Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
TEBRİK EDERİM FOLİK.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN BİZLERİN YÜZLERİNİDE GÜLDÜRSÜN.BELİRTİ OLARAK BEYAZ AKINTIN OLDU MU ACABA?BİR GENEL GENEL SIKINTI NEYDİ ACABA AŞILAMA YAPTIRMANIZA SEBEP OLAN.
teşekkür ederim sulem, darısı başınıza. akıntım hep vardı ama dikkatimi çekecek bir artış olmamıştı. çok şükür sıkıntımız yoktu, 2 yıl gebe hiç gebe kalmadığım için yardımcı yöntemlere başvurduk.

Bagira bagira agladm annemi arayip.....Test gunumden bile erken geldi...
canmm elden birşey gelmiyor yaradana sığınmaktan başka, benimde tam test günümde gelmişti 12.gündü.
umarım daha fazla aramak zorunda kalmazsın, bebişin seni bekletmeden gelir. aşılamada oran belli malesef. bundan sonraki için yeniden savaşmaya başlayacağız. ama şimdi ağlayıp rahatlama zamanı. hep hayırlısıyla diye dua ediyoruz ya, hayırlısı buymuş demekki... çok canı yanıyo insanın evet ama bunada alışıyoruz. Allah sabır versin bizlere.

Evet oyle cnm...Ama cok yipratiyo bu surecler insani evliligimizin en guzel yillari stresle aglamakla geciyo...Ne kadardr olmuyo sizin sorun ne ?

SON 7 GÜN SON 1 HAFTA KALDI KIZLAR.HALA TEST YAPASIM VAR BİRİ BENİ DURDURSUN

KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BİLGİNİZ VAR MI BİLMİYORUM AMA EŞİMİN SPERM SONUCUNU HİÇ YORUMLAMADI DOKTOR.YANİ NEDEMEK NEDİR BİLMİYORUM SİZ TERİMLERİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLİYORUMUSUNUZ?
Renk,Koku n 0-0
Kıvam n 0-0
Volüm 14 ml 0-0
Likefaksiyon Süresi 20' 0-0
Sperm Sayısı/ml 40 milyon 0-0
Motilite(%) %45 0-0
Progresyon(%) %5(A),%15(B),%25(C),%55(D) %2N 0-0
Anormal Morfoloji(%) %60(Baş),%4(Boyun),%10(Kuyruk),%24(Mikst) 0-0
Aglutinasyon Yok 0-0
Yuvarlak Hücre 2-3 Adet
Y.S. Sperm Sayısı/ml 26 milyon 0-0
Y.S. Volüm 1 ml 0-0
Y.S. Motilite(%) %100 0-0
Y.S. Progresyon(%) Tümü A ve B

Himm iyiki korkmusum ozaman :) jeli kullanan arkadaslar vajinada kalintilar oluyormu.beyaz beyaz jelin kurumus kalintilari oluyor ve hic hijenik olmuyor bende mi sadece boyle acaba

aynı jeldenn kullanıyoruz canım 2 3 günde bir kalıntılar geri geliyor benimde
ama bu normalmiş, bununla ilgili topiklerde de okudum aynı sorunu çok yaşayan var
fazla olan ilaç dışarı çıkıyormuş tortu şeklinde

Günaydın kızlar. .Bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. Birkac gun icinde adet olacağım sanırım. Adet düzensizliğim olduğu için hic bir ay tam günunu kestiremiyorum malesef.

canım daha var senin regl olmana diye biliyorum
hemen kasık agrısını ne diye regliye yoruyorsun ?
dur hemen karamsar düşünmeyin ne olur
benden bi gün sonra aşılama yaptırdın diye hatırlıyorum yani 26 haziran ?
ben perşembe test yaptıracagım peki sen ?

canım ben hatırlıyorum tabiki seni
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
sağlıklı gebelikler sağlıklı dogumlar nasip etsin hepimize
Allah razı olsun dualrında yer verdiğin için
haziran ayından sonuç bekleyen bi kaç kişi kaldık
çogumuz negatif sonuç aldı o yüzden hazirandan pek umudumuz kalmadı
hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim aratmasın daha fazla

Bagira bagira agladm annemi arayip.....Test gunumden bile erken geldi...

