Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun iyi bayramlarMerabalar bugün yaptirdim testi koca bi sifir ne yazikki. Artik tüp bebek asamasina geciorum. Istanbul bahceci tüp bebek merkezi erbil yagmura giderim herhalde ama önce bi bayram ve tatil yaptiktan sonra inss. Herkese iyi bayramlar
kaçıncı günündü peki ve kaçıncı aşılamandıMerabalar bugün yaptirdim testi koca bi sifir ne yazikki. Artik tüp bebek asamasina geciorum. Istanbul bahceci tüp bebek merkezi erbil yagmura giderim herhalde ama önce bi bayram ve tatil yaptiktan sonra inss. Herkese iyi bayramlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.173258/page-635#post-41772384 bak bu sayfada bi arkadaş ne demiş kopyalıyorumBugün asilamanin 10.gunuydu. testi 12.günde tekrarlamama gerek varmiki bilmiorum. 3. Asilamami yaptirmistim ilki kimyasal gebelik ti
Sen nasıl yaşadın kimyasal gebeliği anlatmak seni uzmiycekseBugün asilamanin 10.gunuydu. testi 12.günde tekrarlamama gerek varmiki bilmiorum. 3. Asilamami yaptirmistim ilki kimyasal gebelik ti
Ignelere başladıktan kaç gün sonra asilama oldu progesteron kullandinmiBu asilamamda tutmadi sanirm lekelnme miktarim artti ve rangi cok koyu baya geliyor tek sasirtici nokta asilamdam hemen sonra nasil adet goruyrum daha bugun 7 gunu normal adet tarihinde daha 8 gun var yine husran
Sen genede bekle gününde hcg yebaktir kadın vücudu sırlarla doluIlk kahverngi az lekeler gelmisti simdi adet kadar olmasda kopkyu bir akinti gelms asilama olduktan sonra.hic.kanamam olmamsti
İnşallah hakkında en hayırlısı kolayı olur benim çok yoğun ağrım oldu çünkü sağ tüpü m de bir sorun var yumurtam da sağ taraftaydi hcg 95 den dustuTabi anlatirim jasmine asilamanin 14.gunu beta yaptirdim 12 cikti iki gun sonra bi daha yaptirdim 18 cikti. Doktoru aradim % 90 hamilesin hadi gözün aydin iki gun sonra testi tekrarlayip beni yeniden arayin ilaclarada devam dedi. Testi yekrarladim 7, 5 düsmustu aradim doktoru tutanmak üzereyken tutunamamis dedi. Adet oluncada doktora gittim döllenme olmus tutunacak gibide olmus ama tutunamamis dedi. Kimyasal gebelik olmus dedi.bdedi.bu iyi bi olay yumurtanin döllendigini ve tuplerin gercekten acik oldugunu görüyoruz dedi iste böyle darisi tup bebege inss olur
Kızlar merhaba... mybaby24 nasılsın canım? Kızlar mümkünse şimdiden kanda tiroid, tsh hormonlarınıza baktırın, ben yapmadım ama çok önemliymiş.Sizinle paylaşmak istedim.Dualarım sizlerle