• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy cnm ya valla icimi yaktn su an...Ama nasipten oteye gidilmiyo iste Allah bidaha gostermesn.Laparoskopi sonrasimi oldu dogal yoldan
YOK CANIM OZAMANLAR KİSTİMİ BİLE GÖRMEMİŞ DOKTOR.BU DOKTORUM DEDİKİ MUTLAKA VARDIR AMA KÜÇÜKTÜR KİSTİN DEDİ.HEMEN ÖYLE BÜYÜK OLUŞABİLECEK BİŞEY DEĞİLMİŞ KİST ZATEN.YANİ DEMEKKİ KİST VARKEN BEN HAMİLE KALMIŞIM.2012 TEMMUZ 13 DE EWLENDİM.1013 TEMMUZDA HAMİLE KALDIM.KAN TESTİMDE 13 TEMMUZ :) AMA NEGATİF ALLAHTAN HEMEN OGÜN BODRUMA KAÇIYORUZ KIZLAR.OHH BOL BOL GÜNEŞLENECEĞİM KAPKARA ULUCAM ADETİM BİTİNCEDE HEMN HAVUZA YAZILICAM DOKORDAN RAPOR ÇIKARDIM BİLE MANTAR YOKTUR DİYE

ben ewe gittim az önce bi uyumuşum 2 saat halada uykum var az kaldı arkadaşım :) senden ümidim var ama ben tüp bebek için hazırlıklara başlıcam hayırlısıyla önce spora başlıcam zayıflamam şart ve sonrası israil beye gidicem tüp bebekte 1 numaraymış izmirde.bizim kiracının eşinin %1 miş sperm sonucu belkide morfoloji olabilr ve kadın hamile şimdi doğurucak

Insallah bnde umutluyum ama bn hamilelik yasamadm hic olmuck gibi geliyo..insallah hamileyimdir..
Senin ilk hamilelik doğal yolla mi oldu kacinci aşılama bu

Insallah bnde umutluyum ama bn hamilelik yasamadm hic olmuck gibi geliyo..insallah hamileyimdir..
Senin ilk hamilelik doğal yolla mi oldu kacinci aşılama bu
İLK AŞILAMA CANIM EVET İLKİ DOĞAL YOLDAN OLDU AMA KÜRTAJLA SONLANDI MALESEF :(

KUSMA YADA BASDONMESI GIBI DEGIL TABIKI :)HANI BELIRTI ARIYORUZ YA KASIK AGRISI FLN BENDE ADETIME 1 HAFTA KALA UYKUM ARTARDI VE SIMDI DE BASLADI UYUMALAR MALESEF.BENIMKI TUTMADI MALESEF 2.YE I SALLAH.SENIN 2.DE TUTTU DIMI CANIM
Ewet canm ikinci tuttu sukur ama benm kasigim falanda agrmadi hic uykum hala yok iki gundur mide yanmasi var sadece

YOK CANIM OZAMANLAR KİSTİMİ BİLE GÖRMEMİŞ DOKTOR.BU DOKTORUM DEDİKİ MUTLAKA VARDIR AMA KÜÇÜKTÜR KİSTİN DEDİ.HEMEN ÖYLE BÜYÜK OLUŞABİLECEK BİŞEY DEĞİLMİŞ KİST ZATEN.YANİ DEMEKKİ KİST VARKEN BEN HAMİLE KALMIŞIM.2012 TEMMUZ 13 DE EWLENDİM.1013 TEMMUZDA HAMİLE KALDIM.KAN TESTİMDE 13 TEMMUZ :) AMA NEGATİF ALLAHTAN HEMEN OGÜN BODRUMA KAÇIYORUZ KIZLAR.OHH BOL BOL GÜNEŞLENECEĞİM KAPKARA ULUCAM ADETİM BİTİNCEDE HEMN HAVUZA YAZILICAM DOKORDAN RAPOR ÇIKARDIM BİLE MANTAR YOKTUR DİYE
Ayni zaman evlenmisiz cnm..Bizde cumartesi tatile cikiyorz adetim azalir benimde o zamana..abende guzel bi tatil yapcam kafamdan bu fikri atabilirsem tabi...Sonrada agustosta bursa acibadem sahin hocaya tup bebege gitcm...Asilamalara yeter para verdk sira tup bebekte...

