OYY CANIM BENİM YA İÇİM SIZLADI VALLA KENDİNE HAKSIZLIK YAPMA HAYIRLISI İNŞALLAH TÜM DİLEKLERİN KABUL OLSUNAynen cnm bnm kuzenin eşi arkadasim balayinda hamile kaldilar.ablam ilk denemede..bize ne zaman nasip olucak bilmiyorum....
Artik bana anne olmayi nasip et die dua etmiyirum ...
Esimi baba.ablami teyze.gorumcami hala.kayinvalidemi babaanne yap allahim diyorum..
CANIM PEKİ SENDE HİÇ BELİRTİ OLDU MU KAN TESTİNE KADAR?kızlar erken test yapıp moralinizi bozmayın ben 15.gun yaptgımda bıle ıkıncı çızgı silikti.bide çok belirti aramayın o adet sancısı gıbı agrı hamilelikte hep dewam ediyomus adet zamanı gelince benmde cok olmustu.buda bizim sınavımız sabredin dua edin rabbim çok büyük
AYNEN SORDUM CANIM ONU DEDİKİ HEMŞİRE ALTTA DEĞERLER VERİLMİŞ AMA BİZİM DEĞERLENDİRMEMİZ DİĞERLERİNE GÖRE YAPILIYOR TEK DEĞERLENDİRMİYORUZ NORMALE GİRİYOMUŞ NEBİLİM BENDE ANLAMADIM MORFOLOJİ NE DEMEK OLUYOR PEKİ CANIM
OYY CANIM BENİM YA İÇİM SIZLADI VALLA KENDİNE HAKSIZLIK YAPMA HAYIRLISI İNŞALLAH TÜM DİLEKLERİN KABUL OLSUN
kızlar erken test yapıp moralinizi bozmayın ben 15.gun yaptgımda bıle ıkıncı çızgı silikti.bide çok belirti aramayın o adet sancısı gıbı agrı hamilelikte hep dewam ediyomus adet zamanı gelince benmde cok olmustu.buda bizim sınavımız sabredin dua edin rabbim çok büyük
kızlar erken test yapıp moralinizi bozmayın ben 15.gun yaptgımda bıle ıkıncı çızgı silikti.bide çok belirti aramayın o adet sancısı gıbı agrı hamilelikte hep dewam ediyomus adet zamanı gelince benmde cok olmustu.buda bizim sınavımız sabredin dua edin rabbim çok büyük
Eşimin aiesi cok sukur baski yapmıyorlar.ne zmn ne zmn diye ama istediklerini biliyorum 2 hafta once gorumcem sevimli bi sekilde bn hala olmak istiyorum artik dedi...icimden dedim elimde olsa hemen dogurcam ama rabbim dogru zamani belir..
cok duyuyoruz regl olcak sanrkn hamile oldugunu öğreniyorlar fln ama bn hiiic hamile kalmadim bilmiyorum ne hissederim belirti yasanirmi..gercektn hamile kalicammi..
Hakkimizda hayirlisi insallah
HADİ YA BEN HİÇ BİLMİYORDUM BÖYLE OLDUĞUNU AMA NEDEN BANA BUNU SÖYLEMEDİ DOKTOR VE HEMŞİRELERtamam tek değerlendirilmez ztn belli aralıklarla test tekrarlanır ama
bizim hep %2 çıktı yani değişiklik olmadı hiç
morfoloji ;normal şekilli sperm
yani %2 demek her 100 spermden sadece 2 si normal
geri kalan 98 in baş kuyruk vs yapısı bozuk demek diyebiliriz örneklendirirsek
DOKTOR ISRARLA BANA SORDU KASIKLARINDA BİŞEY HİSSETTİN Mİ YOK DEDİMhamile oldugumu aklıma getirdiğim an yüreğim pır pır ediyor inan ki
hayalini bile kurarken bi tuhaf hissediyorum
görümceler hala olmak istiyo benimkide öyle ama durumu biliyo
hep destek çok şükürbu sene evlenecek
madem bu kdr bekledina az daha bekle beraber doguralım diyorr
aaa dedim bana bekle falan deme beklemek yok dedim
sanki onu beklesem hemen istediğim an olacakmış gibi
yok canm adet sancısı vardı ben kesın adet olcam dedim yıne olmadı dıye uzuldum ama goguslerımde hassasıyet falan yenı basladı o filmlerdeki gibi hemen mide bulantısı kusma falan hiç olmuyor bunları aramayın tabi herkeste farklıdır ama bende olmadı yani ilk tutmayan aşımda butun belirtiler vardı kesin hamileyim diyordum ama deildimCANIM PEKİ SENDE HİÇ BELİRTİ OLDU MU KAN TESTİNE KADAR?
