• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet buz dolabının yumurtalık hani üstü kapaklı olan bölüm varya ilacını orda saklamalısın, iğneyide ben aşılama yapacağım yerden tedarik ettim. İstedim verdiler zaten söylemişlerdi iğne yetmezse bizden alabilirsiniz diye. Sende bir şansını dene istersen

bgn hemşirede normalde elimizde bulunuyor ama şuan yok dedi
sonra 2 defa kullan iğneyi dedi:KK57:
içinde kullanmayınız yazınca haliyle ondan sormak istedim
bi eczaneye sorarım yada çarşamba reçete için gideceğim hastaneye o zmn bida denerim şansımı
ben bi heycan mı yaptım sanki :oops: nasıl olcak ne yapcam gibi sorularla bunaltmayım sizi ilk günden dedim ama başaramadım sanırım :KK48:

evet evet :) inş güzel haberler alırız. test ne zaman senin? bide herkes progestan filan kullanıyor ama bana vermedi dr. günlük hayatına devam et dedi. bide orucu sordum tutmazsan iyi olur dedi ama hala kararsızım ben.
doktor bi test günü söylemedi bana 13. gün kan veririm bende. bana da progestan verdi 2 gün sonra kulanmaya başla dedi. bende orucu sordum hiç bir sakıncası yok dedi ama sana öyle dediyse söylediğini yap sonra vicdan azabı çekersin inş. güzel haberler yazarız buraya ;)

bi eczaneye sorarım yada çarşamba reçete için gideceğim hastaneye o zmn bida denerim şansımı
ben bi heycan mı yaptım sanki :oops: nasıl olcak ne yapcam gibi sorularla bunaltmayım sizi ilk günden dedim ama başaramadım sanırım :KK48:
canım eczaneye sor istersen benim bittiğinde insülin kullanan bir komşu vardı ondan aldım ama eczanede kesin satılıyordur.

bugün arkadaşlarla sohbet ederken birisi ağzından kaçırdı. burda yeni evli bir kız var hamile kalınca bana söylemeyecekmiş. acaba uzaktan milletin hamileliğini kıskanan ve içten fesatlık edecek gibimi duruyorum. yada güya böyle düşünerek benimi korumaya çalışıyorlar anlamadım. oysa şurda ki hamilelik haberlerine ne kadar çok seviniyoruz. tamam üzülüyorum ama çocuğum olmuyor diye kafayı yemedim daha :KK61::cry::KK42:
Yok yere sinir ediyor insanı yani başıma böyle bir şey gelmedi ama biz çocuk özlemi duyduğumuzdan dediğin gibi sevincimiz daha bir farklı oluyor. Ellebette biz de istiyoruz ama bu onlarıkıskandığımız yada fesat düşüncelere sahip olacağımız anlamına gelmiyor kardeşim benden önce hamile kaldı şimdi onun oğlu benim oğlum kuzenim yaşça aramızda 6 yaş o hamile hergün soruyorum sağlığını ultrason görüntülerini gönderiyor seviniyorum. Zihniyeti bozuk bu insanların boşver

Canım forumu oku baştan sana yön gösterecektir aşılama sonrasında özellikle her gün yazıyoruz bugün ne hissettik diye yani aşılaması pozitif olanlar böylelikle bekleyenlere yol gösterirler

Yok yere sinir ediyor insanı yani başıma böyle bir şey gelmedi ama biz çocuk özlemi duyduğumuzdan dediğin gibi sevincimiz daha bir farklı oluyor. Ellebette biz de istiyoruz ama bu onlarıkıskandığımız yada fesat düşüncelere sahip olacağımız anlamına gelmiyor kardeşim benden önce hamile kaldı şimdi onun oğlu benim oğlum kuzenim yaşça aramızda 6 yaş o hamile hergün soruyorum sağlığını ultrason görüntülerini gönderiyor seviniyorum. Zihniyeti bozuk bu insanların boşver
tuhaf oldum ya. sinirlendim bir an ağzının ortasına yapıştırasım geldi sonra dedim zaten olsun arkadaşım senin hemen çocuğun olsun yeterki sen söyleme. hayat bu belli olmaz ben sebepsiz inferbilite tedavisi görüyorum 2 yıl önce deseler aklıma gelmezdi, ne biliyor Allah ona yada yakınına aynı derdi vermeyecek. versin demiyorum ama dedirtene kadar da bunaltıyorlar

canım eczaneye sor istersen benim bittiğinde insülin kullanan bir komşu vardı ondan aldım ama eczanede kesin satılıyordur.

