Merhabalar, uzun zamandır sayfayı takip ediyordum ancak üye olamıyordum. Uzun uğraşlar sonucu az önce üye olabildim. Bende 2,5 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz. Polikistik Over Sendromu var. Tedavi amaçlı evlenmeden önce ve evlendikten sonra 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bebek istemeye başladıktan sonra herkesin kullandığı gibi klomen, çatlatma iğnesi vs. kullandım, tüp filmi çektirdim problem yoktu ancak bebek olmadı. Geçen hafta 6 Haziranda ilk aşılama mı oldum. Biraz kanamam oldu. Aşılamadan sonraki ilk 1 saat herhangi bir ağrım olmadı ancak sonrasında gün boyu çok şiddetli ağrılarım oldu, ayağa kalktığımda başım dönüyordu. 2. gün ağrılarım hafifledi. o günden beri ara ara sağ ve sol tarafımda ağrım oluyor, göğüslerimde aşırı hassasiyet var, dokunamıyorum bile, ilk iki gün pembe akıntım oldu, sonrasında daha koyu renkte akıntılarım devam ediyor. Bazen belde ağrı oluyor. Lafı fazla uzattım sanırım ancak ilk aşılama tecrübemi paylaşmak istedim, test günümü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin.