kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan testi yaptırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve :)10 haziranda 1.73 çıkan beta hcg bugün 6.96 çıktı yani hamişimmmmmmmmmmmmmmmm adetime daha 7 gün var ve ben yine yükselmesi için dua istiyorum sizden ne olur benim için dua edin dış gebelik olmasın daha öncekiler gibi :) ilk müjdeyi ben verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oo hadi hayırlı olsun yumurtanın hangi tarafta olduğunu öğren ve orada hafif ağrı olacak bir kaç gün sonra gerinmek isticekin sürekli uykudan uyandırıcak resmen ama :) ve adetine 10 gün kala göğüslerinde acı hissedeceksin agır kaldırma ama gezmendende kusur kalma ben fingir fingir gezdim sandıkta görevliydim 15 saat oturdum :)Rabbim kucagina almayi nasip etsin degerin artsin insaallah.cok sevindim topiginizi tek tek okudum ins bu ay herkeze istedigini verir rabbim benimde asilamam bugün sabah yapildi.ve ilac verilmedi iliskiyede girebilirsiniz dedi 2 gun sonra ama beb kararsizim napcagimi bilmiyorum
kızlar bir sorum olacak progestan ilacına ne zaman başladınız benim dk. aşılamadan üç gün sonra başla dedi anlamadım. birde ben bu cuma aşılama oldum hiçbir ağrı sancı batma vs. hiç birşey yaşamadım ve yaşamıyorum da kendimi dinlemekten sıkıldımcevaplarsanız sevinirim...
Hiçbirini yapma hanım hanımcık oturdugun yerden sevin ALlah tamamına erdirsin çok sevindimkızlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN :) beenim adetime 7 gün var benden daha önce yaptıranlar vardı aşılamalarını bir an önce hemen kan tahlili yaptırsınlar acilde hiç beklemeden sonuca internetten bakıyorsunuz 1 saatte çıkıyor aşılama yaptırdım beta hcg diyorsunuz hemen yapıyorlar zaten :) halay çekmek istiyorum yok yok horon tepmek istiyorum yok yok ankara misket oynamak istiyorum ben şuan herşeyi yapmak istiyorum :)
inşallah umutlarımız gerçek olur, bol sevinçli bir topik yaparız:)aynen öyle bendede bir kaç gün hiç bişey olmamışstı sonra göğüslerim acımaya başladı daha 10 gün varken adete yaşanılacak bişey değildi yani az çok insan kendini dinliyor ama yinede temkinli yaklaşmak gerekiyor ben bu topikten şok umutluyum hepimiz hamile kalabiliriz bu ay:)
oo hadi hayırlı olsun yumurtanın hangi tarafta olduğunu öğren ve orada hafif ağrı olacak bir kaç gün sonra gerinmek isticekin sürekli uykudan uyandırıcak resmen ama :) ve adetine 10 gün kala göğüslerinde acı hissedeceksin agır kaldırma ama gezmendende kusur kalma ben fingir fingir gezdim sandıkta görevliydim 15 saat oturdum :)
Tesekkur ederim :) ben sormadim hic onu ya cuma muayene oldum aksami catlatma ignesi yaptim pazar bugunde aşilama oldu.ilk olunca biledim sormakta akilda kalmiyoki bisey.peki bisey sorcam agir kaldirmak degilde isyerine servisle giderken sarsilmak etkilermi.ben 1 saat yol çekiyorumhicbisey soramadim siz ilac falan dediniz onada aklim takildi iliskiyede aklim takildi
canım ya her doktorun yöntemi farklı oluyor dündü sanırım topikte bu ay oruç tutup tutmama konusunda iki farklı yorumda bulunan doktor olmuştu. bir arkadaşın doktoru tutabilirsin demiş, bir arkadaşınkide tutma demiş. burdan geleceğim nokta mesela benim doktor aşılama günü akşamaıda dahil 4 gün üstüste ilişki takvimi vermiş, işlem bitine elime verdiler gözlerim fırladı tabi görünce okadarına gerek yok bence eşiminde mutluluktan gözleri fırladı,Tesekkur ederim :) ben sormadim hic onu ya cuma muayene oldum aksami catlatma ignesi yaptim pazar bugunde aşilama oldu.ilk olunca biledim sormakta akilda kalmiyoki bisey.peki bisey sorcam agir kaldirmak degilde isyerine servisle giderken sarsilmak etkilermi.ben 1 saat yol çekiyorumhicbisey soramadim siz ilac falan dediniz onada aklim takildi iliskiyede aklim takildi
canım ya her doktorun yöntemi farklı oluyor dündü sanırım topikte bu ay oruç tutup tutmama konusunda iki farklı yorumda bulunan doktor olmuştu. bir arkadaşın doktoru tutabilirsin demiş, bir arkadaşınkide tutma demiş. burdan geleceğim nokta mesela benim doktor aşılama günü akşamaıda dahil 4 gün üstüste ilişki takvimi vermiş, işlem bitine elime verdiler gözlerim fırladı tabi görünce okadarına gerek yok bence eşiminde mutluluktan gözleri fırladı,ama ben çok umursamadım aşılama akşamı ilişki olmadı 1 gün arayla iki kez oldu oda yeter bence. birde benim aşılamanın ertsei günü kardeşimin mezuniyeti vardı 3 saat yol gittim, 3 saatte geldim oldumu 6 saat doktora sordum öncesinde kendini zorlamamak şartıyla günlük hayatı yaşa, bebek kesinleşsin yasaklara bakarız tadını çıkar dedi geçti valla
İnşallah dualarım hepimiz için.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canım. inş güzel olacak.
Hoşbulduk, gelecek güzel haberleri bekliyorum :)Aramıza hoşgeldin umarım çektiğin o ağrılara değer ve sayfamız mutluluk haberleri ile dolar
Benim ne asilama oldugum gun nede sonrasinda kan gelmesi gibi birsey olmadi.ama icini rahat tut.cunku bunlar normal.ama kanaman attarsa doktorunu ara bence.Cok tesekkur ederim canim peki birsey daha sorsam cok olmam dimi peceteye kan geldi sildigimde bugun asilama oldugum icinmi sende boyle bisey oldumu canim ya.karnimda agri var ama aksam oldu aksam gelmesi kanin normalmi
sağol allah razı olsun kızlar :)Hiçbirini yapma hanım hanımcık oturdugun yerden sevin ALlah tamamına erdirsin çok sevindim
Benimde asilamam 2 hazirandaydi.asilamanin ertesi gubunden sonra hergun sol kasigim ve belimin sol tarafi agridi.10.gune kadar.son 2-3 gundurde belim agriyor bazende bacaklarima vuruyor agrisi.ama allahtan cok siddetli degil.burda okuyorum bazilarinin hic agrisi olmamis bile.asilama olan arkadaslar belirtileriniz neydi acaba.yarin test gunum tutmadida ondanmi acaba diyorum.cok gerildim.bugun birde basim agriyor.devamli kendimi kontrol eder oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?