• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bigun bebegin gelicek ve bu cektiklerini unutturucak sana insallah. Unutma cogumuz senle benzer durumdayiz.
ama Allahin izniyle cektiklerimizi unutturacak hayirli ve saglikli evlatlarimiz olsun insallah canim...
sevgiyle...
Insallah cnm insallah ben 2 kere klomen 2 kere asilama tedavisi gordm hepsi negatif...bi tup bebek kaldi o yuzden cok korkuyorum oda olmazsa die nefesim kesiliyo bogulack gibi oluyorm sizlerle yazismk iyi gelio..Ama dıs dunyaya dondugumde bi bakiyorm insanlar tahatca hamile kalio cocuklariyla mutlu mesut...Asla kuskanmiyorm ama ben ve benim gibi olanlara cok uzuluyorum...

yok canm adet sancısı vardı ben kesın adet olcam dedim yıne olmadı dıye uzuldum ama goguslerımde hassasıyet falan yenı basladı o filmlerdeki gibi hemen mide bulantısı kusma falan hiç olmuyor bunları aramayın tabi herkeste farklıdır ama bende olmadı yani ilk tutmayan aşımda butun belirtiler vardı kesin hamileyim diyordum ama deildim
KUSMA YADA BASDONMESI GIBI DEGIL TABIKI :)HANI BELIRTI ARIYORUZ YA KASIK AGRISI FLN BENDE ADETIME 1 HAFTA KALA UYKUM ARTARDI VE SIMDI DE BASLADI UYUMALAR MALESEF.BENIMKI TUTMADI MALESEF 2.YE I SALLAH.SENIN 2.DE TUTTU DIMI CANIM

Insallah cnm insallah ben 2 kere klomen 2 kere asilama tedavisi gordm hepsi negatif...bi tup bebek kaldi o yuzden cok korkuyorum oda olmazsa die nefesim kesiliyo bogulack gibi oluyorm sizlerle yazismk iyi gelio..Ama dıs dunyaya dondugumde bi bakiyorm insanlar tahatca hamile kalio cocuklariyla mutlu mesut...Asla kuskanmiyorm ama ben ve benim gibi olanlara cok uzuluyorum...
Bende burda rahatliyorum az da olsa hayallerim depresiyor :)

Bende burda rahatliyorum az da olsa hayallerim depresiyor :)
Bende rahatliyorm aynen cnm...Bu sorunla tek bogusan ben degilim diorum herkesn basina gelebilecek bi sorun oldugunu goruyorm cunku cevremde herkes pat pat hamile kaliyo bi ben kaldm beceremeyen...

Bende rahatliyorm aynen cnm...Bu sorunla tek bogusan ben degilim diorum herkesn basina gelebilecek bi sorun oldugunu goruyorm cunku cevremde herkes pat pat hamile kaliyo bi ben kaldm beceremeyen...

Cok yanlis dusunuyoruz ama bnde oyle dusunuyorum ne kadr beceriksizim bi hamile kalamiyorum diorm

Kizlar Allah sizden razi olsn.Bizi bizden baska kimse anlamiyo maalesef ....@sametuche ve @mrymogztrk arkadaslarim cikolata kistleriniz kac cmdi laparoskopi oldunuz??Bu benim icin cok onemli laparoskopinin yumurtaliginiza yada rezerve falan zarari oldumu bendede c.kisti var bastan 6,5,4,3 cme kadar dustu sogan suyu icmstm onunmu etkisi okdu drlar mi yanls olctuler farkli farkli bilmiyorm su anki drum bu boyutun engel olmadigini bizim aciklanamayan oldugunu soyluyo ama olmuyorsa bence sebep bu bu konuyla ilgili tecrubelerinizi anlatirmsnz beni drlar yalns mi yonlendirio die tedirginoluyorm

