merhaba,kızlar birşey sorucam
Dün 11. gün testim negatifti ama sabahları miğde bulantım oluyor adet belirtilerimde hala devam ediyor sol kasığımda hala ağrım var ve karın şişliğim devam ediyor hemde biçimsiz bir şekilde sol tarafa doğru yamuk bi şişlik var karnımda acaba kist falanmı oluştuki doktora gitsem bana birşey söyleyebilirmi acaba yoksa muayene tehlikelimi olur
olurda idrarda çıkmamıştır belki pıtırcık
umarım bebişin seninledir ve güzel bi bayram geçirmiş olursun. dr um bana 12gün yaptırabilirsin demişti. 12.günde çıkıyor yani.Herkese meraba bende bayramin ikinci günü yaptircam testi asilamanin 12. Günü oluyo ama ona göre memkekete gidicem. Yoksa en mantiklisi 14. Gün yaptirmak
peki arkadaşının kaçıncı günüydümerhaba,
mutlaka kan testi yaptır. arkadaşımın hcg değeri yüksekti ama evdeki testte çıkmamıştı.
belki bebişin seninledir. bana dr um 12.gün kan testi yaptır demişti. hemen hastaneye gidebilirsin, inş bayram hediyen olur :)
doktorla görüştünmü çünkü benimde bugün aşılma günü dahil 12. günüm hiç bir damla bile kanamam olmadı dahaYok hayr 24 temmuz.normalde.ama pcos oldgum icin gununde olmyrm bazen hic olmdgm bile oluyr ilk asilamamda boyle bsey olmamsti asilama oldgm gun leke gelmsti baskada bsey olmamsti simdi kasik agrmda var
Hayır herhangi bir günde yumurtalık rezervi ni oluyor ben izmirde biolabta yaptırdım 160 tlhayır yaptırmadım hatta daha önce hiç duymamıştım adetliyken mi yaptırılıyor
Merhaba , bence bir beta hcg baktırın derim, hiç beklemeyin derim, zaten aynı gün aşılama yaptırmıştık sanırım, benim sonuç negatif oldu, inşaalah sizin sonucunuz pozitif olur da güzel haberleri bizimle paylaşırsınızşans sizinle olsunKIZLAR BISI SORUCAM LUTFEN BI FIKIR VERIN...
Kizlar dün 14.gunumdu kan testim negatifle somuclandi ama dune kadar adet olucakmisim hissi vardi 2 gun kahve geldi dun de biraz adet gibi oldu sonra kesildi. Bugun ne adet var ne belirtisi . Sdc biraz pembelik geliyor. Normalde ben pat diye adet olurum
bu nedir sizce bi fikir verin lutfen.
Asilama yaptirdim dengem altust oldu...
Bayramdan sonra mutlaka yaptiricamHayır herhangi bir günde yumurtalık rezervi ni oluyor ben izmirde biolabta yaptırdım 160 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?