Benimde bugün 11.günüm.meraktan öleceğim.sabahtan idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok hafif gibi geldi banada.belki yanılıyorum.benimde 15 haziran yani pazartesi.aynı günde öğreneceğiz ozaman.hayırlısı inş.ben senin yerinde olsam yaptırırdım hemen kan testini.doktorunda demiş bak.[/QUO
hamilelik testinin resmini atsana buaraya bizde bakalım belkide çift çizgidir bir an önce kan verirsin :) ilk müjdeyi senden alırız.2 haziranda yaptırmıştım.doktorum 15 haziranda betahcg bakalım dedi.onun için aşılama olan günü sayıyormu bilmiyorum.sayarsak 11. gün saymazsak 10.gün.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
hamilelik testinin resmini atsana buaraya bizde bakalım belkide çift çizgidir bir an önce kan verirsin :) ilk müjdeyi senden alırız.
Iste bu,yaptıktan baya bır sonrakı halı bıraz kurumuştu bıle
yıne de kan tahlılını görmeden pazartesı ,bısey dıyemıyorum daha oncede kımyasal gebelık yasadım aynı böyle o yuzden erken sevınmek ıatemıyorumIste bu,yaptıktan baya bır sonrakı halı bıraz kurumuştu bıle
canım bu baya pozitif ama üzerinden 12 gün geçince daha net oluyor diyorlar. benim ilk gebeliğimde 12. bsya hayalet çizgi vardı bakarken gözün şaşı oluyordu. birde kimyasal gebelikte bu kadar net pozitif çıkıyormu ya. eğer öyleyse temkinli olmak lazım, kaptırmamak lazım gerçekten,hadi hayırlısı inşallah iyi haberler verirsin
Daha ne olsun ya hadi tebrik ederim doğru kan vermeye
bu oruç mevzunu söylemen iyi oldu. benim eşim bana aşılama yaparlarken üroloğa gösterdi sonuçlarını 300 milyonla yspılmış aşılama. zaten bizimki sebepsiz inferbilite. ama ilk defa bu ay bu kadar yüksek oldu. bizde sayı değilde hareketlilik vasattı önceden, varikosel ameliyatı oldu eşim 1 yıl önce bu ay sonuçlar muhteşem dedi. ama vermeyen rabbim vermiyor. inşallah sen güzel haberler verirsin bize. benimde önceki aşılamalarımda iğne skşam vurulup 36 saat sonra yapılıyordu, bundada sabah erkenden vurunup ertesi gün 4 de olduSLM ARKADAŞLAR BUGÜN BENDE 4. AŞILAMAM GERÇEKLEŞTİ HİÇ BİR AĞRIM FİLAN OLMADI Bİ SORUM OLACAK DOKTOR BANA ÇARŞAMBA AKŞAMI VURDURTTU ÇATLATMA İĞNESİNİ DÜN DEĞİL DE BUGÜN YAPTI AŞILAMAYI BİR ANLAM VEREMEDİM. ORUÇ TUTMANDA HİÇ BİR SAKINCA YOK DEDİ BİR DE PROGESTAN İLACI PAZARTESİ BAŞLA DEDİ. 36 MİLYON İLE AŞILAMA YAPILDI SİZİN KAÇTI?
söylemişindir muhtemelende ben ksçırmışımdır. kaç gün olmuştu canım senin.Kızlar bugün sadece iğne batması gibi bir acı oldu arasıra kasıklarımda inşallah döllenmiş yumurtam rahîm duvarıma pençelerini geçiriyordur
İnşaallah herkesin tutar da buradan bu ay bırsuru guzel haber alırız .yaptıgım normal gebelık testıydı bu arada
o zaman bende pazar günü 11. gün oluyor bende o gün o testlerden yapayım .Benımde asılama gunu saymazsak 11. Gunüm. Ve bende ıdrar testı yaptım 2.cızgı cok sılık degıl bana göre tabı ama yıne de erken olabılır pazartesı kan tahlılını beklıyorum
inşallah canım inşallah orada kalakalır annesini görmeyi bekler :)Kızlar bugün sadece iğne batması gibi bir acı oldu arasıra kasıklarımda inşallah döllenmiş yumurtam rahîm duvarıma pençelerini geçiriyordur
özellikle sordum, beslenme önemli malum. ama sanki tutmazsamda huzursuz olcam bilemedim.gerçekten mi. ben doktora hiç aklıma gelmedi sormadım valla. ben tutmayı düşünüyorum açıkcası.
tutamasakta sağlık olsun arkadaşlar bizde çok yüce bişey yapmaya çalışıyoruz zayıflamak için yapmıyoruz zevk için yapmıyoruz bir evlat sahibi olmak için bir nevi hasta olduğumuzu düşünün .herşeyin telafisi vardır hayatta :)özellikle sordum, beslenme önemli malum. ama sanki tutmazsamda huzursuz olcam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?