Aynı belirtiler bendede varkızlar günaydın
benimde dün kasıklarımda iğne batar gibi batmalar oldu. bide dün kına gecesi vardı yorulmuşum belimde ağrıdı baya. bugünde göğüslerimin ucunda hafif hassasiyet var. sanırım çatlatma iğnesinin etkisi. aşılamada 3. günn :)))
canım ya, hep aynı şeyler. 27 yaşındayım 3 yılı geçtik evlilikte brnimde bu son aşılamam olmazsa tüp bebek, hakkkımızda hayırlısıMALESEF BİZİMDE SEBEPSİZ İNFERTİLİTE 28 YAŞINDAYIM 4 YILLIK EVLİYİM BU SON DENEMEMİZ HİÇ BİR PROBLRMİMİZ YOK AMA NASİP DEĞİL DEMEK OLMAZSA RAMAZANDAN SONRA TÜP BEBEĞE GEÇECEĞİZ RABBİM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İÇİNDEDE BİZLERE
6 sinda oldum tam 1 hafta oldusöylemişindir muhtemelende ben ksçırmışımdır. kaç gün olmuştu canım senin.
maalesef attım.bu resimdeki kadar belli değildi ikinci çizgi.daha silikti.
benim çizgi bayagı silikti.dikkatli bakmazsan gözükmücek şekilde.pazartesi yazarız buraya inş hayırlı haberlerimizi.Benımde asılama gunu saymazsak 11. Gunüm. Ve bende ıdrar testı yaptım 2.cızgı cok sılık degıl bana göre tabı ama yıne de erken olabılır pazartesı kan tahlılını beklıyorum
önemli değil herkesin kanında farkı miktarda çıkabilir testin kalitesinden olabilir.pozitif olmadığında nal gibi tek çizgiy o kadar çok gördükkü bence kesinlikle bi umut var kesinlikle.maalesef attım.bu resimdeki kadar belli değildi ikinci çizgi.daha silikti.
bir an önce pazartesi olsun.çatlıcam.bir şey değil yanımdakilerde rahatlıcak yani.umarım test bozuk değildir ya.bazılarının idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkabiliyormuş.umarım öyle olmaz.13 aydır bugünü bekliyorum.önemli değil herkesin kanında farkı miktarda çıkabilir testin kalitesinden olabilir.pozitif olmadığında nal gibi tek çizgiy o kadar çok gördükkü bence kesinlikle bi umut var kesinlikle.
allahım hepimizinki pozitif olur inş.beklemek çok zor.şimdi jnns ve sry nin 11. gün yaptıkları gebelik testleri var başka test yapan olumluya eklenmek isteyen varmı? bende yarın yapıcam hayırlısı ile :) bana dua edin kızlar
maalesef attım.bu resimdeki kadar belli değildi ikinci çizgi.daha silikti.
inşallah canım inşallah ben senden çok umutluyum güzel şeyler düşün olurmu?Canım hıc bellı olmaz.her zaman ihtimal var,tabi kendimi sartlamamaya çalışıyorum olumlu dıye sonra cok üzülüyoruz çünkü . Guzel bır hafta sonu gecırelım pazartesı guzel haberler alalım .
inşallah herşey çok güzel olur ve hamileyim yazdığını okuruzeşime diyorumki pazartesi ya dünyam kararacak ya dünyanınen mutlu insanı olucam :) doktor kendi kendimede 3 kere hamile kalabildiğim için bendne çok umutlu beni bu kadar umutlandırıpta kalmazsam yıkılırım sanırım rüyalarımda beta hcg yaptırıyorum falan o derece kızlar bakın tekrar soruyorum aşılama gününü saymadan 11. günde idrarda baktınız ve silinikte olsa 2. çizgiyi gördünüz dimi? bende yarın yapıcam size hemen bildiricem ne olur bana şans dileyin.
Haftasonunun tadını çıkar takılma aklına getirmemeye bak ve rahatla pazartesi günüde bize müjdeyi ver kutlayalımmmmmmmmmbir an önce pazartesi olsun.çatlıcam.bir şey değil yanımdakilerde rahatlıcak yani.umarım test bozuk değildir ya.bazılarının idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkabiliyormuş.umarım öyle olmaz.13 aydır bugünü bekliyorum.
Canım bol şanslar tabi Allah gönlüne göre verir inşallah o kadar heyecanlısın ki yazdıklarınla heyecanını bize de yaşatıyorsuneşime diyorumki pazartesi ya dünyam kararacak ya dünyanınen mutlu insanı olucam :) doktor kendi kendimede 3 kere hamile kalabildiğim için bendne çok umutlu beni bu kadar umutlandırıpta kalmazsam yıkılırım sanırım rüyalarımda beta hcg yaptırıyorum falan o derece kızlar bakın tekrar soruyorum aşılama gününü saymadan 11. günde idrarda baktınız ve silinikte olsa 2. çizgiyi gördünüz dimi? bende yarın yapıcam size hemen bildiricem ne olur bana şans dileyin.
vermemmi hiç.hepimizin ki olur inş.Haftasonunun tadını çıkar takılma aklına getirmemeye bak ve rahatla pazartesi günüde bize müjdeyi ver kutlayalımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?