• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Deme oyle yaa :KK43: bnce senin isin dua ile ilkinden posamansan o pismanligin bitmez belki ama azalmasi icin bisey yap. Allahin gücüne gitti diorsan..
Ben 3.ayda mevlüt adadım.bu ay da kurban adadim.insallah dualarim kabuul olur.
CANIM COK PISMANLIGINI YASADIM DUA ETTIM 5 KURBAN ESIM ADADI 1TANE KAYINVALIDEM 1 TANE ANNENLER 1TANEDE BEN ADADIM ALLAH DUALERINIZI KABUL ETSIN NASIP ETSIN INSALLAH ADAKLARIMIZI YERINE GETIRMEYI.BENIM IC CAMASIRIMDA SIMDI KAHVERENGI LEKELENME GORDUM SANIRIM ADET OLUYORUM :(

Banada doktor 2den fazla yumurta gelisimi olsaydi iptal ederdik asilamayi dedi
Evt bende 3 ustu riskli die biliyorm zaten ama iste 8 ve 5 yumurtayla yapms biri olarak canli ornegiyim olmayacaksa olmuyor...Hatta sunu dusundm gecen gun yani yumurta sperm embriyo haline getirilip rahime yerlestiriliyo daha otesi var mi onda bile sans en fazla yuzde 60 veriliyo ...Insanlik bu sartlarla nasil normal yollarla cogaliyo aklim almiyo

Evt bende 3 ustu riskli die biliyorm zaten ama iste 8 ve 5 yumurtayla yapms biri olarak canli ornegiyim olmayacaksa olmuyor...Hatta sunu dusundm gecen gun yani yumurta sperm embriyo haline getirilip rahime yerlestiriliyo daha otesi var mi onda bile sans en fazla yuzde 60 veriliyo ...Insanlik bu sartlarla nasil normal yollarla cogaliyo aklim almiyo
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Sen taktin normal yolla hamile kalanlara :KK70:

Kizlar bakin oyalanmalik yeni eglence buldum kendime resimde cektim bakabilirsiniz

Eklentiler

• 14362989014661751422770.jpg
    14362989014661751422770.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 167
CANIM COK PISMANLIGINI YASADIM DUA ETTIM 5 KURBAN ESIM ADADI 1TANE KAYINVALIDEM 1 TANE ANNENLER 1TANEDE BEN ADADIM ALLAH DUALERINIZI KABUL ETSIN NASIP ETSIN INSALLAH ADAKLARIMIZI YERINE GETIRMEYI.BENIM IC CAMASIRIMDA SIMDI KAHVERENGI LEKELENME GORDUM SANIRIM ADET OLUYORUM :KK43:

Geldi mi yoksa oldunmu regl erken deilmi

Eşimle Dr a giderken roman bir kadın boy boy 3 çocukla dileniyordu dedimki bunların spermleri yumurtalarını her koşulda buluyor bi bizimkiler yolu bilmiyor navigasyon taktırdı k gene bulamadılar :D

Yaw benim çevremde 2 kişi adetin bittiği gün girilen ilişkide hamile kaldılar kısmet se gelir hintten Yemen den kysmet değilse ne gelir elden :KK43:
All iste normalde drlara gore imkansz gibi bisey yani dollenmeye musait yumurta adetin 12. Gununden sonra olur derler ama al iste ornegi.

valla yalan değil, ben de takmıştım fena! :KK53:zaten ırk olarak insanoğlu en zor üreyen türmüş. en zor üreyen, 9 ay bekleyip en az çoğalan. bir yerde okumuştum.
Fazla takmak kaderi degistirmiyor canim sadece kendimizi uzuyoruz.ölümüde çok düsunürsek değişmicek hatta kafayi yicez.bende tabiki diyorum nasil normal yoldan kaliyorlar bende kaldim ama onemli olan sonu gelsin insallah

All iste normalde drlara gore imkansz gibi bisey yani dollenmeye musait yumurta adetin 12. Gununden sonra olur derler ama al iste ornegi.
Canim valla bak kafada bitiyor.ben yeminederim hic istemiyodum dusunmuyoduk bile agladim ya hamile oldugumu ogrenince o derece yani simdide istiyorum olmuyor.kader resmen kader

Taktimki hemde nasil :))psikolojim bozuk benim yaaa kalabalik bi yerdr bazen bole durup eyrafima bakip kendi kendime diorum yavv bu insanlar nasil uremis bole die teyyyyy teyyyy deliriom kizlar :))
Onu bende dusunuyorum canim ama cok dusunme boswer bizimde kahramanla4imiz olucak o milyonlarin icinden 1 kahramanimiz basaricak bize tutunucak hep olumlu hayal et olmadiysa olmadi benimde olmadi napalim.pinpon topunu yere attigna yukari sicrar ya bizde ole dibe vurup birden sicricaz yukariya insallah :)

