Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım adet sancısı olsa son 2 gün kala baslıyor.seninki gebelik belirtisi inşallah bak dedi dersin unutma :)
bebek yerleştiği zaman adet sancısı gibi oluyor.son 3 gün kala fln olsa derimki ewet adet olabilrsin ama daha 1 hafta var bence yerleşirken bebek ya kanama yada böle adet sancısı yanma gibi oluyor.ayaklarında ağrı var mı peki

ayak değil pardon bacaklarında

Kizlar Allah sizden razi olsn.Bizi bizden baska kimse anlamiyo maalesef ....@sametuche ve @mrymogztrk arkadaslarim cikolata kistleriniz kac cmdi laparoskopi oldunuz??Bu benim icin cok onemli laparoskopinin yumurtaliginiza yada rezerve falan zarari oldumu bendede c.kisti var bastan 6,5,4,3 cme kadar dustu sogan suyu icmstm onunmu etkisi okdu drlar mi yanls olctuler farkli farkli bilmiyorm su anki drum bu boyutun engel olmadigini bizim aciklanamayan oldugunu soyluyo ama olmuyorsa bence sebep bu bu konuyla ilgili tecrubelerinizi anlatirmsnz beni drlar yalns mi yonlendirio die tedirginoluyorm

CANIM BENİM BENİMDE VARDI ÇİKOLATA KİSTİM EVET.2014 YILINDA 4CM Dİ SONRA SOĞAN KÜRÜ YAPTIM ODA BENİM VUCUDA YARAMIŞ VE 8 CM OLDU.DOKTORUM DEDİKİ BİLİNÇSİZ YAPILMASI YANLIŞ KİMİ BÜNYEDE BÜYÜTÜYOMUŞ Kİ BENİM ÖYLE OLDU.SONRA Bİ BAKTIK BİTANEDE ARKADA OLMUŞ KİST SAĞ TARAFIMDA 2 TANE YANİ BİRİ 8CM BİRİ 5CM.KÜÇÜK OLAN BAĞIRSAKLARIMIN ARKA TARAFINDA DİĞERİ SAĞ YUMURTALIĞIMA YAPIŞIKTI.LAPOROSKOPİ OLDUM AMA DOKTORUM TEST YAPTI SOL YUMURTALIK REZERVİ NORMAL AMA SAĞ YUMURTALIK REZERVİM NORMAL OLARAK DÜŞMÜŞ DEDİ.BİRTANESİNİN NORMAL OLMASI BİLE ŞANS TABİKİ.LAPOROSKOPİDEN SONRA RAHİM FİLMİ İSTEDİ YAPIŞKANLIK OLUŞABİLR DEDİ KANALLARDA ONUDA ÇEKTİRDİM İŞTE SONRA AŞILMA ÖNERDİ HATTA BANA DEDİKİ İSTERSEN HEMEN TÜP BEBEK YAPALIM DEDİMKİ ŞANSIM VARSA KULLANİM OZMAN AŞILAMA TEDAVİSİNİ TAMAM DEDİ VE BAŞLADIK İŞTE HAYIRLISI BAKALIM.HE BİDE AŞILAMAYA BAŞLAMADAN BENİ ADETİMİN 2.GÜNÜ MUAYENE ETTİ VE DEDKİ ARTIK NE OLURSA OLSUN BAŞLICAZ İLAÇLARA BU HORMON İLAÇLARI TEKRAR KİST OLUŞTURABİLİR AMA GÖZE ALICAZ MECBUR DEDİ

SENİNKİ KÜÇÜKMÜŞ CANIM BELKİ GEREK GÖRMEDİ DOKTOR AMELİYATA BAKSANA BANADA DEDİKİ OLUŞABİLR BU İLAÇLARDAN DOLAYI DEMEKKİ OLUŞSADA HEMEN BÜYÜK OLUŞMUYOR

canım adet sancısı olsa son 2 gün kala baslıyor.seninki gebelik belirtisi inşallah bak dedi dersin unutma :)

ayak değil pardon bacaklarında

Cnm bnami diyosun... Kendini alitiliyorsun..
Benm simdi bel agrim basladi bacaklarda agri hissetmiyorm. Insallah sebin dedigin gibidir ama bel agrisada baladigina gore regl olucm

