- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
canım bu benim 3. aşılamam ilk iki aşılamamda evet kanamam olmuştu hemde azımsanmayacak şekildeydi. sadece bu aşılamam da hiç kanamam olmadı. ilk gün oluyor biraz ama devam ederse doktorunla görüşmende fayda varCok tesekkur ederim canim peki birsey daha sorsam cok olmam dimi peceteye kan geldi sildigimde bugun asilama oldugum icinmi sende boyle bisey oldumu canim ya.karnimda agri var ama aksam oldu aksam gelmesi kanin normalmi
bazılarının aşılamasında böyle bişey oluyor norma karşılanıyor benim bildiğim kadarıyla :)Cok tesekkur ederim canim peki birsey daha sorsam cok olmam dimi peceteye kan geldi sildigimde bugun asilama oldugum icinmi sende boyle bisey oldumu canim ya.karnimda agri var ama aksam oldu aksam gelmesi kanin normalmi
kız nasıl dayanıyorsunuz ben 3 haziranda aşılama oldum ve bugün hamile olduğumu öğrendim kanda baktırdım :) koşun kızlar yarın bu topiği hamile kaynıyor olarak görücem inşallah :)Canim bende 2 haziranda asilama oldum dr test gunu carsamba dedi. Benim de asilamadan sonra hic bisey olmadi hicbir ağrı falan yok ama bugün adet olacakmisim gibi hissediyorum
kız nasıl dayanıyorsunuz ben 3 haziranda aşılama oldum ve bugün hamile olduğumu öğrendim kanda baktırdım :) koşun kızlar yarın bu topiği hamile kaynıyor olarak görücem inşallah :)
canım bu benim 3. aşılamam ilk iki aşılamamda evet kanamam olmuştu hemde azımsanmayacak şekildeydi. sadece bu aşılamam da hiç kanamam olmadı. ilk gün oluyor biraz ama devam ederse doktorunla görüşmende fayda var
haklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.kız nasıl dayanıyorsunuz ben 3 haziranda aşılama oldum ve bugün hamile olduğumu öğrendim kanda baktırdım :) koşun kızlar yarın bu topiği hamile kaynıyor olarak görücem inşallah :)
Birsey sorucam.gebelik belli olana kadar hic agrin oldumu.bel agrin falanhaklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.
meraklanma canım benimde 4. aşılamam ilk 2 aşılamada kanamam oldu aşılama günü sürdü diyeblirim doktoru aradım önemli olmadığını aşılamada kendimi çok kastığım için olduğunu korkulacak birşey olmadığını söylemişti.Tesekkur ederim kizlar hepinize cok cok.insallah artmaz bisey olmaz hepimiz icin hayirlisi rabbim gönlümuze gore versin
benimde ilk aşılamam canım inşallah yarın senden haber bekliyor olucam bugün hep ben doldurdum bu sayfayı yarında sen doldurursun tebriklerle :) şimdi yarın kimler kan veriyor parmak kaldırsın bakalımhaklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.
ben agrım değil ilk aşılama yapıldıktan sonra bir kaç gün sağ kasığım ağrıdı yumurtanın olduğu taraf sonra sürekli gerinme isteği oldu sonra göğüslerim acımaya başladı yüzümde ve çenemde sivilce çıktı ve ara ara sağ kasığım acıdı ve çok çabuk yorulur oldum . zaten adetime daha 7 gün var bugünde öğrendimBirsey sorucam.gebelik belli olana kadar hic agrin oldumu.bel agrin falan
Amin ins.ilk ben vericemheralde.benimde ilk aşılamam canım inşallah yarın senden haber bekliyor olucam bugün hep ben doldurdum bu sayfayı yarında sen doldurursun tebriklerle :) şimdi yarın kimler kan veriyor parmak kaldırsın bakalım
benim çok az kasıklarımda ağrımı baskımı şişlikmi garip bir his var synıyız seninle benimde 5. günüm aama olmasımı iyi olmamasını sonucu görünce anlıycazBenim aşılamadan sonra beşinci günüm ne ağrı kaldı ne sızı ayrıca kilo aldım ve iki gündür çok hareketliyim endişelenmeye başladım
canım üzülme benim aşılama günü bile hiç ağrı sızı vs. olmadı hemen ümitsizliğe kapılma lütfen umut etsen hayırlısıyla hep birlikte seviniriz inş.Benim aşılamadan sonra beşinci günüm ne ağrı kaldı ne sızı ayrıca kilo aldım ve iki gündür çok hareketliyim endişelenmeye başladım
Kuzum biliyorsun seninle belirtilerimiz aynıydı gerinmenin yanısıra göğüslerim büyüdü ve acayip ağırlaştı dokununca hafif sızı var bakalım benim testime kaldı 4 gün cuma sabah yapacağım kısmetse (aşılama günü hariç 13. gün oluyor)oo hadi hayırlı olsun yumurtanın hangi tarafta olduğunu öğren ve orada hafif ağrı olacak bir kaç gün sonra gerinmek isticekin sürekli uykudan uyandırıcak resmen ama :) ve adetine 10 gün kala göğüslerinde acı hissedeceksin agır kaldırma ama gezmendende kusur kalma ben fingir fingir gezdim sandıkta görevliydim 15 saat oturdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?