Benimde çekincelerim vardı hatta işim deli stresli bazen bağrış çağrış koşturmacalı geçiyor rapor almak istedim bana gerek yok ağır kaldırma ağır iş yapma günlü hayatına devam edebilirsin dedi. Ama sen yinede dikkatli ol. Servis konusuna gelince bizim yollar çok bozuk zıplaya zıplaya gidiyoruz resmen. Bende sıkıntı yapmıştım ama sonra dedim Allah'ım sana emanet . Aşılama akşamı ve bir sonraki gün yani cmt aşılama yapmıştım cmt akşam ve pzt ilişkiş dedi doktor ama yumurta 24saat yaşıyor diyerekten ben cmt pzr yaptım okadarTesekkur ederim :) ben sormadim hic onu ya cuma muayene oldum aksami catlatma ignesi yaptim pazar bugunde aşilama oldu.ilk olunca biledim sormakta akilda kalmiyoki bisey.peki bisey sorcam agir kaldirmak degilde isyerine servisle giderken sarsilmak etkilermi.ben 1 saat yol çekiyorumhicbisey soramadim siz ilac falan dediniz onada aklim takildi iliskiyede aklim takildi
Hem aşılama hem mezuniyet ikisini de aradan çıkarmışsın süpersincanım ya her doktorun yöntemi farklı oluyor dündü sanırım topikte bu ay oruç tutup tutmama konusunda iki farklı yorumda bulunan doktor olmuştu. bir arkadaşın doktoru tutabilirsin demiş, bir arkadaşınkide tutma demiş. burdan geleceğim nokta mesela benim doktor aşılama günü akşamaıda dahil 4 gün üstüste ilişki takvimi vermiş, işlem bitine elime verdiler gözlerim fırladı tabi görünce okadarına gerek yok bence eşiminde mutluluktan gözleri fırladı,ama ben çok umursamadım aşılama akşamı ilişki olmadı 1 gün arayla iki kez oldu oda yeter bence. birde benim aşılamanın ertsei günü kardeşimin mezuniyeti vardı 3 saat yol gittim, 3 saatte geldim oldumu 6 saat doktora sordum öncesinde kendini zorlamamak şartıyla günlük hayatı yaşa, bebek kesinleşsin yasaklara bakarız tadını çıkar dedi geçti valla
Canım güzel haberlerini bekliyoruzhaklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.
hadi inşallah :)Kızlar günaydın.... kanımızı verdik inşallah güzel haberleri de alacağz bugün..
ayy cok sevindim benim daha çok var ya 24 haziranda öğrencemkızlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN :) beenim adetime 7 gün var benden daha önce yaptıranlar vardı aşılamalarını bir an önce hemen kan tahlili yaptırsınlar acilde hiç beklemeden sonuca internetten bakıyorsunuz 1 saatte çıkıyor aşılama yaptırdım beta hcg diyorsunuz hemen yapıyorlar zaten :) halay çekmek istiyorum yok yok horon tepmek istiyorum yok yok ankara misket oynamak istiyorum ben şuan herşeyi yapmak istiyorum :)
hadi inş, merakla bekliyorum.Kızlar yarın sabah ilk iş gideceğim kan vermeye. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Eşim de çok merak ediyor sonucu bakalım ne çıkacak
hamilelik belirtileri ile adet olmanın birbirine çok benzediğini okumuştum. o yüzden moralini bozmamaya çalış. Allah ol diyecek ve olacak inş. bunlar sadece bi aracı gibi düşün. Rabbim inş hepimize nasip edecek.Canim yaaa ben yurt disindayim burda oyle aile hekimligi gibi yada acile git kan ver gibi seyler yokbende mecbur bekliyorum zaten randevu almadan hiçbişey yapilmiyor. Bide bugun hasta olucakmisim gibi hissediyorum moralim yerle bir oldu
hadi hayırlısı inş. sayfadayım ve takipteyim :)KIZLAR SABAH 8 BUÇUKTA KANIMI VERDİM.SONUÇ 11 BUÇUKTA ÇIKICAK.ÇOK HEYECANLIYIM.İNŞ POZİTİFTİR...
evet ya :) çok dua ettim ama iki tercih arasında kalmamak için.Hem aşılama hem mezuniyet ikisini de aradan çıkarmışsın süpersin
son durum nedir.sonucunuz çıktımı.hadi inşallah :)
bence hemen bir test yap, sonuca göre kan testi yaptır. ayy nasıl dayandın 13 gün ben 6. gündeyim acayip sabırsızımKizlar bana yardimci olur musunuz ayin dordunde asilama yaptirdim bugunde catlatma ignesinin 13.gunu sizce hala bthcg etkisi suruyor mudur ignenin .
çok üzüldümARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
moral bozmak yok, bu bi süreç ve yılmadan devam etmek gerek. zaten sadece % 15-20 şans olduğunu bilerek bu yola çıkıyoruz. bu oran bile umut olduğu için.ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
sonuç çıktı mı :)Kızlar günaydın.... kanımızı verdik inşallah güzel haberleri de alacağz bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?