Anladm cnm ya bendede ilk zamanlar hicbise yoktu tertemizdi bende bi ara incir kuru yapmstm c.kisti ondan sonra cikti inan o mu yapti die dusunuyorm bende ve kendimi yiyip bitiriyorm...Bu laporoskopi nasil bise zormu sonrasi falan?Bana gittigim hicbiri ameliyat onermedi tup bebek uzmanina gitmstm adilamadan once oda beni asilamaya yonlendrmsti hatta off bilmiyorm ne yapcagimi sasirdm

Cnm bnami diyosun... Kendini alitiliyorsun..
Benm simdi bel agrim basladi bacaklarda agri hissetmiyorm. Insallah sebin dedigin gibidir ama bel agrisada baladigina gore regl olucm
REGLİ OLMICAKMIŞ GİBİ DÜŞÜN POZİTİF. CANIM BAK NOLUR BANA İNAN YEMİNEDERİM SENİ KANDIRMIYORUM KENDİMİ DE BEN SADECE YAŞADIM İLKİNDE AYNI BUNLARI.NASIL DİYORUM Kİ ŞİMDİ YOK TELAŞA TUTUŞTUM ÇÜNKÜ İLK GEBELİĞİMDE AYNI BUNLARI YAŞADIM.ADETİNE 1 HAFTA VAR CANIM VE ÇATLATMA İĞNESİ DE YAPILDI YA ERKEN OLMA İMKANI YOK ZAMANINDA OLURSUN.AMA BELİRTİLER ŞİMDİDEN BAŞLAMAZ YANİ.SEN OLUMLU DÜŞÜN ALLAHIN İZNİYLE SONUCUN GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH.ÇOK KENDİNİ DİNLEME HATIRLA GEÇMİŞ ADET DÖNEMLERİNİ SANCIN BEL AĞRIN 1 HAFTA ÖNCEDEN Mİ BAŞLIYORDU.MESELA BENİM SON 2 GÜN YADA 1 GÜN KALA KARNIM AĞRIYODU BELİM VE BACAKLARIM DİODUMKİ HA BUGÜN HA YARIN OLUCAM ADET .AMA 1 HAFTA ÖNESİ BENDE SADECE SİNİR DUYGUSALLIK VE VUCUDUM DA ŞİŞME OLUYODU

Canim evet 26 Haziranda yaptırdım aşılamayi. Eğer adet olmazsam cuma günü yaptiracagim testi

CANIM VALLA AMELİYET BENİM İÇİN ÇOK ZOR GEÇMEDİ AMA DOKTOR SADECE ÜŞÜTME DEMİŞTİ BANA.LAPOROSKOPİ 3 YERDEN DELİK AÇIYOR DİKİŞSİZ VE 2 DİKİŞLİ GÖBEK DELİĞİ VE SAĞ SOL KASIKLARINDAN KİSTİ TEMİZLİYORLAR.SENİN BELKİ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GEREK GÖRMEDİ DOKTOR.BENİM GİTTİĞİM 2 DOKTORDA AMLYT ÖNERDİ BENDE OLDUM CANIM.AŞILAMANIN YÜZDELİK ORANI ÇOK DÜŞÜK YA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Bnmde oncedn 1 2 gun kala baslardi sanci ama evlendigimden beri belirti geliyor adet olmuyordm arasi uzun oluyordu..
Gerci dedigin gibi igne oldum zamaninda gelicek..
Dinlemek istemiyorum kendimi ama nefes alırken oturken kalkarkn agriyo unutamiyirum..
Regl belirtilerim bel agrisi biraz karin agrisi akinti hissi.cinsellikte istek artışı..
Istek haric hepsi var