canım biraz toparlan yeniden denersin
hakkında hayırlısı böyleymiş demekki başka söyleyecek söz yok
inşallah tez zamanda kendiliğinden gelir mucizen

SON 7 GÜN SON 1 HAFTA KALDI KIZLAR.HALA TEST YAPASIM VAR BİRİ BENİ DURDURSUN

biri test mi yaptırasım var diyor
yaramazlık yapma uslu uslu bekle canım test gününü artık daha dün ne konuştuk

Evet oyle cnm...Ama cok yipratiyo bu surecler insani evliligimizin en guzel yillari stresle aglamakla geciyo...Ne kadardr olmuyo sizin sorun ne ?

canım biz 3yıllık evliyiz 1,5 yıldır da korunmuyoruz 27 yaşındayım. hiç hamile kalamadım çikolata kistim vardı filan ama adetlerim çok düzenliydi. dr a gittim çocuk düşününce dr sorun yok dedi. malum 1 seneden önce birşey yapmıyorlar pek. olmayınca yeniden gittim başka dra septum var dedi rahimde. böle olmaz olursa düşük erken doğum filan olur dedi. bende ameliyat oldum histeroskopi ve laparoskopi. eşimde varikosel oldu.
aslında bakınca bunları hiçbiri tek başına sorun değil. ama olmayınca buna bağlıyorlar. aslında sebepsiz gibi. 12 haziranda ilk aşılamayı oldum. negatif ikincsi içinde ağustos yada eylül düşünüyorum.
hayırlısı artık. burda olmak iyi geliyor saolsun kızlar çok destek oldular. dibe vurdum ama şimdi daha iyim.
uzun oldu kızlar kusura bakmayın :)

HASTANEYE GİTTİM CANIM DOKTORUMLA KONUŞTUM NİYE BENDE BELİRTİ OLMUYO DİYE AĞLADIM

HASTANEYE GİTTİM CANIM DOKTORUMLA KONUŞTUM NİYE BENDE BELİRTİ OLMUYO DİYE AĞLADIM
ama sen belirti için bile ağlarsın sonra nasıl toparlayacaksın. belirti aramaktan testten vazgeç, mümkünse aşılamayı unut. kendine eziyet ediyorsun

BENİMDE CANIM ÇİKOLAYA KİSTİM VARDI LAPOROSKOPİ OLDUM.RAHİM FİLMİ TEMİZ ÇIKTI ŞİMDİ AŞILAMA SONUCUMU BEKLİYORUM BENİM EŞİMDE Bİ PROBLEM YOK DEDİ DOKTOR.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN

Tuuuuccceeee ne soz verdin..
Sabrett..
YOK YAPTIRMADIM ZATEN CANIM :) SADECE DOKTORUMU GÖRDÜM GELDİM ONU GÖRMEK BİRAZ SABIR VERDİ GALİBA.TELEFONDA ÇOK KIZDI YA BANA BİRAZ İYİ GELDİ ŞİMDİ KONUŞMASI.AMA DEDİKİ ZATEN TUĞÇE %15 İHTİMAL VAR FAZLA UMUTLANMA DEDİ.EĞER DEDİM TUTARSA TEMA VAKFINA AĞAÇ BAĞIŞINDA BULUNUCAM ORMAN YAPTIRICAM SİZE DEDİM

ama sen belirti için bile ağlarsın sonra nasıl toparlayacaksın. belirti aramaktan testten vazgeç, mümkünse aşılamayı unut. kendine eziyet ediyorsun
EVET KENDİME EZİYET GÖĞSÜM KURDEŞAN GİBİ DÖKTÜ FENA SIKIYORUM KENDİMİ.ELİMDE DEĞİL GERÇEKTEN ENGEL OLAMIYORUM.HAFTASONU GİTTİK DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE KUŞADASINA FALAN AMA NE MÜMKÜN HER ANIM HER HAREKETİM HAMİLEYMİŞİM GİBİ

S sametuche cok moralini bozuyosun..aslinda bnmde morlm busuk karin ağrım var regl olabilir die dusunuyorum ama cok o yöne yormuyorum..
Bn de baktm esimin sonuclarina ama farkli seninkiyle sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…