• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşime diyorumki pazartesi ya dünyam kararacak ya dünyanınen mutlu insanı olucam :) doktor kendi kendimede 3 kere hamile kalabildiğim için bendne çok umutlu beni bu kadar umutlandırıpta kalmazsam yıkılırım sanırım rüyalarımda beta hcg yaptırıyorum falan o derece kızlar bakın tekrar soruyorum aşılama gününü saymadan 11. günde idrarda baktınız ve silinikte olsa 2. çizgiyi gördünüz dimi? bende yarın yapıcam size hemen bildiricem ne olur bana şans dileyin.
Tatlım benim aşılama günüyle birlikte 11.gün.saymazsak 10.gün.benimki çok silikti.hatta banamı öyle geliyor diye kardeşimede gösterdim.ama oda var abla dedi.artık pazartesi belli olucak.belki test bozuktu bilmiyorum ama.umarım vardır.yoksa bende yıkılırım.

Tatlım benim aşılama günüyle birlikte 11.gün.saymazsak 10.gün.benimki çok silikti.hatta banamı öyle geliyor diye kardeşimede gösterdim.ama oda var abla dedi.artık pazartesi belli olucak.belki test bozuktu bilmiyorum ama.umarım vardır.yoksa bende yıkılırım.[/]
yan komşumda fazla idrar testi vardı öğleden sonraki idrarım la yaptım ve malesef negatif çıktı hiç silik milik hiç bişey yoktu benim bugün aşılamayı saymazsak 10. gün :( çokmu erken ki yarın kanda baktırıcam 10 yada 15 de olsa çıkarmış. benim 2. gebeliğimde olduğu gibi anlık gözüm kararıyor midem bi tuhaf göğüslerim sancıyor( asla böyle olmazdı adete bu kadar çok varken bu kadar çok acımazdı) biraz önce eşimle sahile yürüyüşe çıktığımızda sohbet ettik dedimki çok istiyorum gerçekten buna ihtiyacım var dedim ben kendimi bildiğimden beri anne olmak istiyorum dedim ve tutamadım kendimi duygularım karman çorman :( ama inanıyorum herşey güzel olacak

Kızlar ben de sabah yapsam mı yapmasam mı diye kendimle savaştım ve yapmamaya karar vererek kendimi temizliğe vurdum :-) unutmam gerekti. Bir de benim adetin 9.günü aşılamam oşdu yumurtalarım erken cevap verdi sanırım tabi bu da adetime bugün itibariyle 11 gün var demek idrar yanıltabilir diye pazrtesi kan testiyle öğrenmek daha iyi olacak sanırım :-S

Kızlar ben de sabah yapsam mı yapmasam mı diye kendimle savaştım ve yapmamaya karar vererek kendimi temizliğe vurdum :-) unutmam gerekti. Bir de benim adetin 9.günü aşılamam oşdu yumurtalarım erken cevap verdi sanırım tabi bu da adetime bugün itibariyle 11 gün var demek idrar yanıltabilir diye pazrtesi kan testiyle öğrenmek daha iyi olacak sanırım :-S
pazartesi toplu tören eşliğinde kan vericez desenize :)

herkese mrb bende aşılamamı 10 haziranda yaptırdım. ikinci aşılamam oluyo. gonal-f ve ovitrelle kullandım.şu anda ilaç olarakta progestan ve estrofem kullanıyorum. ilk aşılama tecrübelerimi yazmak isterim; kasıkta batma,gaz,akıntı problemlerim vardı,önce heveslenmiştim bu belirtilerle ama sonradan bir şey hissetmemeye başlamıştım. Aşılamamın 12. günü plastik bardağa idrarımı yaptım,idrarımın içinde tortular vardı bu bir belirtiydi bence. sonra idrarın içine yarım limonu elimde sıktım,çekirdekleri felan hep gitti ve limon tortuları bardağın dibine çöktü, bu bir hamileliği gösteriyordu. Diğer bir testte gene o gün plastik bardağa idrarımı yaptım içine bir çay kaşığı karbonat yoksa kabartma tozu koydum,kabartma tozu kabardı,buda hamileliğe işaretti.Ve ben aşılamamın 15. günü kanda test yaptım betahcg 18 cıktı,cok mutlu oldum,hemen doktorumu aradım evet hamilelik var gözünüz aydın aydın dedi, iki gün sonra testi tekrarlayın ve beni arayın dedi, ikinci testi yaptım betahcg 7,5 tu düşmüştü doktoru aradım kimyasal gebelik geçiriosun,tutunmaya çalışırken tutunamamış dedi. İlk aşılama tecrübem böyle bitti. İnşallah bu hayırlıysa hayırlısıyla olur. Bu arada anlattığım testleri normal hamile olmadığım zamanlardada yaptım ama ne limon dibe çöktü nede kabartma tozu kabardı. Hatta idrarda asit var tabiki kabartma tozu kabarır diye çok su içip yaptığım zamanlardada yapmıştım yani o testler bence kesinlikle doğru ben öyle inandım çok fazla teyit ederek. Burdan yazışmaya devam edicem , benim gibi gün sayanlar yazışalım belirtileri anlatalım ve inşş bebeklerimize kavuşalım

kizlar merhaba bende 2 haziranda asilama oldum ve test gunum 17 haziran sabirsizlikla bekliyorum... tek sorun su ben hicbir degisiklik hissetmiyorum :( yani hicbir belirti yok gibi

