• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar hepiniz merakla beklemissiniz bende size guzel haber vermek isterdim ama malesef nasip degilmis bu sefer..
Bidahaki tedavimde olur insallah.
Dr la gorusemedim eve geldim internnttn ogrendim sonucu simdi 0,1degerim
Umarim sonuc bekleyen tum arkadaslarim hayirli haberler alir
Hayırlısı kuzum biz zaten hayırlı sağlıklı yüksek hcgler bekliyoruz

Hayırlısı kuzum biz zaten hayırlı sağlıklı yüksek hcgler bekliyoruz

hemşire kan alıcak bende demiştimki o taraftan almayın çok acımıştı geçen sefer
sonra baktı baktı diğer damarlara ama benim gözüm orda kaldı dedi
ee dedim madem gözün orda kaldı hcg hangi damardan gelecekse ordan al dedim :))
yanlış damardan aldı biliyom ben :KK70: benm dediğim yerden alsaydı pozitifti :KK70:

yanlış damardan aldı biliyom ben :KK70: benm dediğim yerden alsaydı pozitifti :KK70:
:KK70::KK70:SÜPERSİN SEN YA GÜLDÜRDÜN BENİ CANIM ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN POZİTİFLİĞİNİ HİÇ KAYBETME İNAŞALLAH

En az 2 gün perhiz veriyorlar canım,o da çatlatma iğnesinin olduğu döneme denk geliyor.Aslında doktorun bu şekilde söylemesi çok da mantıksız gelmiyor spermler aşılama öncesi rahimde hazır bekliyor ancak diğer turlu de aşılamaya tabi tutacakları sperm sayisi azalıyor.
canım valla hareketi daha iyi oluyo dedi ankaradaki doktor. burdaki de hareket etkilenmez perhiz süresiyle dedi. burdaki doktor ben aşılama yapıcam olmazsa tüpe geçersiniz ama bu değerlerle denemek istiyorum dedi. bi de bu ay preseed jel kullanıcam onu doktor demedi de kendim kullanıcam

Kızlar daha öncede sormustum ama yanıt veren olmadı:( Catlatma iğnesi etkisi kaç gün sürüyor?

tatlım umarım sizler pozitif haberler verirsiniz
sağlık olsun inanki bi an üzüldüm ama hemencik geçti şükür
bidahaki sefer olur diye umut ediyorum
ağustosta zaten tatil yapacagım sonra da eylülde 2.deneme nasipse

Insallah cnm ama bana olmucak eylule kalck gibi geliyo..
Bana eger dr hemen yapalim demese bn ara vericm 2 ay..

ANELYA SENDEN ÜMİTLİYİM CANIM :) HADİ HAYIRLISI :)

Insallah cnm ama sanki regl olcam gibi geliyo.hala batma var.
Uykum geldi uzandım sıcak oruc birazda yurudm simdi esen pencerenin altinda yatiyorm..
Insallah senin degerler yukselir regl olmazsn.

Guldurdun bni ya allah da seni guldursun. Tez zmnda anne olmayi nasip etsin

Hadi inşallah güzel haber verir umut olursun bize. kaçıncı günün
13. Gün bugün,inşallah..Ama çok umutlanmak istemiyorum.Zira 5 günlüğüne şehir dışına çıkmıştım,dun döndüm..9 saat araba yolculuğu..Yollar o kadar berbattı ki tutunursa mucize olur.Hem adet ağrım da var

Kızlar daha öncede sormustum ama yanıt veren olmadı:KK43: Catlatma iğnesi etkisi kaç gün sürüyor?
CANIM AŞILAMANIN 6.GÜNÜ YADA 7.GÜNÜ BİTİYOR BEN RESMEN TEST EDİP ONAYLADIM :) KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERİM 6.GÜN 4KÜSÜR ÇIKTI 8.GÜN 1 E DÜŞTÜ BUDA İĞNENİN ETKİSİNİN GEÇTİĞİNİ GÖSTERDİ HEMŞİRE TARAFINDAN DA ONAYLANDI :)

CANIM AŞILAMANIN 6.GÜNÜ YADA 7.GÜNÜ BİTİYOR BEN RESMEN TEST EDİP ONAYLADIM :) KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERİM 6.GÜN 4KÜSÜR ÇIKTI 8.GÜN 1 E DÜŞTÜ BUDA İĞNENİN ETKİSİNİN GEÇTİĞİNİ GÖSTERDİ HEMŞİRE TARAFINDAN DA ONAYLANDI :)
Umarım etkisi geçmiştir Tuğcecim.Yarin kan testi sonucunu yazarım.

13. Gün bugün,inşallah..Ama çok umutlanmak istemiyorum.Zira 5 günlüğüne şehir dışına çıkmıştım,dun döndüm..9 saat araba yolculuğu..Yollar o kadar berbattı ki tutunursa mucize olur.Hem adet ağrım da var
canım yarın en sağlıklı sonucu alırsın. hadi inşallah dualar seninle olsun

Insallah cnm ama bana olmucak eylule kalck gibi geliyo..
Bana eger dr hemen yapalim demese bn ara vericm 2 ay..

Insallah cnm ama sanki regl olcam gibi geliyo.hala batma var.
Uykum geldi uzandım sıcak oruc birazda yurudm simdi esen pencerenin altinda yatiyorm..
Insallah senin degerler yukselir regl olmazsn.

Guldurdun bni ya allah da seni guldursun. Tez zmnda anne olmayi nasip etsin

hepimizin yüzü gülsün inşallah :-)
doktor hemen demense ara vermek bencede iyi olabilir hem vücut dinlenir
hemde sen psikolojik olarak
tabi eger negatif olursa
ama biz şuan pozitif düşünelim ok:KK39:

cnm 13.günse bence pozitif:rolleyes:
yrn kan testiylede taçlandıracaksın inşallah

Kizlar bende drdan geldm tup bebek merkezlerini konustuk bursadaki...Dediki karat berip hitmeden beni arayin irtibat halindeyms onlarla..Takipleri burda yapacaz dedi ona bile mutlu oldm bu bile bi kolaylik bana 2 gunde bir bursaya gidip gelmeyecem....Herseyden olumlu bise cikarmaya calisiyorm...

Kizlar bende drdan geldm tup bebek merkezlerini konustuk bursadaki...Dediki karat berip hitmeden beni arayin irtibat halindeyms onlarla..Takipleri burda yapacaz dedi ona bile mutlu oldm bu bile bi kolaylik bana 2 gunde bir bursaya gidip gelmeyecem....Herseyden olumlu bise cikarmaya calisiyorm...

ayy canım hadi hayırlısı :KK19:
tabiki kolaylık olmaz mı hiç
2günde bir kan vermek için gideceksin yumurtları ölçtürceksin en azından bu işlemlerin orda yapılır
opu ve transfer için bursaya gidersin :KK19:
hayırlısı olsun tekrr inşallah vesilen olur canım

[QUOTE="isim_misim_yok, post: 41719769, member: 640859zlar bende drdan geldm tup bebek merkezlerini konustuk bursadaki...Dediki karat berip hitmeden beni arayin irtibat halindeyms onlarla..Takipleri burda yapacaz dedi ona bile mutlu oldm bu bile bi kolaylik bana 2 gunde bir bursaya gidip gelmeyecem....Herseyden olumlu bise cikarmaya calisiyorm...[/QUOTE]
Bursaya gidince turbelerede ugra tatlim aaahh bursa ah 5yilim gecti bursada ilk atama yerimdi ulucamide yesil turbede bol bol dua et insallah hayirli sonuclar alirsin canim benim..

Back