Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan testi yaptırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve :)10 haziranda 1.73 çıkan beta hcg bugün 6.96 çıktı yani hamişimmmmmmmmmmmmmmmm adetime daha 7 gün var ve ben yine yükselmesi için dua istiyorum sizden ne olur benim için dua edin dış gebelik olmasın daha öncekiler gibi :) ilk müjdeyi ben verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok sevindim senin adina.adetine 7 gun varken ciktigina gore gebesin.gercekten cok heyecanlandim.umarim yarin bende buraya mujdeyi verebilirim.bu arada nerde yaptirdin kanda gebelik testini.acilde falan yapiyorlarmi.benimde bugun asilamanin 13.gunu yaptirsam cikarmiki.

Aramıza hoşgeldin umarım çektiğin o ağrılara değer ve sayfamız mutluluk haberleri ile dolar

Tebriklerrrrrrr hadi bakalım artışını ve keseyi görüş haberlerini bekliyoruz ay okadar sevindim ki anlatamam diyorum size haziran ayı dazu sayfa da herkese uğurlu gelecek ramazan ugurunu getirecek

Yarın haberlerini bekliyor olacağım

anam ne miskin topik çıktı burası müjde diyorum herkes fosur fosur uyuyor :) hiştttttttttttt teyze oluyorsunuz .
Burdayım canim kahvaltı temizlik derken anca fırsat buldum müjdeli haberini eşimle birlikte okuduk oda tebrik etti alkış şşşş

Ayy gercekten cok sevındiiiiiim ,inşallah katlanarak arttığını da Görürüz ,bu aksam herkes için dua edeceğim. Içime doğuyor bu ay hep guzel haberler alacağız
grev

Canimmm cok sevindim ne güzel bir haber oldu böyle. İnşallah katlanarak artar hadi Bismillah :)

kızlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN :) beenim adetime 7 gün var benden daha önce yaptıranlar vardı aşılamalarını bir an önce hemen kan tahlili yaptırsınlar acilde hiç beklemeden sonuca internetten bakıyorsunuz 1 saatte çıkıyor aşılama yaptırdım beta hcg diyorsunuz hemen yapıyorlar zaten :) halay çekmek istiyorum yok yok horon tepmek istiyorum yok yok ankara misket oynamak istiyorum ben şuan herşeyi yapmak istiyorum :)

hiç durma hemen hemen eşine babalar günü hediyen olsun inşallah :)

yarım gün girmedim ay neler olmuş neler hemde ne güzel şeyler. çok sevindim kendim gibi hissettim bian. hadi inşallah artacak betan dualarım seninle

canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

yarım gün girmedim ay neler olmuş neler hemde ne güzel şeyler. çok sevindim kendim gibi hissettim bian. hadi inşallah artacak betan dualarım seninle
canım bir sorum olacak progestan ilacına ne zaman başladınız benim dk. aşılamadan iki gün sonra başla dedi anlamadım. birde ben bu cuma aşılama oldum hiçbir ağrı sancı batma vs. hiç birşey yaşamadım ve yaşamıyorum da kendimi dinlemekten sıkıldım

kızlar bir sorum olacak progestan ilacına ne zaman başladınız benim dk. aşılamadan üç gün sonra başla dedi anlamadım. birde ben bu cuma aşılama oldum hiçbir ağrı sancı batma vs. hiç birşey yaşamadım ve yaşamıyorum da kendimi dinlemekten sıkıldım cevaplarsanız sevinirim...

canım benim aşılamanın ertesi günü başlattı, endimetrium kalınlığı gayet iyi, kullanmana gerek yok ama biz yinede temkinli olalım kullan dedi 100 lük ağızdan kapsül kullanıyorum galiba vajınal olarak kullanılanıda varmış ben ondan hiç kullanmadım. benimde bugün 5. günüm ilk günlerdeki batmadır sızlamadır kalmadı şu an benimde hiç şikayetim yok mesela. panik yapma o yuzden adetine yakın başlıyor zaten net şikayetler hatta bazısında olmuyormuş bile.

aynen öyle bendede bir kaç gün hiç bişey olmamışstı sonra göğüslerim acımaya başladı daha 10 gün varken adete yaşanılacak bişey değildi yani az çok insan kendini dinliyor ama yinede temkinli yaklaşmak gerekiyor ben bu topikten şok umutluyum hepimiz hamile kalabiliriz bu ay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…