Merhabalar, uzun zamandır sayfayı takip ediyordum ancak üye olamıyordum. Uzun uğraşlar sonucu az önce üye olabildim. Bende 2,5 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz. Polikistik Over Sendromu var. Tedavi amaçlı evlenmeden önce ve evlendikten sonra 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bebek istemeye başladıktan sonra herkesin kullandığı gibi klomen, çatlatma iğnesi vs. kullandım, tüp filmi çektirdim problem yoktu ancak bebek olmadı. Geçen hafta 6 Haziranda ilk aşılama mı oldum. Biraz kanamam oldu. Aşılamadan sonraki ilk 1 saat herhangi bir ağrım olmadı ancak sonrasında gün boyu çok şiddetli ağrılarım oldu, ayağa kalktığımda başım dönüyordu. 2. gün ağrılarım hafifledi. o günden beri ara ara sağ ve sol tarafımda ağrım oluyor, göğüslerimde aşırı hassasiyet var, dokunamıyorum bile, ilk iki gün pembe akıntım oldu, sonrasında daha koyu renkte akıntılarım devam ediyor. Bazen belde ağrı oluyor. Lafı fazla uzattım sanırım ancak ilk aşılama tecrübemi paylaşmak istedim, test günümü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin.

kizlar merhaba bende 2 haziranda asilama oldum ve test gunum 17 haziran sabirsizlikla bekliyorum... tek sorun su ben hicbir degisiklik hissetmiyorum :KK43: yani hicbir belirti yok gibi
herkesete başka tepkiler verebiliyor belkide sende herzaman olan şeyler olduğu için sen farketmiyorsundur eminim bu kadar kişiyiz aşşağı yukarı hepimizin aynı dertleri var göğüs ağrısı gaz akıntı vs ama hepimiz hamile kalamıcaz malesef eğer olursa çok süper olur ama buda bir olasılık.

Merhabalar, uzun zamandır sayfayı takip ediyordum ancak üye olamıyordum. Uzun uğraşlar sonucu az önce üye olabildim. Bende 2,5 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz. Polikistik Over Sendromu var. Tedavi amaçlı evlenmeden önce ve evlendikten sonra 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bebek istemeye başladıktan sonra herkesin kullandığı gibi klomen, çatlatma iğnesi vs. kullandım, tüp filmi çektirdim problem yoktu ancak bebek olmadı. Geçen hafta 6 Haziranda ilk aşılama mı oldum. Biraz kanamam oldu. Aşılamadan sonraki ilk 1 saat herhangi bir ağrım olmadı ancak sonrasında gün boyu çok şiddetli ağrılarım oldu, ayağa kalktığımda başım dönüyordu. 2. gün ağrılarım hafifledi. o günden beri ara ara sağ ve sol tarafımda ağrım oluyor, göğüslerimde aşırı hassasiyet var, dokunamıyorum bile, ilk iki gün pembe akıntım oldu, sonrasında daha koyu renkte akıntılarım devam ediyor. Bazen belde ağrı oluyor. Lafı fazla uzattım sanırım ancak ilk aşılama tecrübemi paylaşmak istedim, test günümü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin.
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canım. inş güzel olacak.

bu arada ben yarın kan tahlili vericem ufakta olsa görürüm 3 olur 5 olur 10 olur :) bekleyin beni anacım :) bu arada çok değil böyle bir cadı istiyorum yarabbim kendisi benim yeğenimdir :)
20150315_192253.jpg

herkesete başka tepkiler verebiliyor belkide sende herzaman olan şeyler olduğu için sen farketmiyorsundur eminim bu kadar kişiyiz aşşağı yukarı hepimizin aynı dertleri var göğüs ağrısı gaz akıntı vs ama hepimiz hamile kalamıcaz malesef eğer olursa çok süper olur ama buda bir olasılık.

canim hakli olabilirsin ne diyim Allah gonlumuze gore versin ramazana soyle mutlu girelim insallahhhh.

bu arada vajinal tablet kullandigim icin akintim varmi bilemiyorum cunku onu koyduktan 1 saat sonra akmaya basliyor :)

bende sabah ilk idrarla yapmistim.dort saat beklemis idrar olucak diyorlar ya.oglenden sonra yaptiginda idrarin beklemismiydi.birde sabah kalkar kalkmaz dene istersen.

bende sabah ilk idrarla yapmistim.dort saat beklemis idrar olucak diyorlar ya.oglenden sonra yaptiginda idrarin beklemismiydi.birde sabah kalkar kalkmaz dene istersen.
öğleden sonra yan komşum zorla yapalım yapalım dedide su içtim onunla yaptım hem erkendi hemde sabahki ilk idrar değildi o yüzden çıkmadı sanırım bugün öğlen gidip kanda baktırcam 10 haziran 1.73 tü en son bakalım katladımı katlamadımı? ona göre tatil paketi alıcam vurucam kendimi denize sahile :) ha hamileyim ha değilim derken yemek yemeyide abarttım zaten sağlıklı beslenmek uğruna :)

bu arada vajinal tablet kullandigim icin akintim varmi bilemiyorum cunku onu koyduktan 1 saat sonra akmaya basliyor :)
hay ağzını öpeyim herkes akıntıda akıntı diyor ama ben hiç bişey anlamıyorum bu tabletten bende hep var o zaman bu akıntı ben anlayamadım :)

canim hakli olabilirsin ne diyim Allah gonlumuze gore versin ramazana soyle mutlu girelim insallahhhh.
inşallah canım inşallahbu ramazan bizxim için belki çok sevap dolu olmayacak eğer hamile kalırsak ama hayatımızdda geçirdiğimiz en mutlu ramazan olucak :)

Back