O ilk aydan hamile kalanlara zaten al madalyayi tak boyunlarina tebrik etmek icin....Su beynim almiyo nasil oluyo die yaaa o kadar uyarici ilac aliyirz tam zamaninda en yakin yere en saglikli spermler yollanarak tutturamiyiruz millet patir patir hamile kaliyo...
yok canm adet sancısı vardı ben kesın adet olcam dedim yıne olmadı dıye uzuldum ama goguslerımde hassasıyet falan yenı basladı o filmlerdeki gibi hemen mide bulantısı kusma falan hiç olmuyor bunları aramayın tabi herkeste farklıdır ama bende olmadı yani ilk tutmayan aşımda butun belirtiler vardı kesin hamileyim diyordum ama deildim
HADİ YA BEN HİÇ BİLMİYORDUM BÖYLE OLDUĞUNU AMA NEDEN BANA BUNU SÖYLEMEDİ DOKTOR VE HEMŞİRELERHERŞEY NORMAL GÜZEL DEDİLER SADECE.BEN HATTA BİLHASSA SORDUM DEDİMKİ BU NEDEN KÖTÜ %2 DEDİM DEDİKİ BİZ DİĞER DEĞERLERE GÖRE YANİ HAREKETLİLİK FALAN VARYA ONLARI GÖSTERDİ BUNLARA GÖRE DEĞERLENDİRİYORUZ DEDİ.NORMAL OLARAK KABUL EDİLİYOR DEDİ ANLAMADIM E OZAMAN BİZİM İHTİMALİMİZ ÇOK DÜŞÜK
DOKTOR ISRARLA BANA SORDU KASIKLARINDA BİŞEY HİSSETTİN Mİ YOK DEDİMHİÇBİŞEY YOK VE AĞLADIM İŞTE
Evt Allah ol demeden olmuyor ilk asilamamda 8 ikincide 5 yumurtam vardi hatta dr islemi bitirdikten sonra bana dediki masada yatiodm hala su an bunun tutmamasi icin hicbi sebep yok spermler yumurtalar gayet guzeldi..Ama olmadi olmadi...Inan bnde oyle diyorum..hatta gecen esimede dedim...onceden catlatma igensi oluyodu tamam gun asiri oluyor fln ama yinede belrsizdi yeterince gtittmi sperm azmi gerimi geldi.vs vs...simdi senin sonuclara dr guzel demis bnm yumurta herzamankindn büyüktü ee asilama ilee taaa iceriye kadr gonderiyo tıp açısından bi neden yok olmuyorsa Allah ol demedigi icindir diyorum..onada yapacak bisey yok
Evt Allah ol demeden olmuyor ilk asilamamda 8 ikincide 5 yumurtam vardi hatta dr islemi bitirdikten sonra bana dediki masada yatiodm hala su an bunun tutmamasi icin hicbi sebep yok spermler yumurtalar gayet guzeldi..Ama olmadi olmadi...
Ewet canim hamileyim 7haftalik 1 haziranda asilama olmustum ewet takvim nasi koyuluyo bilmiyorum oyuzden koyamadimCnm sen simdi hamilemisn ne kdrlik oldu..altta hanilelik takcimin yok ya ondn soruyorum..insallah saglikli uzun omurlerizni olur
Ewet canim hamileyim 7haftalik 1 haziranda asilama olmustum ewet takvim nasi koyuluyo bilmiyorum oyuzden koyamadim
Ewet canim hamileyim 7haftalik 1 haziranda asilama olmustum ewet takvim nasi koyuluyo bilmiyorum oyuzden koyamadim
. Saol canim darisi tum isteyenlere insallh hep dua edyorum ben hala inanamiyorumKişisel bilgilerde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?