eet kesin vardır dimi bgn ilacımı alırken bahsettim ama bişey demedi eczacı sessiz kaldı :63:
sanki başka eczane yok bulurum bulurum 2 defa kullanmam yani :KK66:

Canım forumu oku baştan sana yön gösterecektir aşılama sonrasında özellikle her gün yazıyoruz bugün ne hissettik diye yani aşılaması pozitif olanlar böylelikle bekleyenlere yol gösterirler

herkesin pozitif olsun inşallah mubarek ayda hepimizin yüzü gülsün inşallah
ben bellirti pek aramıyorum artık ama neler hissettiğimi mutlaka sizinle paylaşırım :KK37:

bende c.tesi bi mevlüde gittim, görümcemin kaynanası da bi sürü insanın içinde bak sende bunu yap, bunu oku filan.
tamam saygım var beni düşündüğü için olabilir eyvallah ama çek bi kenara söyle, ben zaten kahroluyorum hergün, o kadar insanın içinde bunu yapmanın ne gereği var ki !!!!
o yüzden aşılama olduğumu eşimden ve sizlerden başka kimse bilmiyor. sonra bide aa oda mı olmadı filan diyecekler. hiç o strese giremem.

doktor bi test günü söylemedi bana 13. gün kan veririm bende. bana da progestan verdi 2 gün sonra kulanmaya başla dedi. bende orucu sordum hiç bir sakıncası yok dedi ama sana öyle dediyse söylediğini yap sonra vicdan azabı çekersin inş. güzel haberler yazarız buraya :KK66:
inşallah iple çekiyorum. küçükken bayram için yatcaz kalkcaz olcak derdik ya, ondan beterim şuan

kızlar bu kadar mı şanssız olurum ben ya tahlil sonucum yarına kaldı :-( aile hekimliğine gitmiştim ben onlar yerinde yapmıyorlar genel labr. gönderiyorlar ya sonuçları o labr da elektrik kesintisi olmuş ve bulunduğum şehirde hiçbir sağlık ocağı sonuç verememiş. başka yere de gitmek istemedim herşeyde vardır bir hayır dedim yarını bekleyeceğim artık sabırla

bende c.tesi bi mevlüde gittim, görümcemin kaynanası da bi sürü insanın içinde bak sende bunu yap, bunu oku filan.
tamam saygım var beni düşündüğü için olabilir eyvallah ama çek bi kenara söyle, ben zaten kahroluyorum hergün, o kadar insanın içinde bunu yapmanın ne gereği var ki !!!!
o yüzden aşılama olduğumu eşimden ve sizlerden başka kimse bilmiyor. sonra bide aa oda mı olmadı filan diyecekler. hiç o strese giremem.
Aynen canım benim ailem bile bilmiyor sadece yakın arkadaşlarım bugün kardeşime söyleyecek oldum sonra o kapatmak zorunda kaldı telefonu çocuk ağlıyordu bende sustum :( En iyisi ama söylememek aferin doğru olanı yapmışsın milletin ağzı torba değil ki büzesin. Hiç çekemem hele bu bekleyiş içerisinde iyi niyetli bile olsa sormaları bile batar insana, kendimi hamile gibi hissediyorum demeye bile çekiniyor insan ya değilsen kendi kendini kandırıyorsun.

Çok şükür Allah'ım her şey ama her şey için çok şükür, sen duy sesimizi şükür ettiğimizi bil, beklediğimizi, isyankar değil sabırlı olduğumuzu bil, sen gör bizi ya rabbim, sen kimsenin kucağını boş bırakma, hayırlısıyla ailemize bu sevinci yaşatmamızı ve yaşamamızı nasip et.

Sen ki yerleri gökleri bizleri yaratmışsın, sen ki Hz İsa'yı Meryem anamızdan yaratmışsın sen ki peygamberlerimizi meleklerimizi ailelerimizi bizi eşimizi yaratmışsın. Sen ol de yeter ya rabbim senin gücün kudretin her şeye yeter. Sen dualarımızı kabul eyle, amin

Merhabalar bende beklemedeyim daha yeni oldu gerçi aşılamam iki gündür ateş basması yaşıyorum vede sağ kasığımda batma var inşallah Rabbim bizide müjdelendirir bebeklerimizle

Aynen canım benim ailem bile bilmiyor sadece yakın arkadaşlarım bugün kardeşime söyleyecek oldum sonra o kapatmak zorunda kaldı telefonu çocuk ağlıyordu bende sustum :KK43: En iyisi ama söylememek aferin doğru olanı yapmışsın milletin ağzı torba değil ki büzesin. Hiç çekemem hele bu bekleyiş içerisinde iyi niyetli bile olsa sormaları bile batar insana, kendimi hamile gibi hissediyorum demeye bile çekiniyor insan ya değilsen kendi kendini kandırıyorsun.