Esim yine bu sayfada gezindigimi gorurse bu sefer kesin basayacak beni :) kafayi yicen artik acma su sayfayi diyo.
Benimde 4.gunumdu bugun ama hiiic belirti yok hos umudumda yok.esimin hareket % 2 cikmisti.varikosel ameliyati icin bi urolog bulucaz bide irenbeye gidip kaan bozkurtla gorusucez bayramdan sonra ya esim ameliyat olicak yada tup bebege baslicaz kizlar.burda izmirden bayaa kisiyiz sanirim bursa acibademe gidicek arkadasim neden orayi tercih ettin merak ettim?

Bende rahatliyorm aynen cnm...Bu sorunla tek bogusan ben degilim diorum herkesn basina gelebilecek bi sorun oldugunu goruyorm cunku cevremde herkes pat pat hamile kaliyo bi ben kaldm beceremeyen...

Cok yanlis dusunuyoruz ama bnde oyle dusunuyorum ne kadr beceriksizim bi hamile kalamiyorum diorm

bende ailemde ve yakın çevremde tek çocuksuzum
aynı şeyi bende düşünüyorum yani yalnız değilsiniz :))

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
:KK52:ne güzel demişsin ...!

valla yalan değil, ben de takmıştım fena! :KK53:zaten ırk olarak insanoğlu en zor üreyen türmüş. en zor üreyen, 9 ay bekleyip en az çoğalan. bir yerde okumuştum.

nedir bu hamilelerin bizden çektiği :KK70:
hamileleri görünce bi yüzlerine bakıyorum
sonra içimden ''ayyyy ne güzellll '' diyorum
hiç unutmam bankada bi hamile görmüştüm
çok hoşuma gittiydi giyindiği kombin
hala aklımdadır hamile olursam bende öyle giyincem dediydim :KK70:
kızın giydiği kombin artık eski moda olacak ama banane giyecem işte :63:

Kizlar bakin oyalanmalik yeni eglence buldum kendime resimde cektim bakabilirsiniz

son zamanlarda çok sık gördüm canım
hatta eşime gösterdim bana bunlardan alalım diye
bi şok oldu :KK57: kadın çocuk yapacam derken çocuk oldu dedi herhalde :KK48:
dedim stres içinmiş gidince magazaya alıcam bende boyucam :rolleyes:

Eşimle Dr a giderken roman bir kadın boy boy 3 çocukla dileniyordu dedimki bunların spermleri yumurtalarını her koşulda buluyor bi bizimkiler yolu bilmiyor navigasyon taktırdı k gene bulamadılar :KK70:

ayyyyyyyy sesli güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Taktimki hemde nasil :))psikolojim bozuk benim yaaa kalabalik bi yerdr bazen bole durup eyrafima bakip kendi kendime diorum yavv bu insanlar nasil uremis bole die teyyyyy teyyyy deliriom kizlar :))

:KK48: yav bu insanlar nasıl üremiş he:KK64:
ayyy artık şaşırır olduk valla

Onu bende dusunuyorum canim ama cok dusunme boswer bizimde kahramanla4imiz olucak o milyonlarin icinden 1 kahramanimiz basaricak bize tutunucak hep olumlu hayal et olmadiysa olmadi benimde olmadi napalim.pinpon topunu yere attigna yukari sicrar ya bizde ole dibe vurup birden sicricaz yukariya insallah :)

bgn bomba gibisin tugce :KK9: moralini yüksek tutmana sevindim :KK9::KK9::KK9:

Esim yine bu sayfada gezindigimi gorurse bu sefer kesin basayacak beni :) kafayi yicen artik acma su sayfayi diyo.
Benimde 4.gunumdu bugun ama hiiic belirti yok hos umudumda yok.esimin hareket % 2 cikmisti.varikosel ameliyati icin bi urolog bulucaz bide irenbeye gidip kaan bozkurtla gorusucez bayramdan sonra ya esim ameliyat olicak yada tup bebege baslicaz kizlar.burda izmirden bayaa kisiyiz sanirim bursa acibademe gidicek arkadasim neden orayi tercih ettin merak ettim?
Cnm ben gidecem nasipse canakkaledeym en rahat gelis gidis yapabilecegm tup bebek yapan yer bursa birde ordaki sahin hocada bi arkadasm tuple hamile kaldi

Back