• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duygu arkadaşım çıldırma lütfen elindeki evlandının kıymetini bişl zamanı geldiğinde diğer evaltlarada sahip olursun inşallah ben 6 yılllık evliyim ve hiç hamile kalmadım bazen bi düşüğüm olsaydıda en azından hamile kalabildiğimi bilseydim bile diyorum töbe töbe yani demem o ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun strese girme sende Allah herimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Mrb canim bu yaziyi okuyunca ayni ben dedim bende 6 yillik evliyim ve hiçççç hamile kalmadim. Nasil bir duygudur hiçççç yasamadim.... :KK43: testlere gore ( esimin ve benim) bir sıkıntı yok ama gebelikte yok. 2 haziranda asilama oldum ama negatif... ne diyim ne yaziyim bilmiyorum...
dun bütün gece dua ettim Allah kabul etsin...
Ayni kader bendede var ilk evliligimde hic cocugum olmadi eski esimin hic canli spermi yoktu 3 yil surdu 3 yilda bosandiktan sonra bekledim 2. Evliligimi yaptim 2 yil oldu esimin cocugu var m ileri hizli hareketlisi cok dusuk ve normal yollardan bebegimiz olmuyor kader iste kaçmak imkansız yaşanicak var yasiyoruz hala bebek hasreti çekiyorum bugun test sonucumda verdi cevabımı yine iiçim elim kolum bomboş yine gözümden akan yaş
isyan etmiyorum haşa ama artik yasim 30 oldu ailemin tek evladiyim bir tanecik torun veremedim bi evlat koklyamadim

Yok bana yarin gel dedi.benim asilamadan once tum hormon testlerimi yapmisti doktorum.fsh tiroit fln ama sonuc ne soylemedi kimisi yuksek kimisinin degeri dusuktu ama yorum yapmadi.sanirim ben doktorumu degistiricem.simdi geldik hazirlaniyorum agrim cok camasirlar fln yarin istanbula gidicez hadi hayirlisi yarin 11 e randevu aldim bakalim doktor ne diyecek

Anladm cnm bnde gitmicm ara verdim dr dinlensin vücut dedi..yarın bnde burhaniyeye gidiyorm kismetse 4 gunluk bi tatil yapicm..once dr bul iyi arastir oyle birak dr.

Ayni kader bendede var ilk evliligimde hic cocugum olmadi eski esimin hic canli spermi yoktu 3 yil surdu 3 yilda bosandiktan sonra bekledim 2. Evliligimi yaptim 2 yil oldu esimin cocugu var m ileri hizli hareketlisi cok dusuk ve normal yollardan bebegimiz olmuyor kader iste kaçmak imkansız yaşanicak var yasiyoruz hala bebek hasreti çekiyorum bugun test sonucumda verdi cevabımı yine iiçim elim kolum bomboş yine gözümden akan yaş
isyan etmiyorum haşa ama artik yasim 30 oldu ailemin tek evladiyim bir tanecik torun veremedim bi evlat koklyamadim

canim yaa inan seni okadar iyi anliyorum ki Allahim bizimde yuzumuzu guldurur insallahhhh
benim yasim 34 gunler aylar yillar su gibi geciyor her ay bi umitle bekliyorum ama...
bende isyan etmiyorum ama hayallerimin yikilmasi benide yikiyor :(

Canim Kıyamam 30 güzel bir yaş olur inşallah ikiz ikiz olur

canim yaa inan seni okadar iyi anliyorum ki Allahim bizimde yuzumuzu guldurur insallahhhh
benim yasim 34 gunler aylar yillar su gibi geciyor her ay bi umitle bekliyorum ama...
bende isyan etmiyorum ama hayallerimin yikilmasi benide yikiyor :KK43:
Aynen oyle herkez evde bebek hayali kuruyor ben soyleyemedim bile test sonucum negatif diye icim eziliyor resmen

Insallah rabbim insallah duyar yakarişlarimizi
Aglamamdan kimse anlamasin diye eve geldigimden beri sacma sapan seyleri baha edip edip zırlıyorum yorgun hissediyorum artik kendimi

benimde yaşım 30 ne var yani bence 40 a kadar yolu var olcak inşallah bu arada herkese şimdidebn hayırlı bayramlar memlekete gidiyorum ben herşeyin hayırlısı olsun
Yaşdan degil mesele yaş degil mücadele ve bekleme süresi yordu beni artik

Kızlar bugün asilamanin 11.gunu reglime 8gun var afedersiniz ama iliskiden sonra pembe akinti geldi erken regli olabilirmiyim sizce?

:KK35::KK35:kızlar birşey sorucam

Dün 11. gün testim negatifti ama sabahları miğde bulantım oluyor adet belirtilerimde hala devam ediyor sol kasığımda hala ağrım var ve karın şişliğim devam ediyor hemde biçimsiz bir şekilde sol tarafa doğru yamuk bi şişlik var karnımda acaba kist falanmı oluştuki doktora gitsem bana birşey söyleyebilirmi acaba yoksa muayene tehlikelimi olur
olurda idrarda çıkmamıştır belki pıtırcık :KK61::KK61:

KIZLAR BISI SORUCAM LUTFEN BI FIKIR VERIN...
Kizlar dün 14.gunumdu kan testim negatifle somuclandi ama dune kadar adet olucakmisim hissi vardi 2 gun kahve geldi dun de biraz adet gibi oldu sonra kesildi. Bugun ne adet var ne belirtisi . Sdc biraz pembelik geliyor. Normalde ben pat diye adet olurum
bu nedir sizce bi fikir verin lutfen.
Asilama yaptirdim dengem altust oldu...

:KK35::KK35:kızlar birşey sorucam

Dün 11. gün testim negatifti ama sabahları miğde bulantım oluyor adet belirtilerimde hala devam ediyor sol kasığımda hala ağrım var ve karın şişliğim devam ediyor hemde biçimsiz bir şekilde sol tarafa doğru yamuk bi şişlik var karnımda acaba kist falanmı oluştuki doktora gitsem bana birşey söyleyebilirmi acaba yoksa muayene tehlikelimi olur
olurda idrarda çıkmamıştır belki pıtırcık :KK61::KK61:
Canim benimde sol kasikta hafif sisiyormus gibi his vardi. Ama ben hic takilmadim kasik agrilarina . Asilamanin 4.gunu kontrole gittigimde dotr kist olmus demisti zaten ama bu ignelerden olan kistmis onemsemedi bu ay gecer bunlar dedi.

Herkese meraba bende bayramin ikinci günü yaptircam testi asilamanin 12. Günü oluyo ama ona göre memkekete gidicem. Yoksa en mantiklisi 14. Gün yaptirmak

Back