Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok tesekkur ederim canim peki birsey daha sorsam cok olmam dimi peceteye kan geldi sildigimde bugun asilama oldugum icinmi sende boyle bisey oldumu canim ya.karnimda agri var ama aksam oldu aksam gelmesi kanin normalmi
canım bu benim 3. aşılamam ilk iki aşılamamda evet kanamam olmuştu hemde azımsanmayacak şekildeydi. sadece bu aşılamam da hiç kanamam olmadı. ilk gün oluyor biraz ama devam ederse doktorunla görüşmende fayda var

Cok tesekkur ederim canim peki birsey daha sorsam cok olmam dimi peceteye kan geldi sildigimde bugun asilama oldugum icinmi sende boyle bisey oldumu canim ya.karnimda agri var ama aksam oldu aksam gelmesi kanin normalmi
bazılarının aşılamasında böyle bişey oluyor norma karşılanıyor benim bildiğim kadarıyla :)

Canim bende 2 haziranda asilama oldum dr test gunu carsamba dedi. Benim de asilamadan sonra hic bisey olmadi hicbir ağrı falan yok ama bugün adet olacakmisim gibi hissediyorum
kız nasıl dayanıyorsunuz ben 3 haziranda aşılama oldum ve bugün hamile olduğumu öğrendim kanda baktırdım :) koşun kızlar yarın bu topiği hamile kaynıyor olarak görücem inşallah :)

kız nasıl dayanıyorsunuz ben 3 haziranda aşılama oldum ve bugün hamile olduğumu öğrendim kanda baktırdım :) koşun kızlar yarın bu topiği hamile kaynıyor olarak görücem inşallah :)

Canim yaaa ben yurt disindayim burda oyle aile hekimligi gibi yada acile git kan ver gibi seyler yok bende mecbur bekliyorum zaten randevu almadan hiçbişey yapilmiyor. Bide bugun hasta olucakmisim gibi hissediyorum moralim yerle bir oldu

haklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.

haklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.
Birsey sorucam.gebelik belli olana kadar hic agrin oldumu.bel agrin falan

me
Tesekkur ederim kizlar hepinize cok cok.insallah artmaz bisey olmaz hepimiz icin hayirlisi rabbim gönlümuze gore versin
meraklanma canım benimde 4. aşılamam ilk 2 aşılamada kanamam oldu aşılama günü sürdü diyeblirim doktoru aradım önemli olmadığını aşılamada kendimi çok kastığım için olduğunu korkulacak birşey olmadığını söylemişti.

ay kızlar bende birkaç saattir bilgisayar başında aklınıza ne gelirse ona bakıyordum bilgisayar kanepede bende halıda oturuyordum kasığımda 10 dk yakındır ağrı başladı bugün 5. günüm oturmaktan mı yoksa aşılamadan mı bilemedim ama benim kalbim çarpmaya başladı biran. ilk aşılamam tutmuştu böyle arada ağrılar oldu sonra adetime yakın inanılmaz arttı sonuç pozitifdi ama boş gebelik diye sonlandırıldı,atamadım hala üzerimden ağlamak geldi şimdi biran. eşimede diyemiyorum böyle şeyleri, kızıyor bana kendimi üzüyorum diye.
birileri güzel haberler versin, giderek sayı artsın burası çok iyi geliyor bana.

Merhaba kızlar bende perşembe günü aşılama yaptırdım beklemedeyim 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz doğal yolla korunduk kesinlikle ilaç kullanmadım 1 yıldır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım hsg çekildim temiz eşimin spermiyogramı temiz ama gebe kalamadım hormon testlerim de normal en sonunda perşembe günü aşılama yapıldı bende beklemedeyim doktorum salı günü yatmadan önce progestan içmemi önerdi bide gün aşırı ilişki normal hayatına dön sıkıntı yapma dedi hayırlısı ile bebişlerimiz ramazan ayına rabbimin hediyesi olarak bize nasip olur

benimde ilk aşılamam canım inşallah yarın senden haber bekliyor olucam bugün hep ben doldurdum bu sayfayı yarında sen doldurursun tebriklerle :) şimdi yarın kimler kan veriyor parmak kaldırsın bakalım

Birsey sorucam.gebelik belli olana kadar hic agrin oldumu.bel agrin falan
ben agrım değil ilk aşılama yapıldıktan sonra bir kaç gün sağ kasığım ağrıdı yumurtanın olduğu taraf sonra sürekli gerinme isteği oldu sonra göğüslerim acımaya başladı yüzümde ve çenemde sivilce çıktı ve ara ara sağ kasığım acıdı ve çok çabuk yorulur oldum . zaten adetime daha 7 gün var bugünde öğrendim

Benim aşılamadan sonra beşinci günüm ne ağrı kaldı ne sızı ayrıca kilo aldım ve iki gündür çok hareketliyim endişelenmeye başladım

Benim aşılamadan sonra beşinci günüm ne ağrı kaldı ne sızı ayrıca kilo aldım ve iki gündür çok hareketliyim endişelenmeye başladım
benim çok az kasıklarımda ağrımı baskımı şişlikmi garip bir his var synıyız seninle benimde 5. günüm aama olmasımı iyi olmamasını sonucu görünce anlıycaz

canım üzülme benim aşılama günü bile hiç ağrı sızı vs. olmadı hemen ümitsizliğe kapılma lütfen umut etsen hayırlısıyla hep birlikte seviniriz inş.

Kuzum biliyorsun seninle belirtilerimiz aynıydı gerinmenin yanısıra göğüslerim büyüdü ve acayip ağırlaştı dokununca hafif sızı var bakalım benim testime kaldı 4 gün cuma sabah yapacağım kısmetse (aşılama günü hariç 13. gün oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…