Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok yorulma dikkat et kendine bir kaç kişi moralimi bozdu yok artmaz beta hcg falan dedilerde adetime 10 gün var daha millet ne bekliyor anlamadım :)
Bu dönemde öyle herkesle konuşma yaptıkları yorumlar yıpratıcı olabilir benim en yakın dostlarım dışında kimse bilmiyor yerli yersiz konuşmalar işitmeye gerek yok

kizlar asilamadan kac gin sonra test yapacaksiniz? Ben 8 hazitanda oldum
Asilamayi..24-25 haziran gbi dusunuorm

bebiş isteme portalı ama bebek yoktu eksik olmasın diye paylaştım :) kızlar
İyi yapmışsın yüzümüze gülümseme kalbimize umut kattın şişlik konusunda hep şişim göğsüm değilde göğüs ucumda dokununca hafif sızı var ama onu saymıyorum çok bir şey değil yani gerinme hissi devam ama bütün gece :))

hoplayıp zıplamadan inşallah kınada

kizlar asilamadan kac gin sonra test yapacaksiniz? Ben 8 hazitanda oldum
Asilamayi..24-25 haziran gbi dusunuorm
ben 6 haziranda aşılama oldum 19 haziranda doktor test dedi, yani 15 gün sonra sende 8 inde olduysan 23 haziranda yaptırmalısın

Günaydın Kızlar..... Son 4 Gün haberleri almaya başlayacağız yavaştan... doktorum 12. gün kanda baktıralım demişti ben yarın 12. gün ama ben pazartesiyi beklemeye karar verdim. Eşim meraktan ölecek asıl acaba test alsak onda çıkar mı diyip duruyor pazar günü yapalım diyor. pazartesi öğreneceğiz zaten ne gerek var daha garanti bak ha 1 gün önce üzülmüşüz sevinmişiz ne farkeder diyorum sık dişini diyorum heycanlandı sanırım benim de merakım tavan yaptı ama tutuyorum kendimi

sanıyorum siz yeni hamile kaldınız biraz bizede bi verirmisiniz kan tahlilinizi ne zaman yaptınız kanda 21. günde progesteron tahlili yaptırdınızmı?
ben aşılamayla hamile kalmadım.klomen+ovıtrelle vuruldum.mayısın 16 ve 18 i ilişki demişti doktor.2 haziranda betahcg 157 ,4 haziranda 357 çıktı.10 hazirandada keseyi gördük.benimki bu şekilde gelişti.

hoplayıp zıplamadan inşallah kınada
valla bazen hopladım bazende arkadaşlarım çekti, dürttü resmen mani oldular. alamadım hırsımı :))
şaka bir tarafa dikkat etmeye çalıştım herkesin gözü bendeydi inanılmaz uyarılar sakın ha falan diye.

Benimde bugün 11.günüm.meraktan öleceğim.sabahtan idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok hafif gibi geldi banada.belki yanılıyorum.benimde 15 haziran yani pazartesi.aynı günde öğreneceğiz ozaman.hayırlısı inş.ben senin yerinde olsam yaptırırdım hemen kan testini.doktorunda demiş bak.

ben de pazar günü acilden yaptırıcam bekleyemicem yani :) bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı olsun rabbim ne olur şu ramazan yüzüsüyü hürmetine güzel haberler alalım :) 14 haziranda 12. günüm :) dün yaptım 1.73 tü beta hcg bakalım katlıcakmı?

Çok merak ediyorum ve kendimi çok frenliyorum zaten eşim pazar yap evde diyene kadar hiç telaşım yoktu rahat rahat geziyor hatta unutuyordum gün içinde durumumu. ama şimdi aklımdan çıkmıyor sabretmeye çalışıyorum acelem yok diye düşünüyorum nasılsa öyle de böyle de öğreneceğiz diye tabi eşim dayanabilecek mi bilmiyorum ilk bulduğu nöb ecz den test alıp gelebilir koşarak pazar günü

sryn arkadaşım sen ayın kaçında yaptırmıştın aşılamanı hepimizi heyecanlandırdın valla bende çok heyecanlanıyorum :) birde aşılama gününüde sayıyormusunuz yoksa o gün hariç 15 günmü sayıyorsunuz.

valla ben o gün hariç 15 gün sayıyorum. mayıs topiğindeki diğer arkadaşlar aşılam günü sayılmaz demişlerdi bana ki ilk aşılamam pozitifken aşılama gününü sayıp 12. gün test yaptığımda doktor hayır 11. gün bu sonuç benim gözümde net değil demişti.

valla benim için nasıl önemli bir soruyu cevapladın ALLAH SENDEN RAZI OLSUN :) o zaman benim dün 9. günümdü kan tahlili verdim 1.73 çıkmıştı 2 sat önceki 1.67 idi o zaman artışamı geçtim yarabbim :) pazar günü eşim nöbetteyken gidip tahlil vericem süpriz olsun hamileysem zaten 10 yada 15 bişey çıkar yoksa zaten kendimi kandırmam :)

hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallah. benim daha çok günüm var :)))

merhabalar kızlar, aşılamamı oldum geldim evdeyim.
24 haziranda kan testine gideceğiz. hayırlısı bakalım.
dr oruç tutmazsan senin için iyi olur dedi. ne yapsam bilemedim.

merhabalar kızlar, aşılamamı oldum geldim evdeyim.
24 haziranda kan testine gideceğiz. hayırlısı bakalım.
dr oruç tutmazsan senin için iyi olur dedi. ne yapsam bilemedim.
gerçekten mi. ben doktora hiç aklıma gelmedi sormadım valla. ben tutmayı düşünüyorum açıkcası.

2 haziranda yaptırmıştım.doktorum 15 haziranda betahcg bakalım dedi.onun için aşılama olan günü sayıyormu bilmiyorum.sayarsak 11. gün saymazsak 10.gün.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Allah inşallah müjdeli haberinle bizleri mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…