• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bizim daha da kötü yüzde sıfır. keşke o an demeseymiş bazı doktorlar düşüncesiz pat diye söylüyorlar. bizimki de bir farklı versiyonu gerçi. biz ankaraya giderken 7 saatlik yol çektik. burdaki doktor hep oturmuş eşin yorgunluk ve stres etkilemiş olabilir spermleri dedi Eki Görüntüle 1578175
Otobus soforleri napsin acaba adam oturdu diye degermi dusermis paranoyak olcaz resmen yok oturdu yok sunu yedi bunu icti acaba dusermi dustumu

YA

RIN KAÇINCI GÜNÜN CANIM
13.GÜNMÜŞ OKUDUM :) HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH POZİTİFTİR.BENİM NEGATİF BENDE DOKTORLA KONUŞUCAM EĞER BENİ TATMİNEDİCİ KONUŞMA YAPMAZSA DOKTORUMU DEĞİŞTİRİP DR.KAAN BOZKURT BEYDEN RANDEVU ALICAM VE ONUNLA TÜP BEBEĞİ DENİCEM HAYIRLISIYLA

13.GÜNMÜŞ OKUDUM :) HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH POZİTİFTİR.BENİM NEGATİF BENDE DOKTORLA KONUŞUCAM EĞER BENİ TATMİNEDİCİ KONUŞMA YAPMAZSA DOKTORUMU DEĞİŞTİRİP DR.KAAN BOZKURT BEYDEN RANDEVU ALICAM VE ONUNLA TÜP BEBEĞİ DENİCEM HAYIRLISIYLA
Sen hangi şehirde oturuyordun canım? Ben Ankara'dayım.Doktorumdan memnunum.Eğer yarin olumsuz sonuç alırsam tüp bebek için yine ayni doktordan devam ederim.İlk tüp bebek için tabi..

bugün 11. gün ve ben belirti aramaktan çok yoruldum.Allahım hiç birimizin kucağını çocuksuz bırakmasın inşallah,ilk aşılamamdan sonra bu aşılamamdada umudum yoktu ama pazartesiden beri gelen kahverengi akıntı ve sağ kasığımda sanki bişey varmış hissi batma hissi herşey bana hamileyim hissini yaşatıyor.Bugün yine evde idrar testi yaptım negatif çıktı umudumu yitirmiyorum yinede acaba yarın doktora gitsemmi yoksa pazartesiyimi beklesem ne dersiniz çok strese girdim belirti aramaktan geceleri uyuyamıyorum Allah yardımcımız olsun tüm dileklerimiz kabul olsun inşallah :)

HADİ HAYIRLISI VARMI DEĞERLENDİRDİĞİN Bİ BELİRTİ
Son 3 gün yaşadığım aralıklı adet sancısı dışında bir şikayetim yok.O da yatarken oluyor,bacaklarımı yan donup katladigim zaman ağrı oluyor.Ama bildiğim adet ağrısı. Göğüslerde bir sorun yok.Progestan kullanıyorum,bugün bitecek

Son 3 gün yaşadığım aralıklı adet sancısı dışında bir şikayetim yok.O da yatarken oluyor,bacaklarımı yan donup katladigim zaman ağrı oluyor.Ama bildiğim adet ağrısı. Göğüslerde bir sorun yok.Progestan kullanıyorum,bugün bitecek

adet olacakmış hissi 13.gün idrarda ikinci çizgi bunlar hep güzel şeyler
yarın kan sonucunla da güzel haberini kutlarız inşallah

BİZİMDE %2 AMA DOKTOR NORMAL DEDİ ACABA PSKOLOJİMİZ OZULMASIN DİYE Mİ :KK43:
senin kocanın yanlış hatırlamıyorsam sperm sayısı 155 milyondu ileri hareketlisi %2 ydi bu arkadaşın totali 35 milyon ileri hareketlisi %0 yani 155 milyonun % 2 siyle 35 milyonun % 0 ı nı karşılaştıramazsın

Sen hangi şehirde oturuyordun canım? Ben Ankara'dayım.Doktorumdan memnunum.Eğer yarin olumsuz sonuç alırsam tüp bebek için yine ayni doktordan devam ederim.İlk tüp bebek için tabi..
İZMİRDE OTURUYORUM CANIM BENDE ASLINDA MEMNUNUM AMA ARAŞTIRDIM İREM BEBE TÜP BEBEK MERKEZİ OLARAK EN GELİŞMİŞ YER VE YÜZDELİK ORANLARI ÇOK YÜKSEKMİŞ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN ARTIK

senin kocanın yanlış hatırlamıyorsam sperm sayısı 155 milyondu ileri hareketlisi %2 ydi bu arkadaşın totali 35 milyon ileri hareketlisi %0 yani 155 milyonun % 2 siyle 35 milyonun % 0 ı nı karşılaştıramazsın
YOK CANIM BENİM EŞİMİN SPERMİ 40 MİLYONDU YIKANDIKTAN SONRA 18MİLYON.BU DEĞERLERE GÖRE %2LİK NE OLUYOR PEKİ?

ADET SANCISI GİBİ HİSSETMEK ÇOK GÜZEL BENCE ÇÜNKÜ İLK HAMİLELİĞİMDE BEN HATIRLIYORUM ADET ARISI GİBİ KARNIM AĞRIYODU 2 GÜN DAKKA BAŞI WCYE GİDİYODM HA GELDİ HA GELİCEK DİE.ŞUAN BNMDE TAHLİLİME 4 GÜN VAR AMA HERHANGİ Bİ AĞRI YOK BENCE ANORMALLİK BENİMKİ YAŞANMIŞLIĞIMDAN YOLA ÇIKARSAM :)

canım bizim bir de şöyle bir test sonucumuz var doktor günden güne farklı olabilir dedi

Eklentiler

• bir yıl önceki.PNG
    bir yıl önceki.PNG
    285,9 KB · Görüntüleme: 148
İZMİRDE OTURUYORUM CANIM BENDE ASLINDA MEMNUNUM AMA ARAŞTIRDIM İREM BEBE TÜP BEBEK MERKEZİ OLARAK EN GELİŞMİŞ YER VE YÜZDELİK ORANLARI ÇOK YÜKSEKMİŞ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN ARTIK
Kesinlikle kaan bey benimde aklima cok yatiyor canim bayram gecsinde gorusucem bende

Kacti canim esinin sperm hizi.bizimde cok kotu % 2 ve doktor asilama yaparken ben catala yatmis beklerken sansiniz cok dusuk bu degerle tup bebek bile zor dedi aglamamak icin zor tuttum kendimi o psikolojiyle asilama yapildi bana 6gun once ne yattim ne de dinlendim olmayacagindan eminim :KK43:
mrb canim bende 2.asilamayi bekledigimden sizleri takip ediyorum esiminde sperm morfolojisi %2 kotu bi deger old. Bilmiyordum benim dr kapali kutu sadece asilamada spermlere fena degil dedi okadar

Back