Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya, hep aynı şeyler. 27 yaşındayım 3 yılı geçtik evlilikte brnimde bu son aşılamam olmazsa tüp bebek, hakkkımızda hayırlısı

Benımde asılama gunu saymazsak 11. Gunüm. Ve bende ıdrar testı yaptım 2.cızgı cok sılık degıl bana göre tabı ama yıne de erken olabılır pazartesı kan tahlılını beklıyorum
benim çizgi bayagı silikti.dikkatli bakmazsan gözükmücek şekilde.pazartesi yazarız buraya inş hayırlı haberlerimizi.

maalesef attım.bu resimdeki kadar belli değildi ikinci çizgi.daha silikti.
önemli değil herkesin kanında farkı miktarda çıkabilir testin kalitesinden olabilir.pozitif olmadığında nal gibi tek çizgiy o kadar çok gördükkü bence kesinlikle bi umut var kesinlikle.

önemli değil herkesin kanında farkı miktarda çıkabilir testin kalitesinden olabilir.pozitif olmadığında nal gibi tek çizgiy o kadar çok gördükkü bence kesinlikle bi umut var kesinlikle.
bir an önce pazartesi olsun.çatlıcam.bir şey değil yanımdakilerde rahatlıcak yani.umarım test bozuk değildir ya.bazılarının idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkabiliyormuş.umarım öyle olmaz.13 aydır bugünü bekliyorum.

Canım hıc bellı olmaz.her zaman ihtimal var,tabi kendimi sartlamamaya çalışıyorum olumlu dıye sonra cok üzülüyoruz çünkü . Guzel bır hafta sonu gecırelım pazartesı guzel haberler alalım .
maalesef attım.bu resimdeki kadar belli değildi ikinci çizgi.daha silikti.

eşime diyorumki pazartesi ya dünyam kararacak ya dünyanınen mutlu insanı olucam :) doktor kendi kendimede 3 kere hamile kalabildiğim için bendne çok umutlu beni bu kadar umutlandırıpta kalmazsam yıkılırım sanırım rüyalarımda beta hcg yaptırıyorum falan o derece kızlar bakın tekrar soruyorum aşılama gününü saymadan 11. günde idrarda baktınız ve silinikte olsa 2. çizgiyi gördünüz dimi? bende yarın yapıcam size hemen bildiricem ne olur bana şans dileyin.

Canım hıc bellı olmaz.her zaman ihtimal var,tabi kendimi sartlamamaya çalışıyorum olumlu dıye sonra cok üzülüyoruz çünkü . Guzel bır hafta sonu gecırelım pazartesı guzel haberler alalım .
inşallah canım inşallah ben senden çok umutluyum güzel şeyler düşün olurmu?

kızlar bugün 10. gün ve benim sabah başım döndü gözlerim böyle bir an olsun karardı kahvaltı yaparken ateş bastı 2. bardak çayı bile içemedim o derece.

inşallah herşey çok güzel olur ve hamileyim yazdığını okuruz

sizleri okudukça nasıl heyecan yapıyorum anlatamam. benim 4, günüm daha o kadr çokki. inşallah güzel haberler alırız herkezten

Haftasonunun tadını çıkar takılma aklına getirmemeye bak ve rahatla pazartesi günüde bize müjdeyi ver kutlayalımmmmmmmmm

Canım bol şanslar tabi Allah gönlüne göre verir inşallah o kadar heyecanlısın ki yazdıklarınla heyecanını bize de yaşatıyorsun

benim sağ kasığımın orda sanki bir şey var gibi hissetmenin dışında bir belirti yok :))

bu ilaçlar yalancı hamilelik yapıyormuş ya 2 gündür baygın şeklide uyuyorum güzel haberler verin bana uyanayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…