Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde çekincelerim vardı hatta işim deli stresli bazen bağrış çağrış koşturmacalı geçiyor rapor almak istedim bana gerek yok ağır kaldırma ağır iş yapma günlü hayatına devam edebilirsin dedi. Ama sen yinede dikkatli ol. Servis konusuna gelince bizim yollar çok bozuk zıplaya zıplaya gidiyoruz resmen. Bende sıkıntı yapmıştım ama sonra dedim Allah'ım sana emanet . Aşılama akşamı ve bir sonraki gün yani cmt aşılama yapmıştım cmt akşam ve pzt ilişkiş dedi doktor ama yumurta 24saat yaşıyor diyerekten ben cmt pzr yaptım okadar

Hem aşılama hem mezuniyet ikisini de aradan çıkarmışsın süpersin

haklisin aslinda ama doktorum 15 haziran deyince.bekliyorum mecburen.ama su son 15 gu 15 yil gibi gecti.uyanir uyanmaz hastanedeyim.senin gibi olumlu sonuclanir ins.benim ilk asilamam daha.yarin ikinci mujdeyide ben veririm ins.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz

ayy cok sevindim benim daha çok var ya 24 haziranda öğrencem cok sevindim inş bu ay çok güzel olur hepimiz adına

Kızlar yarın sabah ilk iş gideceğim kan vermeye. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Eşim de çok merak ediyor sonucu bakalım ne çıkacak
hadi inş, merakla bekliyorum.
öğrenecek olanlar hadi kalkın koşun test yaptırmaya bana daha çok bari sizleri öğrenip mutlu olalım.

Canim yaaa ben yurt disindayim burda oyle aile hekimligi gibi yada acile git kan ver gibi seyler yok bende mecbur bekliyorum zaten randevu almadan hiçbişey yapilmiyor. Bide bugun hasta olucakmisim gibi hissediyorum moralim yerle bir oldu
hamilelik belirtileri ile adet olmanın birbirine çok benzediğini okumuştum. o yüzden moralini bozmamaya çalış. Allah ol diyecek ve olacak inş. bunlar sadece bi aracı gibi düşün. Rabbim inş hepimize nasip edecek.

Kizlar bana yardimci olur musunuz ayin dordunde asilama yaptirdim bugunde catlatma ignesinin 13.gunu sizce hala bthcg etkisi suruyor mudur ignenin .

Kizlar bana yardimci olur musunuz ayin dordunde asilama yaptirdim bugunde catlatma ignesinin 13.gunu sizce hala bthcg etkisi suruyor mudur ignenin .
bence hemen bir test yap, sonuca göre kan testi yaptır. ayy nasıl dayandın 13 gün ben 6. gündeyim acayip sabırsızım

ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....

ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
çok üzüldüm ( hakkında hayırlısı, bundan sonraki süreçte güzel haberler alırsın sağlıklı hayırlı bıcır bıcır evlatların olur inşallah.

moral bozmak yok, bu bi süreç ve yılmadan devam etmek gerek. zaten sadece % 15-20 şans olduğunu bilerek bu yola çıkıyoruz. bu oran bile umut olduğu için.
bizim sınavımızda bu, her şey çok güzel olacak inş.

:) üzüldüm ama senin günün dolmuşmuyduki biz aynı zamanda yaptırdık gibi hatırlıyorum ben hala bekliyorum sonuçta sıkıntı olmasın hani bir umut diyorum

:) üzüldüm ama senin günün dolmuşmuyduki biz aynı zamanda yaptırdık gibi hatırlıyorum ben hala bekliyorum sonuçta sıkıntı olmasın hani bir umut diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…