canım benimde çikolata kistim var sağda 2.5 cm solda 3.5 cm demişti doktorlar 2 aydır gittiğimde 1.5 cm den 1 cm e düştü sağ tarafımdaki soğan kürü falan yapmıştım zamanın da ama 5 ay önce falan bir kere 7 ay önce sigarayı bıraktım etkisi vardır muhtemelen ama d vitamini değerlerinin 100 olması gerekiyomuş ben d vitamini takviyesi alıyorum ondan dolayıda küçülmüş olabilir..fsh hormonu da çok önemli gebelikte eminim gitmişsindir ama bi endokrin e git derim değerlerine baktır sağlık ocağındada baktırabilirsin bu değerlere hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah evlat hasretiyle yakmasın yüreğimizi hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Cok yanlis dusunuyoruz ama bnde oyle dusunuyorum ne kadr beceriksizim bi hamile kalamiyorum diorm
kızlar sizde uyku halleri başladı mı.ben uyuyamadım ilk zamanlar şimdide nasıl uyuyorum anlatamam bıraksalar 24 saat uyucam.hamileyken hep erken kalkardım ve geceleri hiç uyuyamazdım .sadece adet dönemim yaklaştığında uyku çöker bana ve inanılmaz uyurum sizde nasıl durumlar

kızlar sizde uyku halleri başladı mı.ben uyuyamadım ilk zamanlar şimdide nasıl uyuyorum anlatamam bıraksalar 24 saat uyucam.hamileyken hep erken kalkardım ve geceleri hiç uyuyamazdım .sadece adet dönemim yaklaştığında uyku çöker bana ve inanılmaz uyurum sizde nasıl durumlar

hamileyken derken çocuğun varmı senin ?

Cnm senin normal yoldan gebeligin mi oldu??

Bn normlde sahura kdr oturdum..aksm hemen uyudum..sabh da hic uyanasim gelmedi

Cnm yaa Allah bidaha gostermesn kurtajla mi aldilar.Benimde bi kere kimyasal olmstu ogrenmemle dusmesi bir olmstu
aynen kürtaj oldum canım .benimde öğrenmemle durması bir oldu kalp atışını duymaya gittik doktor dediki değerlerin düşüyor.gelişimi durmuş.halbuki bu doktorumda yanlış tanı konmuş dedi.baktı değerim düşmemiş sadece biraz daha az artmış.ama dediki keşke bekleseydin.çünkü kanama fln olmamış dedi.eğer zaten düşse değerlerin vucut onu atmak isticek dedi .acele ettirdi bize hemen kürtaja aldı.benim ilk değerim 600 küsürdü sonra 900lere çıktı düşün 1000 olucağı yerde benim 900 küsürmüş az değer aşağıda yani.bu doktorum dediki zamanla bebek toparlayabilirdi kendini her hamilelikte bebeğin gelişimi belli olmuyor dedi

Bn normlde sahura kdr oturdum..aksm hemen uyudum..sabh da hic uyanasim gelmedi
ben ewe gittim az önce bi uyumuşum 2 saat halada uykum var az kaldı arkadaşım :) senden ümidim var ama ben tüp bebek için hazırlıklara başlıcam hayırlısıyla önce spora başlıcam zayıflamam şart ve sonrası israil beye gidicem tüp bebekte 1 numaraymış izmirde.bizim kiracının eşinin %1 miş sperm sonucu belkide morfoloji olabilr ve kadın hamile şimdi doğurucak

aynen kürtaj oldum canım .benimde öğrenmemle durması bir oldu kalp atışını duymaya gittik doktor dediki değerlerin düşüyor.gelişimi durmuş.halbuki bu doktorumda yanlış tanı konmuş dedi.baktı değerim düşmemiş sadece biraz daha az artmış.ama dediki keşke bekleseydin.çünkü kanama fln olmamış dedi.eğer zaten düşse değerlerin vucut onu atmak isticek dedi .acele ettirdi bize hemen kürtaja aldı.benim ilk değerim 600 küsürdü sonra 900lere çıktı düşün 1000 olucağı yerde benim 900 küsürmüş az değer aşağıda yani.bu doktorum dediki zamanla bebek toparlayabilirdi kendini her hamilelikte bebeğin gelişimi belli olmuyor dedi
Ayyy cnm ya valla icimi yaktn su an...Ama nasipten oteye gidilmiyo iste Allah bidaha gostermesn.Laparoskopi sonrasimi oldu dogal yoldan

Back