Canim bulent tiras dusunuyorumInsallah tabiji istanbulda nereyi dusunuyorsun peki
Merabalar mybaby demek samsundasin medicaldeki cetinkaya soyadli profa gittinmi onunda cok fazla tüp bebek denemesi var. Gerci bende amasyadayim eger bu asilamada olmazsa ist bahceci klinigine erbil yagmura gitcem. Iki arkadasim 9 seneden sonra oraya gittiler ve birinin oldu digeride hamile. Bende o yüzden orayi dusunuyorum
Cnm korkma kist olsa bile gecio kalmiyo benim ilk adilanada kalmsti dr duphaston vermsti bugunde gittim yine gordu bi kist ilaca gerek yok dedi...Gecio kist olsa bileKizlar simdi wcde az bi kirmizilik gordum regl de oluyorum tam zamaninda
Dr u aradim aradim ulasamadim
Reglimin 2 3gunu gideyim dedim o da yrn olursam hafta sonuna denk gelecek.
Kist mist olmasin diye bi muayene olsaydim dedim ama bilmiom olmamistir bisey insallah
Cnm korkma kist olsa bile gecio kalmiyo benim ilk adilanada kalmsti dr duphaston vermsti bugunde gittim yine gordu bi kist ilaca gerek yok dedi...Gecio kist olsa bile
Tamam canim sana detayli anlaticam tedavi surrci neler yapicaginiKizlar kaan hocayla gorusurseniz gorustukten sonra yorumlarinizi bana yazarmisiniz. Malum ben samsunda yasadigim icin gidip gorusme sansim yok suan. Morfoloji icin ne diyor tedavi plani vs merak ediyorum birebir gorusme surecinizi.
Erdal bey mi o sekilde yaklasti canim.bende erdal beyin hastasiyim amlyt ve rahim filmi cekti ilk asilamamda erdal bey yapti ama basarisiz olduBen sadece fikrini almaya gittim çok detaylı konuşmadık adetliyken muayeneye gidecektim gidemedim benim sonuçlarıma baktı esimin ine baktı ben size tüp bebek sadece yaştan dolayi öneririm dedi halbuki tınaztepe nin Dr U bana dünyada çocuğu olamayacak tek insanmisim gibi daveandi bende konuşmalarını dinledim hep çok elektriğin tuttuğu güzel bir insan kaan bozkurt
Slm kizlar nasilsiniz...bisey sorucam.fark eden oldumu.nedn oldu bilmiyorum ama sanki bnm idrarim koyu oldu koyu sari 2gundur fark ediyorm.nedn acba.oruclu oldugum icin su icemiyorum diyemi acba
oruçlu olduğun için canım sıvı tüketimi olmadığı zaman koyu çıkıyoo idrarımız ama inşallah hamilelik belirtisidir sanırım seninle aynı gün olmuştu aşılarımız :) nerde yaptırmıştın sen
ben oruç tutmadım aşılama gününden beri Allah günah yazmaz inşallah ama bu durumuda riske atmamalıydım diye düşündüm sen pazartesi günümü gidiceksin doktora yoksa kontrole çağırdımı doktor ?inşallah emeklerşmiz boşa çıkmaz
ben oruç tutmadım aşılama gününden beri Allah günah yazmaz inşallah ama bu durumuda riske atmamalıydım diye düşündüm sen pazartesi günümü gidiceksin doktora yoksa kontrole çağırdımı doktor ?inşallah emeklerşmiz boşa çıkmaz
Iyi yapmissin cnm esimde bana kiziyo tutma diye yarn tutmucm bnde.
Bnm dr her zmn regl olursan 3.gun olmazsan da gecikince gel diyor kontrole gel demedi
Evet Erdal bey canimErdal bey mi o sekilde yaklasti canim.bende erdal beyin hastasiyim amlyt ve rahim filmi cekti ilk asilamamda erdal bey yapti ama basarisiz oldu
anladım ben dayanamadım yine test yaptım evde acaba kaç gün de çıkıyo tabiki negatifti ama umudumu yitirmiyorum göğüsler hala dolgun kahverengi akıntım pazartesiden bu yana devam ediyor rüyalarımda hep hastanelerdle testlerle boğuşuyorum ve sağ kasığımda bişey var bastırdım zaman patlayacakmış gibi olan çok gerildim haftaya sonucu öğrencez zaten neden geriyosam kendimi bu kadar herşeyin hayırlsı ama adet olmuş olsam kırmızı ve yoğun gelirdi damla damla pet bile kirlenmiyo öyle yanı Aşllah bize bekleme gücü ve sabrı verdin inşallah iyi sonuçlar alırız
Benim d3 göğüslerim hala aciyor.
asilamanin 10, ćatlatma ignesinin 12.günü adetime de 1 hafta kadar var. Adete yakin da bazen acir ama bu kadar değil.
Sizde de belirgin gogus agrisi oldu mu kizlar asilamadan beri?
Çok oldu bendeBenim d3 göğüslerim hala aciyor.
asilamanin 10, ćatlatma ignesinin 12.günü adetime de 1 hafta kadar var. Adete yakin da bazen acir ama bu kadar değil.
Sizde de belirgin gogus agrisi oldu mu kizlar asilamadan beri?
Az kalmis senin. Ben birde test gunum gelmeden uzun araba yolculuguna cikicam 1 gun sonra yine bi 8-9 saatlik yola cikicam.Valla bnm hic olmadi göğüslerde aci fln.adet olucam zmnda olmaz 3 gun kaldi regl zamnima..
Amelie 14. Günüm bugün ve doktor bugün için kan testine gelmemi söylemişti.14.Gün belli oluyor sonuç.Tabi geç döllenme olmadiysa. Ben de aşılamanın 7 ve 12. Günlerini 9 saatlik yolda geçirdim,araba çok salladı.Yolculuk kaçıncı gününe denk geliyor?Az kalmis senin. Ben birde test gunum gelmeden uzun araba yolculuguna cikicam 1 gun sonra yine bi 8-9 saatlik yola cikicam.
Acaba 14.gün kanda tam belli oluyor mu?
Tam 15.gunde bi 8 saat gidicez 1 gun kalip bi 9-10 saat kadar tekrar gidicez canim.Amelie 14. Günüm bugün ve doktor bugün için kan testine gelmemi söylemişti.14.Gün belli oluyor sonuç.Tabi geç döllenme olmadiysa. Ben de aşılamanın 7 ve 12. Günlerini 9 saatlik yolda geçirdim,araba çok salladı.Yolculuk kaçıncı gününe denk geliyor?
Canım teşekkür ederim,inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Bende de adet gecikmesi var..Normal şartlar altında en az (tahmini) 1 hafta sonra adet olmam lazim.Catlatma iğnesi olduysa 14-17 gün sonra adet olman gerekiyor.Ama sen yine de doktoruna danış derim:)Tam 15.gunde bi 8 saat gidicez 1 gun kalip bi 9-10 saat kadar tekrar gidicez canim.
Ama madem 14.gun belli olur diyorlar bende test yaparim ama 14.gun benim adetime daha 5 gun kaliyor belli olur mu ki bilemedim.
neyse sana iyi sanslar tatlim. Insallah hayirli sonucu alirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?