Yaa az once esime dedimki ben ve benim gibiler asilamayla bile hamile kalamiyorz sonucta normal iliskiye gore sans arttirliyor ya bu insanlar dogal yolla nasil bi kac ay icinde hamile kalabiliyo yeminle aklim almiyo ya

Yaa az once esime dedimki ben ve benim gibiler asilamayla bile hamile kalamiyorz sonucta normal iliskiye gore sans arttirliyor ya bu insanlar dogal yolla nasil bi kac ay icinde hamile kalabiliyo yeminle aklim almiyo ya

O soruyu bnde hep soruyorum bnde anlamiyorum denedik oldu diolar hele kiii istemedn oldu korunuyoduk ama oldu diolar deli oluyorum

O soruyu bnde hep soruyorum bnde anlamiyorum denedik oldu diolar hele kiii istemedn oldu korunuyoduk ama oldu diolar deli oluyorum
AYY HAKKATTEN YA NE ŞANSLILAR MAŞALLAH.NASIL BİR MUCİZEDİR OKADAR YOLLARDAN GEÇİP TUTUNMAK VE DEVAMINI SAĞLIKLI TAMAMLAMAK DİMİ :) AMA KIZLAR ŞU Bİ GERÇEK ONLAR HİÇ DERDİNDE DEĞİLLER Kİ YATAKTAYKENDE ÇOCUĞU AKLINDAN GEÇİRDİĞİN AN O BEYNİMİZ VAR YA O BEYNİMİZ :) BİZ BİLMEDEN HORMONU SALGILYOR ENDİŞE HORMONU SONRA DA OLMUYO İŞTE.ARKADAŞIM EVLENDİ İLK GECEDEN HAMİLE KALDI ŞAKA GİBİ ŞOK OLDUM :)

HİÇ DİNLEME KENDİNİ CANIM BOŞWEER HEP ŞÜKREDELİM ŞİMDİ HASTANEDE Bİ KADINLA TANIŞTIM MORALİ ONUNDA ÇOK BOZUKTU VE BANA DEDİKİ TEK TELAŞIN BU OLSUN.BENİM 2 TANE RAHİMİM VAR DEDİ .HİÇ DUYMAMIŞTIM KIZLAR BU ZAMANA KADAR VE AMELİYAT OLMUŞ TEKRARLAMIŞ VE DEDİKİ HAMİLELİK SIRASINDA BİLE BEBEK VARKENDE YANİ TEKRARLAYABİLR DEVAMLI İLAÇ KULLANIP İĞNE VURULUYORMUŞ.HAKKATTEN ŞÜKREDELİM AZCIK GÜÇLÜ OLALIM BENDE 2 GÜNDÜR SALDIM KENDİMİ AMA BUGÜN SİRKELENDİM FARKINDAYSANIZ :)

Aynen cnm bnm kuzenin eşi arkadasim balayinda hamile kaldilar.ablam ilk denemede..bize ne zaman nasip olucak bilmiyorum....

Artik bana anne olmayi nasip et die dua etmiyirum ...
Esimi baba.ablami teyze.gorumcami hala.kayinvalidemi babaanne yap allahim diyorum..

canım sizinde morfoloji sıkıntılı %2
bizimde %2 benim aşılama dr umda yorum yapmadı ama
tüp bebek doktorum düşük demişti
AYNEN SORDUM CANIM ONU DEDİKİ HEMŞİRE ALTTA DEĞERLER VERİLMİŞ AMA BİZİM DEĞERLENDİRMEMİZ DİĞERLERİNE GÖRE YAPILIYOR TEK DEĞERLENDİRMİYORUZ NORMALE GİRİYOMUŞ NEBİLİM BENDE ANLAMADIM MORFOLOJİ NE DEMEK OLUYOR PEKİ CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…