Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba,
mutlaka kan testi yaptır. arkadaşımın hcg değeri yüksekti ama evdeki testte çıkmamıştı.
belki bebişin seninledir. bana dr um 12.gün kan testi yaptır demişti. hemen hastaneye gidebilirsin, inş bayram hediyen olur :)

Herkese meraba bende bayramin ikinci günü yaptircam testi asilamanin 12. Günü oluyo ama ona göre memkekete gidicem. Yoksa en mantiklisi 14. Gün yaptirmak
umarım bebişin seninledir ve güzel bi bayram geçirmiş olursun. dr um bana 12gün yaptırabilirsin demişti. 12.günde çıkıyor yani.

inşallah ama korkuyorum kan testi yaptırma ya ondada negatif sonuç alırsam...

en iyisi reglimi beklemek sanırım yoksa bayramım zehir olucak

peki arkadaşının kaçıncı günüydü

Mrb arkadaslar bende cuma gunu 2 asilmami oldum pcosum var bu ay gonolf igne kullandim 3 yumurtam gelsti daha gelismekte olan bir suru yumurta oldgu icin ve e2 degerim yuksek oldgu icin catlatma ignesi olmadan asilama oldum asilamadan sonraki 2 gun hicbir sıkintım olnadi ama son 3 gundur lekelenmem oldu beraberlikten sonrada parlak pembe bir.leke geldi basina boyle birsey gelen var mi

Yok hayr 24 temmuz.normalde.ama pcos oldgum icin gununde olmyrm bazen hic olmdgm bile oluyr ilk asilamamda boyle bsey olmamsti asilama oldgm gun leke gelmsti baskada bsey olmamsti simdi kasik agrmda var

Yok hayr 24 temmuz.normalde.ama pcos oldgum icin gununde olmyrm bazen hic olmdgm bile oluyr ilk asilamamda boyle bsey olmamsti asilama oldgm gun leke gelmsti baskada bsey olmamsti simdi kasik agrmda var
doktorla görüştünmü çünkü benimde bugün aşılma günü dahil 12. günüm hiç bir damla bile kanamam olmadı daha

Gorustm dinlenmen gerek suan dedi sadece kendsyle.gorsmedm tabi sekrtri sordu muayndeydi doktr ama isim gergi pek dinlenem mumkn degil

aynı benim gibi ne yazıkki dinlenme olasılığım yok hoş olsada benim tabiyatımda yatıp uzanmak tembellik yapabilmek yok hakkımızda hayırlısı diyorum bugün bende kesin karar verdim adet olursam olmuş olucam ama olmazsamda gidip test tahlil falan yaptırmicam bayramdan sonraya kadar

Hayrlisi olsun ins hakkimzda rabbim buyuktr dr a gorstum simdi asilama tutmamis adet gormeye baslayacak olablrsin yada implanstasyn kanamasida olablr dedi ama daha normale gore adetme 9.gun asilmannda 6 gunu hemen yerlesir mi acaba

5. günde yerleşiyor diye biliyorum ama nasip işte allahın işi hiç belli olmuyorki umalım yerleşme kanaması olsun içini temiz tut ama kendinide odaklama sonuç negatif olduğu zaman bunalıma girme yani

75 basladk yumrtalar buyumeynce 150 cikardi dr sonrda tabi e2 firladi

75 kullanrken 11 mm oldu yumrtalar 150 cikardik biri 22 bri 20 ve bitande 18 3 yumurtm oldu

Merhaba , bence bir beta hcg baktırın derim, hiç beklemeyin derim, zaten aynı gün aşılama yaptırmıştık sanırım, benim sonuç negatif oldu, inşaalah sizin sonucunuz pozitif olur da güzel haberleri bizimle paylaşırsınızşans sizinle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…