Bende rahatliyorm aynen cnm...Bu sorunla tek bogusan ben degilim diorum herkesn basina gelebilecek bi sorun oldugunu goruyorm cunku cevremde herkes pat pat hamile kaliyo bi ben kaldm beceremeyen...
Cok yanlis dusunuyoruz ama bnde oyle dusunuyorum ne kadr beceriksizim bi hamile kalamiyorum diorm
bende ailemde ve yakın çevremde tek çocuksuzum
aynı şeyi bende düşünüyorum yani yalnız değilsiniz :))
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
ne güzel demişsin ...!
valla yalan değil, ben de takmıştım fena!
zaten ırk olarak insanoğlu en zor üreyen türmüş. en zor üreyen, 9 ay bekleyip en az çoğalan. bir yerde okumuştum.
nedir bu hamilelerin bizden çektiği
hamileleri görünce bi yüzlerine bakıyorum
sonra içimden ''ayyyy ne güzellll '' diyorum
hiç unutmam bankada bi hamile görmüştüm
çok hoşuma gittiydi giyindiği kombin
hala aklımdadır hamile olursam bende öyle giyincem dediydim
kızın giydiği kombin artık eski moda olacak ama banane giyecem işte
Kizlar bakin oyalanmalik yeni eglence buldum kendime resimde cektim bakabilirsiniz
son zamanlarda çok sık gördüm canım
hatta eşime gösterdim bana bunlardan alalım diye
bi şok oldu
kadın çocuk yapacam derken çocuk oldu dedi herhalde
dedim stres içinmiş gidince magazaya alıcam bende boyucam
Eşimle Dr a giderken roman bir kadın boy boy 3 çocukla dileniyordu dedimki bunların spermleri yumurtalarını her koşulda buluyor bi bizimkiler yolu bilmiyor navigasyon taktırdı k gene bulamadılar
ayyyyyyyy sesli güldüm
Taktimki hemde nasil :))psikolojim bozuk benim yaaa kalabalik bi yerdr bazen bole durup eyrafima bakip kendi kendime diorum yavv bu insanlar nasil uremis bole die teyyyyy teyyyy deliriom kizlar :))
yav bu insanlar nasıl üremiş he
ayyy artık şaşırır olduk valla
Onu bende dusunuyorum canim ama cok dusunme boswer bizimde kahramanla4imiz olucak o milyonlarin icinden 1 kahramanimiz basaricak bize tutunucak hep olumlu hayal et olmadiysa olmadi benimde olmadi napalim.pinpon topunu yere attigna yukari sicrar ya bizde ole dibe vurup birden sicricaz yukariya insallah :)
bgn bomba gibisin tugce
moralini yüksek tutmana sevindim