Çok şükür Allah'ım her şey ama her şey için çok şükür, sen duy sesimizi şükür ettiğimizi bil, beklediğimizi, isyankar değil sabırlı olduğumuzu bil, sen gör bizi ya rabbim, sen kimsenin kucağını boş bırakma, hayırlısıyla ailemize bu sevinci yaşatmamızı ve yaşamamızı nasip et.

Sen ki yerleri gökleri bizleri yaratmışsın, sen ki Hz İsa'yı Meryem anamızdan yaratmışsın sen ki peygamberlerimizi meleklerimizi ailelerimizi bizi eşimizi yaratmışsın. Sen ol de yeter ya rabbim senin gücün kudretin her şeye yeter. Sen dualarımızı kabul eyle, amin
amin amin amiiiiiinnnnnnn

ay bak okuyunca sinir oldum olcak işmi milletin içinde kendi derdimiz kendimize yeter. bende de var öle bir iki tane, öle peşimdelerki sorma. bende tedavi görüyorum demedim ama ona rağmen şunu ye bunu iç bunu oku. doğurmiycam diyorum sizemi kaldı derdi çalışan kadınım bakmaya gelmezdiniz uykusuz kalınca diyorum ama, tedavi olduğumu bilseler hiç düşündmiyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni özledinizmi bakim :) bütün msjları okudum bu arada :) tek tek üşenmeden :) benimde çevremde hamile kalıpta benden saklayanlar oldu sanki karnını kesip çocuğu alıcaz hayret bişey onun çocuğu olsa ne olmasa ne benim derdim sevdiğim adamdan çocuk yapmak başka bişey değil :) bu arada ben bugün hastaneye gittim ve daha yeni geldim hamileyim aşılamam tuttu :) beta hcg dün 6.96 idi bugün 12.78 oldu yegeniniz yavaş yavaş geliyor ama yinede garanti bişey yok çarşamba günüde 2 ye katlarsa doktor dış gebelik olasılığının olmadığını söyleyecekmiş sonra 1 hafta sonra bebeğimi görmeye gidecekmişim dua istiyorum hepinizden :)

Herkese slm kızlar ben bu ay basladım adetın 2 gunu gıttım yumurtaları mın buyumeye ıcın gonal f igne vuruyorum gobekten bende adet duzensızligınden var 4 yıldır olmuyo malesef cok sey denedik birde femara dıye gunde bı tane ilac verdı bu cumartesi kontrole gıtcem yumurtalara bakcak yeterli buyuklugu gelınce asılama ya geccez esımde hersey normal benım sadece adet duzensizligimim var gerı kalan herseyi normal boyle olupta gebe kalan varmı

mrb arkadaslar uzun zamandr okuyodum ama bgun uye oldum .1 hazıranda aşılamam yapılmıstı cumartesı test yaptm silik cıktı bugun yne yaptm oda silik ama görülür bi şekilde çıktı.sonra gttim kan testi ve idrar testi verdim ama aradılar beta hcg bakılan makınede sıkıntı varmıs 2 tup kan verdim kan hala çıkmadı ama az önce idrar sonucu cıktı pozitif yazıyor ben hamilemiyim şoktayım algılayamıyorum......biri bana cewap wersin

Slm kizlar
Haftasonundan beri sizleri takip ediyorum bende 3haziranda ilk asilamami oldum bugun test yaptirdim ama sonuc negatifti.UZuntuden basim agriyor artik cok uzuldum ama yapacak bisey yok bidahaki sefere hayirla insallah butun isteyen arksdaslara ve banada olsun :KK43::KK43:

Aynen canım benim ailem bile bilmiyor sadece yakın arkadaşlarım bugün kardeşime söyleyecek oldum sonra o kapatmak zorunda kaldı telefonu çocuk ağlıyordu bende sustum :KK43: En iyisi ama söylememek aferin doğru olanı yapmışsın milletin ağzı torba değil ki büzesin. Hiç çekemem hele bu bekleyiş içerisinde iyi niyetli bile olsa sormaları bile batar insana, kendimi hamile gibi hissediyorum demeye bile çekiniyor insan ya değilsen kendi kendini kandırıyorsun.

Tatlim ne güzel dualar etmissin .... aminnnnnn.....

Back