Anladm cnm ya bendede ilk zamanlar hicbise yoktu tertemizdi bende bi ara incir kuru yapmstm c.kisti ondan sonra cikti inan o mu yapti die dusunuyorm bende ve kendimi yiyip bitiriyorm...Bu laporoskopi nasil bise zormu sonrasi falan?Bana gittigim hicbiri ameliyat onermedi tup bebek uzmanina gitmstm adilamadan once oda beni asilamaya yonlendrmsti hatta off bilmiyorm ne yapcagimi sasirdm
kendine bu kadar dert etme lütfen kistle hamile bile kalanlar var S sametuche nin de dediği gibi 3 delik var dikişsiz solda yok. ben aynı anda histereskopide olduğum için biraz zorlu oldu. ama dr ameliyat demiyorsa sorun yok. klomen gibi ilaçlar tekrarlamasına sebep oluyor.ben bi ay klomenle takip yaptırmıştım 2. ay devam etmedi dr kist oluşmuş devam edersek daha da büyür dedi.

Okudum cnm cok üzüldüm ne desem boş..allah diğer cocuklarina ömür versin..
Hem tup bebk mi yapcn bn 2.3.fln denerim asilama
Amin canim saol.simdi yoldayiz esimle onada soyledim dioki bence 2.asilamayi deneyelim.ama ben doktorun bana dedi ya istersen hemen tup bebek yapalim ben ona taktim :) bakalim nolcak en onemlisi doktor ne dicek aslinda.bide kafami bosaltmam lazim.benim ilk hamileligimi ogrendigimde aglamistim hic hazir degilim diye dusun yani hic dusunmuyoduk.ama allahin gucune gitti ve aldi bebegimi :(

Kizlar Allah sizden razi olsn.Bizi bizden baska kimse anlamiyo maalesef ....@sametuche ve mrym5579 mrym5579 arkadaslarim cikolata kistleriniz kac cmdi laparoskopi oldunuz??Bu benim icin cok onemli laparoskopinin yumurtaliginiza yada rezerve falan zarari oldumu bendede c.kisti var bastan 6,5,4,3 cme kadar dustu sogan suyu icmstm onunmu etkisi okdu drlar mi yanls olctuler farkli farkli bilmiyorm su anki drum bu boyutun engel olmadigini bizim aciklanamayan oldugunu soyluyo ama olmuyorsa bence sebep bu bu konuyla ilgili tecrubelerinizi anlatirmsnz beni drlar yalns mi yonlendirio die tedirginoluyorm
Allah senden de razı olsun. iyiki burası ve sizler varsnız :)

kendine bu kadar dert etme lütfen kistle hamile bile kalanlar var S sametuche nin de dediği gibi 3 delik var dikişsiz solda yok. ben aynı anda histereskopide olduğum için biraz zorlu oldu. ama dr ameliyat demiyorsa sorun yok. klomen gibi ilaçlar tekrarlamasına sebep oluyor.ben bi ay klomenle takip yaptırmıştım 2. ay devam etmedi dr kist oluşmuş devam edersek daha da büyür dedi.
ZAten dr bu engel degil nirmal yollada kalabilirsn dedi tup bebekbuzmanina gitmstm ida aynisini soledi ama normal yolu gectm asilamayla da olmuyo..Drum islemi yaptrdktan sonra su an bunun tutmamasi icin hicbi sebep yok tutmasi gerek dio ben test gunumden once adet oluyorm...Siradactup bebek var agustosya bursaya gitcm offf ki offf

