VİDEOLARINI İZLEDİM VE GERÇEKTEN BAŞARI ORANI ÇOK YÜKSEKMİŞ.HATTA Bİ VİDEOSUNDA DİYOKİ TÜP BEBEKTE EK OLARAK BAZI YÖNTEMLER YAPIYORUZ BUNLARIN BAŞINDA EMBRİYOLARI UZUN SÜRE DONDURUP RAHİME YERLEŞTİRİYORUZ.YANİ TAZE ALINMIŞ EMBRİYODA BAŞARI ORANI DAHA DÜŞÜKMÜŞ .YALNIZ BUNUN İÇİN TÜP BEBEK MERKEZLERİNİN ELVERİŞLİ OLMASI GEREK DİYO.KAMERALI SİSTEMLE BÖLÜNME İŞLEMLERİNİ TAKİP EDİYORLARMIŞ YANİ EMBRİYONUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEDEN .DIŞARIYA ÇIKARMADANKesinlikle kaan bey benimde aklima cok yatiyor canim bayram gecsinde gorusucem bende
ADAM BİDE DİYOKİ ÇİKOLATA KİSTİM VAR DİYE ÜZÜLMEYİN BAŞARI ORANI DAHA YÜKSEK OLAN HASTALARIM DİYO :) SEVİNSİNLER DİYO İLGİNÇ GELDİ VALLA :)VİDEOLARINI İZLEDİM VE GERÇEKTEN BAŞARI ORANI ÇOK YÜKSEKMİŞ.HATTA Bİ VİDEOSUNDA DİYOKİ TÜP BEBEKTE EK OLARAK BAZI YÖNTEMLER YAPIYORUZ BUNLARIN BAŞINDA EMBRİYOLARI UZUN SÜRE DONDURUP RAHİME YERLEŞTİRİYORUZ.YANİ TAZE ALINMIŞ EMBRİYODA BAŞARI ORANI DAHA DÜŞÜKMÜŞ .YALNIZ BUNUN İÇİN TÜP BEBEK MERKEZLERİNİN ELVERİŞLİ OLMASI GEREK DİYO.KAMERALI SİSTEMLE BÖLÜNME İŞLEMLERİNİ TAKİP EDİYORLARMIŞ YANİ EMBRİYONUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEDEN .DIŞARIYA ÇIKARMADAN
Arkadasim bahcecide yaptirdi istanbulda kesinlikle dondurulmus embriyodan yapilmasi en dogrusu diyor sadece bahcecide yapildigini biliyorum diyor arastir eger dondurulmadan yapiliyorsa izmirde gel burda yaptiralim diyor.yumurta alinmis dollendirilmis 5.gun embriyosu 3adet donemi gecmis oyle transfer edilmis onun hem rahim kalinlasmis o zamana kadar ilkinde tuttu bi taneside merkezde donmus sekilde bekliyomus 5yil bekletiyorlarmis.o yuzden kaan bozkurt irenbe diyorum :)VİDEOLARINI İZLEDİM VE GERÇEKTEN BAŞARI ORANI ÇOK YÜKSEKMİŞ.HATTA Bİ VİDEOSUNDA DİYOKİ TÜP BEBEKTE EK OLARAK BAZI YÖNTEMLER YAPIYORUZ BUNLARIN BAŞINDA EMBRİYOLARI diyorRE DONDURUP RAHİME YERLEŞTİRİYORUZ.YANİ TAZE ALINMIŞ EMBRİYODA BAŞARI ORANI DAHA DÜŞÜKMÜŞ .YALNIZ BUNUN İÇİN TÜP BEBEK MERKEZLERİNİN ELVERİŞLİ OLMASI GEREK DİYO.KAMERALI SİSTEMLE BÖLÜNME İŞLEMLERİNİ TAKİP EDİYORLARMIŞ YANİ EMBRİYONUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEDEN .DIŞARIYA ÇIKARMADAN
O nasil oluyo cnm kistin ne faydasi varms cok sukur kistin bi faydasini gormedim simdiye kadar :))) linki yollarmsn bende bi izleyeyim kiste nasil sevinmek gerekiyoms.ADAM BİDE DİYOKİ ÇİKOLATA KİSTİM VAR DİYE ÜZÜLMEYİN BAŞARI ORANI DAHA YÜKSEK OLAN HASTALARIM DİYO :) SEVİNSİNLER DİYO İLGİNÇ GELDİ VALLA :)
YOK CANIM BENİM EŞİMİN SPERMİ 40 MİLYONDU YIKANDIKTAN SONRA 18MİLYON.BU DEĞERLERE GÖRE %2LİK NE OLUYOR PEKİ?[/QUOT telden kopyalama beceremedim normal sperm değerleri yazdiginizda baya detaylı açıklama çıkıyor sayı olarak senin esin sınırda görünüyor normal morfoloji de %4 sınırından başlıyor seninki % 2 benim esimin sayısı 115 milyon normalde % 4 çıkmıştı ilkinde 3 tane Dr iyi dedi asilama vunu 60 milyon yıkanmış hali 20 milyondu neticede 1 tane adam gibi yetiyor :)
Kesinlikle olur delimiisn tampon kullanırsın regl olursanKizlar bisey sorucam simdi benim bugun asilamamin 6.gunu biz 20 temmuzda tatile gidicez bayram biter bitmez benimde adet tarihim 21temmuz acaba geciktirici kullansambi zarari olurmu? Simdi igne falanda kullandimya geciktiricide kullanirsam kist yada hormonlarin sapitmasi gibi bi durum olurmu kafam karisti bi yandan yuzmek guneslenmekte istiyorum
