• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence hemen bir test yap, sonuca göre kan testi yaptır. ayy nasıl dayandın 13 gün ben 6. gündeyim acayip sabırsızım
Negatif gormek acayip yipratiyor sabretmek zorundayim :( ama sabah bi test yaptim cok ince bi cizgi varla gok arasi cikti bende guvenemiyorum acaba ignenin etkisi mi hala diye o yizden sabah bidaha tekrarlicam bakalim

ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
Ne kadar morel sözleri söylesem de boş biliyorum :((. Cuma günü testim var heyecanın yanında bir o kadar korkuyorum. Ne diyelim zamanı değişmiş çok sinir bozucu bu gelmek bilmeyen zaman ama ne yazık ki elden bir şey gelmiyor. Ne doğacağa ne öleceğe karışamıyoruz Allahtan hayırlısı her zaman

ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
üzme hiç kendini rahim filmi çekilmeden aşılamaya geçmek zaten çok doğru olmamış sanırım Allah tan hep hayırlısını istemek gerekiyor bunda da vardır bir hayır

Negatif gormek acayip yipratiyor sabretmek zorundayim :KK43: ama sabah bi test yaptim cok ince bi cizgi varla gok arasi cikti bende guvenemiyorum acaba ignenin etkisi mi hala diye o yizden sabah bidaha tekrarlicam bakalim
ahh o negatifler. bende çok korkuyorum ama öğrenme bilme duygusu baskın çıkıyor korkudan. yarın bir kan testi yaptır bence. en azından bir an önce iyi yada kötü yüzleşirsin. banada sanki uzatırsam negatif olunca daha çok yıkılırım gibi gelmiştir hep psikoloji işte.

üzme hiç kendini rahim filmi çekilmeden aşılamaya geçmek zaten çok doğru olmamış sanırım Allah tan hep hayırlısını istemek gerekiyor bunda da vardır bir hayır
haklısın.doktorum bu ayki yumurtanın iyi geliştiği için kaçırmayalım dediği için denedik.keşke önce rahim filmi çekseydik.benim 12 yaşında bir oğlum var.ikinci olmuyor.belkide bir çocuğum var die mi bilmiyorum artık.

Negatif gormek acayip yipratiyor sabretmek zorundayim :KK43: ama sabah bi test yaptim cok ince bi cizgi varla gok arasi cikti bende guvenemiyorum acaba ignenin etkisi mi hala diye o yizden sabah bidaha tekrarlicam bakalim
benimde 10.gün yaptığım idrar testim öyle çıkmıştı belli belirsiz.ama bugün kan testinde öyle çıkmadı maalesef.seninki inş pozitiftir.

:) üzüldüm ama senin günün dolmuşmuyduki biz aynı zamanda yaptırdık gibi hatırlıyorum ben hala bekliyorum sonuçta sıkıntı olmasın hani bir umut diyorum
dolmuştu maalesef.negetif ne yazıkki.umarım seninki pozitif olur.

Kızlar her yerim şiş ya anlamadım kilo aldımzaten iğne vurulduğumdan beri 2,5 kilo aldım ama ellerim karnım ayaklarım göğsüm her yerim şiş sanki özellikle karnım bırak pantolonun düğmesini açayı fermuarı bile açtım otururken, ellerim alyansı takamadım bugün göğsüm sanki patlayacak şişlikten bir cuma gelse hayırlısıla zaten olmazsa hemen diyet spor acilen zayıflamam lazım ama ben tabiki hamile olup kilo almaya razıyım :)))

hamilelik belirtileri ile adet olmanın birbirine çok benzediğini okumuştum. o yüzden moralini bozmamaya çalış. Allah ol diyecek ve olacak inş. bunlar sadece bi aracı gibi düşün. Rabbim inş hepimize nasip edecek.

Canim yaa bende oyle biliyorum ama ne bileyim kasiklarim oyle dolduki ha oldum ha olucam modundaydim... Dedigin gibi ALLAH büyük.... bizlerede nasip eder inşallahhhh....

içim kıpır kıpır olacak diye değil sonucu çok merak ediyorum pozitif ya da negatif öğrensem artık da rahatlasam. bu bekleyiş yiyip bitiriyor adamı zaten :-) hakkımızda hayırlısı inşallah tabiki hepimiz pozitif olsun istiyoruz ama olur olmaz onu bir tek Allah bilir.. illaki hayırlı vakti zamanı vardır

içim kıpır kıpır olacak diye değil sonucu çok merak ediyorum pozitif ya da negatif öğrensem artık da rahatlasam. bu bekleyiş yiyip bitiriyor adamı zaten :-) hakkımızda hayırlısı inşallah tabiki hepimiz pozitif olsun istiyoruz ama olur olmaz onu bir tek Allah bilir.. illaki hayırlı vakti zamanı vardır
hep beraber seni bekliyoruz. en sonda ben öğreneceğim galiba :KK17:

herkese merhaba RABBİM hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin
şimdi size kısaca hikayemden bahsedeyim
28 yaşındayım 6.senelik evliyim 5 senedir de bebek için çabalamaktayım
ilk tedavim serophene + çatlatma iğnesi +ilişki 3 aylık tedavi sonucu negatif
sonra hsg çekildim tek tüp tıkalı
laporoskopi oldum ve tıkalı tüp açıldı akışına bıraktım bi süre daha
baktım yine olmuyor bu sefer eşimde morfoloji sıkıntısı çıktı
yine kürler macunlar ballar vs. sonuç alamayınca artık tüp bebeğe krr verdik
derken 2014 mayıs ayında tüp bebek yaptırdım o da tutmadı
şimdi tedavisiz bir yılın ardından bgn ilk görüşmeye gittim üniversite hastanesine
veeeeeee aşılama yaptırıyorum :rolleyes::KK9:
ilk iğnemi bgn göbekten puregon yapacagım saat 4 gibi :confused:
neden tüp bebek sonrası aşılama yaptıgımı merak eden olursada hemen açıklayım
tüp bebek için yaşadıgım şehirde değil de istanbulda daha tam teşeküllü bi yerde yaptırmayı düşünüyoruz
şuan için şartlar musait değil o yüzden boş beklemektense aşılama deneyim dedim
inşallah RAbbim hepimize gönlümüzdekini nasip eder bilmem ki YA TUTARSA diye başladık bakalım :rolleyes:

Canim yaa bende oyle biliyorum ama ne bileyim kasiklarim oyle dolduki ha oldum ha olucam modundaydim... Dedigin gibi ALLAH büyük.... bizlerede nasip eder inşallahhhh....
aminnn inşallah. her zaman her fırsatta tanıdığım tanımadığım herkes için dua ediyorum. Allahım daha fazla aratmasın bizlere.

Back