Ewet canim hamileyim 7haftalik 1 haziranda asilama olmustum ewet takvim nasi koyuluyo bilmiyorum oyuzden koyamadim
Saol cnm .Amin canm en ksa zamanda bu duyguyu rabbim sizede tattrsin mubarek gunlerdeyiz duamiz kabul olur insallahtakvimin pek güzel oldu
Allah ım bizede nasip etsin hayırlısıyla
Bagira bagira agladm annemi arayip.....Test gunumden bile erken geldi...
Insallah cnm insallah ben 2 kere klomen 2 kere asilama tedavisi gordm hepsi negatif...bi tup bebek kaldi o yuzden cok korkuyorum oda olmazsa die nefesim kesiliyo bogulack gibi oluyorm sizlerle yazismk iyi gelio..Ama dıs dunyaya dondugumde bi bakiyorm insanlar tahatca hamile kalio cocuklariyla mutlu mesut...Asla kuskanmiyorm ama ben ve benim gibi olanlara cok uzuluyorum...Bigun bebegin gelicek ve bu cektiklerini unutturucak sana insallah. Unutma cogumuz senle benzer durumdayiz.
ama Allahin izniyle cektiklerimizi unutturacak hayirli ve saglikli evlatlarimiz olsun insallah canim...
sevgiyle...
KUSMA YADA BASDONMESI GIBI DEGIL TABIKI :)HANI BELIRTI ARIYORUZ YA KASIK AGRISI FLN BENDE ADETIME 1 HAFTA KALA UYKUM ARTARDI VE SIMDI DE BASLADI UYUMALAR MALESEF.BENIMKI TUTMADI MALESEF 2.YE I SALLAH.SENIN 2.DE TUTTU DIMI CANIMyok canm adet sancısı vardı ben kesın adet olcam dedim yıne olmadı dıye uzuldum ama goguslerımde hassasıyet falan yenı basladı o filmlerdeki gibi hemen mide bulantısı kusma falan hiç olmuyor bunları aramayın tabi herkeste farklıdır ama bende olmadı yani ilk tutmayan aşımda butun belirtiler vardı kesin hamileyim diyordum ama deildim
Bende burda rahatliyorum az da olsa hayallerim depresiyor :)Insallah cnm insallah ben 2 kere klomen 2 kere asilama tedavisi gordm hepsi negatif...bi tup bebek kaldi o yuzden cok korkuyorum oda olmazsa die nefesim kesiliyo bogulack gibi oluyorm sizlerle yazismk iyi gelio..Ama dıs dunyaya dondugumde bi bakiyorm insanlar tahatca hamile kalio cocuklariyla mutlu mesut...Asla kuskanmiyorm ama ben ve benim gibi olanlara cok uzuluyorum...
Bende rahatliyorm aynen cnm...Bu sorunla tek bogusan ben degilim diorum herkesn basina gelebilecek bi sorun oldugunu goruyorm cunku cevremde herkes pat pat hamile kaliyo bi ben kaldm beceremeyen...Bende burda rahatliyorum az da olsa hayallerim depresiyor :)
Bende rahatliyorm aynen cnm...Bu sorunla tek bogusan ben degilim diorum herkesn basina gelebilecek bi sorun oldugunu goruyorm cunku cevremde herkes pat pat hamile kaliyo bi ben kaldm beceremeyen...
Kizlar Allah sizden razi olsn.Bizi bizden baska kimse anlamiyo maalesef ....@sametuche ve @mrymogztrk arkadaslarim cikolata kistleriniz kac cmdi laparoskopi oldunuz??Bu benim icin cok onemli laparoskopinin yumurtaliginiza yada rezerve falan zarari oldumu bendede c.kisti var bastan 6,5,4,3 cme kadar dustu sogan suyu icmstm onunmu etkisi okdu drlar mi yanls olctuler farkli farkli bilmiyorm su anki drum bu boyutun engel olmadigini bizim aciklanamayan oldugunu soyluyo ama olmuyorsa bence sebep bu bu konuyla ilgili tecrubelerinizi anlatirmsnz beni drlar yalns mi yonlendirio die tedirginoluyorm
kızlar sizde uyku halleri başladı mı.ben uyuyamadım ilk zamanlar şimdide nasıl uyuyorum anlatamam bıraksalar 24 saat uyucam.hamileyken hep erken kalkardım ve geceleri hiç uyuyamazdım .sadece adet dönemim yaklaştığında uyku çöker bana ve inanılmaz uyurum sizde nasıl durumlarCok yanlis dusunuyoruz ama bnde oyle dusunuyorum ne kadr beceriksizim bi hamile kalamiyorum diorm
kızlar sizde uyku halleri başladı mı.ben uyuyamadım ilk zamanlar şimdide nasıl uyuyorum anlatamam bıraksalar 24 saat uyucam.hamileyken hep erken kalkardım ve geceleri hiç uyuyamazdım .sadece adet dönemim yaklaştığında uyku çöker bana ve inanılmaz uyurum sizde nasıl durumlar
yok canım çocuğum bikere hamile kaldım ama 6 haftalıkken gelişimi durduhamileyken derken çocuğun varmı senin ?
çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı evat versin hepimizeyok canım çocuğum bikere hamile kaldım ama 6 haftalıkken gelişimi durdu
Cnm senin normal yoldan gebeligin mi oldu??kızlar sizde uyku halleri başladı mı.ben uyuyamadım ilk zamanlar şimdide nasıl uyuyorum anlatamam bıraksalar 24 saat uyucam.hamileyken hep erken kalkardım ve geceleri hiç uyuyamazdım .sadece adet dönemim yaklaştığında uyku çöker bana ve inanılmaz uyurum sizde nasıl durumlar
kızlar sizde uyku halleri başladı mı.ben uyuyamadım ilk zamanlar şimdide nasıl uyuyorum anlatamam bıraksalar 24 saat uyucam.hamileyken hep erken kalkardım ve geceleri hiç uyuyamazdım .sadece adet dönemim yaklaştığında uyku çöker bana ve inanılmaz uyurum sizde nasıl durumlar
Cnm yaa Allah bidaha gostermesn kurtajla mi aldilar.Benimde bi kere kimyasal olmstu ogrenmemle dusmesi bir olmstuyok canım çocuğum bikere hamile kaldım ama 6 haftalıkken gelişimi durdu
amin canım aminçok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı evat versin hepimize
aynen kürtaj oldum canım .benimde öğrenmemle durması bir oldu kalp atışını duymaya gittik doktor dediki değerlerin düşüyor.gelişimi durmuş.halbuki bu doktorumda yanlış tanı konmuş dedi.baktı değerim düşmemiş sadece biraz daha az artmış.ama dediki keşke bekleseydin.çünkü kanama fln olmamış dedi.eğer zaten düşse değerlerin vucut onu atmak isticek dedi .acele ettirdi bize hemen kürtaja aldı.benim ilk değerim 600 küsürdü sonra 900lere çıktı düşün 1000 olucağı yerde benim 900 küsürmüş az değer aşağıda yani.bu doktorum dediki zamanla bebek toparlayabilirdi kendini her hamilelikte bebeğin gelişimi belli olmuyor dediCnm yaa Allah bidaha gostermesn kurtajla mi aldilar.Benimde bi kere kimyasal olmstu ogrenmemle dusmesi bir olmstu
ben ewe gittim az önce bi uyumuşum 2 saat halada uykum var az kaldı arkadaşım :) senden ümidim var ama ben tüp bebek için hazırlıklara başlıcam hayırlısıyla önce spora başlıcam zayıflamam şart ve sonrası israil beye gidicem tüp bebekte 1 numaraymış izmirde.bizim kiracının eşinin %1 miş sperm sonucu belkide morfoloji olabilr ve kadın hamile şimdi doğurucakBn normlde sahura kdr oturdum..aksm hemen uyudum..sabh da hic uyanasim gelmedi
Ayyy cnm ya valla icimi yaktn su an...Ama nasipten oteye gidilmiyo iste Allah bidaha gostermesn.Laparoskopi sonrasimi oldu dogal yoldanaynen kürtaj oldum canım .benimde öğrenmemle durması bir oldu kalp atışını duymaya gittik doktor dediki değerlerin düşüyor.gelişimi durmuş.halbuki bu doktorumda yanlış tanı konmuş dedi.baktı değerim düşmemiş sadece biraz daha az artmış.ama dediki keşke bekleseydin.çünkü kanama fln olmamış dedi.eğer zaten düşse değerlerin vucut onu atmak isticek dedi .acele ettirdi bize hemen kürtaja aldı.benim ilk değerim 600 küsürdü sonra 900lere çıktı düşün 1000 olucağı yerde benim 900 küsürmüş az değer aşağıda yani.bu doktorum dediki zamanla bebek toparlayabilirdi kendini her hamilelikte bebeğin gelişimi belli olmuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?