teşekkür ederim kızlar evet bi üzgünlük elbet oluyor ama hemen toparladım
şimdi olmadı diye bidahaki sefere olmucak diye bişey yok
şansımı yine denerim.. yine denerim... olmazsa yine denerimmmm
yeterki Rabbim önce bize sağlık güç versin
telefonla arayacağım öğleden sonra canım dr.u
Tampon mu? O igrenc bisey ya onu kullanamamKesinlikle olur delimiisn tampon kullanırsın regl olursan
Doktorunla konuş :)Tampon mu? O igrenc bisey ya onu kullanamam
Canim cok tesekkur ederimHakkinda en enn hayirlisi olsun canim ne güzel karsiliyorsun. Allah seni mukafatlandiracaktir....
hayirlisiyla gonlune gore olan tez zamanda olsun insallah :)
Tampon mu? O igrenc bisey ya onu kullanamam
Faydasi yok tabiki basari orani en cok cikolata kisti olan hastalarimda elde ediyorum diyor.google yaz dr kaan bozkurt.ege tvde roportaj seklinde videolari var izle uzunca bikac video izledigim icin suan bulamicam hangisiydiO nasil oluyo cnm kistin ne faydasi varms cok sukur kistin bi faydasini gormedim simdiye kadar :))) linki yollarmsn bende bi izleyeyim kiste nasil sevinmek gerekiyoms.
Gidicem insallah ama esim bana cok kiziyor.diyoki bu 3.dr yeteeer :)Arkadasim bahcecide yaptirdi istanbulda kesinlikle dondurulmus embriyodan yapilmasi en dogrusu diyor sadece bahcecide yapildigini biliyorum diyor arastir eger dondurulmadan yapiliyorsa izmirde gel burda yaptiralim diyor.yumurta alinmis dollendirilmis 5.gun embriyosu 3adet donemi gecmis oyle transfer edilmis onun hem rahim kalinlasmis o zamana kadar ilkinde tuttu bi taneside merkezde donmus sekilde bekliyomus 5yil bekletiyorlarmis.o yuzden kaan bozkurt irenbe diyorum :)
Canim valla dr sayisina bakmicaksinGidicem insallah ama esim bana cok kiziyor.diyoki bu 3.dr yeteeer :)
Ben sadece fikrini almaya gittim çok detaylı konuşmadık adetliyken muayeneye gidecektim gidemedim benim sonuçlarıma baktı esimin ine baktı ben size tüp bebek sadece yaştan dolayi öneririm dedi halbuki tınaztepe nin Dr U bana dünyada çocuğu olamayacak tek insanmisim gibi daveandi bende konuşmalarını dinledim hep çok elektriğin tuttuğu güzel bir insan kaan bozkurtKizlar kaan hocayla gorusurseniz gorustukten sonra yorumlarinizi bana yazarmisiniz. Malum ben samsunda yasadigim icin gidip gorusme sansim yok suan. Morfoloji icin ne diyor tedavi plani vs merak ediyorum birebir gorusme surecinizi.
Insallah tabiji istanbulda nereyi dusunuyorsun pekiCanim valla dr sayisina bakmicaksin
Allah vesilen olacak drlarla devam etmeni nasip etsin dogru tercih yapmanda yardimci olsun. Sonucta ciddi bi durum tedavi surecinin gidisati kdr emin ellerde oldugunu hissetmek cok onemli. Benim aklimda aslinda istanbul var ama oraya gitmye gerk kalmadan insallah nasip olur bebisler
Bende kk da yormlara bakmistimBen sadece fikrini almaya gittim çok detaylı konuşmadık adetliyken muayeneye gidecektim gidemedim benim sonuçlarıma baktı esimin ine baktı ben size tüp bebek sadece yaştan dolayi öneririm dedi halbuki tınaztepe nin Dr U bana dünyada çocuğu olamayacak tek insanmisim gibi daveandi bende konuşmalarını dinledim hep çok elektriğin tuttuğu güzel bir insan kaan bozkurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?