HADİ YA BEN HİÇ BİLMİYORDUM BÖYLE OLDUĞUNU AMA NEDEN BANA BUNU SÖYLEMEDİ DOKTOR VE HEMŞİRELER :KK43: HERŞEY NORMAL GÜZEL DEDİLER SADECE.BEN HATTA BİLHASSA SORDUM DEDİMKİ BU NEDEN KÖTÜ %2 DEDİM DEDİKİ BİZ DİĞER DEĞERLERE GÖRE YANİ HAREKETLİLİK FALAN VARYA ONLARI GÖSTERDİ BUNLARA GÖRE DEĞERLENDİRİYORUZ DEDİ.NORMAL OLARAK KABUL EDİLİYOR DEDİ ANLAMADIM :KK43: E OZAMAN BİZİM İHTİMALİMİZ ÇOK DÜŞÜK :KK43:
İyide adamın 100 tane spermi yokki 155 milyon spermin % 2si 2 milyon normal sperm ediyo

Evt Allah ol demeden olmuyor ilk asilamamda 8 ikincide 5 yumurtam vardi hatta dr islemi bitirdikten sonra bana dediki masada yatiodm hala su an bunun tutmamasi icin hicbi sebep yok spermler yumurtalar gayet guzeldi..Ama olmadi olmadi...
Ya 13 tane olgun yumurtaya asilama yapmak hiç mantıklı li değil 3 ten fazla yumurta oldum u asilama iptal edilir ya senin bir yanlışın var yada o Dru değiştir bence

ben ewe gittim az önce bi uyumuşum 2 saat halada uykum var az kaldı arkadaşım :) senden ümidim var ama ben tüp bebek için hazırlıklara başlıcam hayırlısıyla önce spora başlıcam zayıflamam şart ve sonrası israil beye gidicem tüp bebekte 1 numaraymış izmirde.bizim kiracının eşinin %1 miş sperm sonucu belkide morfoloji olabilr ve kadın hamile şimdi doğurucak
Kaan bozkurt ada bir bak bence bana çok mantıklı geliyor

ZAten dr bu engel degil nirmal yollada kalabilirsn dedi tup bebekbuzmanina gitmstm ida aynisini soledi ama normal yolu gectm asilamayla da olmuyo..Drum islemi yaptrdktan sonra su an bunun tutmamasi icin hicbi sebep yok tutmasi gerek dio ben test gunumden once adet oluyorm...Siradactup bebek var agustosya bursaya gitcm offf ki offf
kaderden ötesi yok tatlım. bunlar sadece bi vesile olacak biliyorsun. Allah ol diyecek. rahim filminden sonra bile hamile kalmak kolaylaşıyormuş yolları açtığı için. ameliyattan sonrada kolay oluyormuş ben ameliyat olalı 10 ay oldu ama hala birşey yok. kısmet işte. aşılamada tutmadı dr herşey güzel demişti. test günü 12.günde adet oldum. şimdi ağustos yada eylülü bekliyorum.
olduğu kadar olmadığı kader...

Amin canim saol.simdi yoldayiz esimle onada soyledim dioki bence 2.asilamayi deneyelim.ama ben doktorun bana dedi ya istersen hemen tup bebek yapalim ben ona taktim :) bakalim nolcak en onemlisi doktor ne dicek aslinda.bide kafami bosaltmam lazim.benim ilk hamileligimi ogrendigimde aglamistim hic hazir degilim diye dusun yani hic dusunmuyoduk.ama allahin gucune gitti ve aldi bebegimi :KK43:

Deme oyle yaa :( bnce senin isin dua ile ilkinden posamansan o pismanligin bitmez belki ama azalmasi icin bisey yap. Allahin gücüne gitti diorsan..
Ben 3.ayda mevlüt adadım.bu ay da kurban adadim.insallah dualarim kabuul olur.

Ya 13 tane olgun yumurtaya asilama yapmak hiç mantıklı li değil 3 ten fazla yumurta oldum u asilama iptal edilir ya senin bir yanlışın var yada o Dru değiştir bence
Yok cnm aynen dedigim gibi yumurtalari gosterdi yumurtaliklar iyi cevap verms oda sans yuksek die yapti ikiz riski bile var dedi o kadar umutluydu olmadi mi olmuyo iste 1 e 5 e 8 e bakmiyms onu anladm olmadi iste ikisindede zaten bu sondu artik tup bebek...

Ewet o acidan degerlendiremedim canim haklisin demekki onlarin demek istedigiyde bu sanirim

Banada doktor 2den fazla yumurta gelisimi olsaydi iptal ederdik asilamayi dedi

Back