Yarın gidemem kuzum izin almam zor biraz çok yoğun iş hatta cuma nasıl gideceğimi dert ediyorum müşteri gelecek fabrikaya ben ilgileniyorum en azından yarım gün idare edebilseler. Aşılamayı yaptırdığım hastanede yaptırmak istiyorum kan testini (Araştırma Hastanesi olduğundan mesai saati sonrası kapalı).canım seninde 6 haziran değilmiydi aşılama bak peri beklememiş o kadar bugün 13. günüm diyor 11. gününde öğrenmiş yarın sende gitsene dr a ne kaybederizki
Hayırlı olsun canım hamilesin Rabbim tamamına erdirsinKIZLAR BETA HCG CIKTI 141 CIKTI YANI BU NEDEMEK
Hayırlı olsun canım hamilesin Rabbim tamamına erdirsin
günün şanslısı sensin demek süper yaaaaaaaaaaa 3 te üç gidiyor tebriklerrrrr tebriklerrrrrrrrrrr mutluluklarrrrrrrrrrKIZLAR BETA HCG CIKTI 141 CIKTI YANI BU NEDEMEK
Maşallah kaçıncı gün yaptın testi yaklaşık 4 haftalık hamilesin işte hemen randevu al git doktora yada ara artışı takip edeceklerdir gelmeden test yap öyle gel diyebilirlerrrrrrr çok sevindim çokkkkkkkkkkkk haziran uğuru ramazan uğuru ne dersenizYaaa ınanamıyorum hala napcagımı bilemıyorum suan yanı normal mi bu deger nekadr olması gerek bılen varmı
Amin canım inşallahamınnn rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda su mubarek gunlerde
kendi kendimi cevaplayayım 1 haziranda aşılaman olmuş maaşallah iyi sabretmişsin ama hiç belirti yazmamışsın rica etsek yazarmısın hergün umudumuz artıyor ya rabbim teşekkürler sanaMaşallah kaçıncı gün yaptın testi yaklaşık 4 haftalık hamilesin işte hemen randevu al git doktora yada ara artışı takip edeceklerdir gelmeden test yap öyle gel diyebilirlerrrrrrr çok sevindim çokkkkkkkkkkkk haziran uğuru ramazan uğuru ne derseniz
canm bekledım hayal kırıklığından korktgm için yaptramadam hcbı belırtm yok sadece adet sancısı cekıyorumkendi kendimi cevaplayayım 1 haziranda aşılaman olmuş maaşallah iyi sabretmişsin ama hiç belirti yazmamışsın rica etsek yazarmısın hergün umudumuz artıyor ya rabbim teşekkürler sana
Aynen canım Ramazan bereketiMaşallah kaçıncı gün yaptın testi yaklaşık 4 haftalık hamilesin işte hemen randevu al git doktora yada ara artışı takip edeceklerdir gelmeden test yap öyle gel diyebilirlerrrrrrr çok sevindim çokkkkkkkkkkkk haziran uğuru ramazan uğuru ne derseniz
Hamilesiiinnn hayırlı olsun:)KIZLAR BETA HCG CIKTI 141 CIKTI YANI BU NEDEMEK
tabiki yumurtam oldu ve büyüdü ilaçla olduğu gibi bir sürü değildi ama her ay zaten kendiliğinden olan 1 tane oldu ve büyüdü hatta hamile bile kalmıştım .benim dış gebelikti o başıma gelen bir talihsizlikti ama çoğu bebeğini kucağına alıyorbu ay rahim filmi çekileceği için tedaviye bir ay ara verilecek.umarım yumurtalarım ilaçsız büyür.belki mucize olur tedavisiz hamile kalabilirim.sizinki nasıl oldu.o ay ilaç kullanmadan büyüdümü yumurtalar.
6 gün kullandım ama en düşük dozda verdi bana zaten normal yumurtladığımdanCok sagol canm sen kac gun kullandınmı gonal fyı
İnsanlık işte. seni bu temiz kalbinle ve iyi niyetinle, bir şey olmamıştır inşallah. bende 6 saat yol yaptım aşılama sonrası, kına vardı döktürdüm :)Kızlar boya işi dün piyangodan çıkar gibi çıktı yada denk getirildi bilemiyorum günahlarını almak istemiyorum dün mangala çağırdılar bi gittim baktım girişi boşaltmışlar boya yapacaklar eşimde kızdı bugünümü buldunuz diye baktım ellerini ağırdan alıyolar bende hemen üstümü değiştim giriştim ne kadar yardım etsemde her zaman onlar haklı ben yardım etmiyo oluyorum kul bilmesin Allah bilsin napalım kaynanam kızım sen kendine dikkat et bile demedi yeni aşılama olduğumu oda biliyor napim ben laf gelmesin kocama karın yardım etmedi diye diyeceklerine bende yardım etmek zorunda kaldım
Aynen canım Rabbim korumuştur eminim bende az önce müzik açtım oynadım eşim kızdı dikkat et kendine diye karnım acıdı ama nedenseİnsanlık işte. seni bu temiz kalbinle ve iyi niyetinle, bir şey olmamıştır inşallah. bende 6 saat yol yaptım aşılama sonrası, kına vardı döktürdüm :)
Hamilesiiinnn hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?