda müjdeli haberleri almamızı nasip et yarabbimm..
ARA VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİN TÜPÜNÜ KAYBETMİCEKSİN KANSER İLACI ALMICAKSINkizlar bugun benim 15. gunum ve kan testim negatif. nasil teselli edeyim kendimi ne hissedeyim bilmiyorum....
ARA VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİN TÜPÜNÜ KAYBETMİCEKSİN KANSER İLACI ALMICAKSIN
YAT KALK ŞÜKRET CANIM HAYALLERİN YIKILMADI AMELŞYAT OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN AR ADET OLUR OLMAZ YENİ BİR TEDAVİ SÜRECİNE BAŞLAYABİLİRSİN ŞUAN BALON OLAN GÖZLERİMİ GÖRSEYDİN DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANI OLDUĞUNU ANLARDIN KARDEŞİM.
Ne kadarda dogru hele anli sanli askere yollayip donsun diye bekleyim cenazesini alanlar Allahim sabirlar versin kiyaslanamaz bile . En korktugum budur benimde Allahin gucune gider diye kelimelerimi hep dogru secmeye gayret ediyorum ne geliyorsa rabbimdenArkadaşım çok ağır kelimelerle çok ağır duygulara yuklere sokmuyor musunuz kendinizi tarifsiz bir aci hayal kırıklığı vs..... çocuklarını gömen hastanelerde günlerce aylarca başında bekleyen ağır özürlü çocuklarına bakipta benden sonra ne olacak diye olemeyen insanlar var aklınızı başınıza toplayın Allah ın gücüne gitmesin ben tarifsiz acının ne olduğunu gösteririm demesin
Arkadaşım çok ağır kelimelerle çok ağır duygulara yuklere sokmuyor musunuz kendinizi tarifsiz bir aci hayal kırıklığı vs..... çocuklarını gömen hastanelerde günlerce aylarca başında bekleyen ağır özürlü çocuklarına bakipta benden sonra ne olacak diye olemeyen insanlar var aklınızı başınıza toplayın Allah ın gücüne gitmesin ben tarifsiz acının ne olduğunu gösteririm demesin
ARA VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİN TÜPÜNÜ KAYBETMİCEKSİN KANSER İLACI ALMICAKSIN
YAT KALK ŞÜKRET CANIM HAYALLERİN YIKILMADI AMELŞYAT OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN AR ADET OLUR OLMAZ YENİ BİR TEDAVİ SÜRECİNE BAŞLAYABİLİRSİN ŞUAN BALON OLAN GÖZLERİMİ GÖRSEYDİN DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANI OLDUĞUNU ANLARDIN KARDEŞİM.
sürekli bunları düşünüp üzülerek yaşayamayız dimi? kendimizi çok kaptırmayalım.. .moralimizi de yüksek tutalım.. herşeye hazırlıklı olalım kabul edelim ve işte o zaman hiç beklemediğimiz bir anda
Allah hepimize nasip edecek inşallah...
çok teşekkür ederim benimde göğüslerimdeki hassasiyet geçti dünden beri acımıyor ama benim durumum farklı dış gebelik çok başka bişey.dış gebelik yapacağıma 30 tane düşük yap daha iyi emin ol gerçi onuda yaşadım ama bu çok zor. anlamsızca dolaşıyorum evin içinde eşim nöbette annem yok babam yok kardeşim karısının derdinde teyzem yok anane babanne dayı hiçbirisi yok kendi ailenden böyle olunca eşinin aileside çok sevgi dolu olmuyor insana.sizlerinde moralinizi bozduğum için özür dilerim ama benim kurduğum en büyük dostluklar internetten eşimi bile internetten buldum çok mutluyum rabbime şükür ama ben ailem olsun dedikce dahada kimsesiz kalıyorum yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?