Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde esim zorladi idrar testi yap die onuda kiramiyorm zaten cok uzuluyo die bole oluncada ben gozlerimden olacam testte ikinci cizgiyi ararken ayy kizlar seviyorm sizleri valla....Allahm hepimizin muradini gonlundekini versn

Amin canım
az kaldı belli olacak sonuç

" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle

benimki de haftaya gececi gündüz ewde olucak..onunla gidicem o yuzden sabretmem daha kolay oluyor tekk gitmek istemiyorum annemlede gitmek istemiyorum eşimle öğrenmek istiyorum...İNŞALLAH

yok yok anneyle gitmek çok daha üzücü
ben tüp bebek sonucumda annemle gitmiştim eşim yoktu
annemle 1 2 saat hastanede ağladım
eşimin yanına geldim sonra sarıldı canımız sağolsun üzülme bidaha deneriz dedi moral verdi
anneler daha hassas oluyor bize kıyamadıkları için

selam kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi hastane var mı

aynen öyle ben dra hep eşimle gittim sonucu da eşimin göremesi gerk..

canlarım yazmazsam ölücem bugün acayip derecede kasık ağrım oldu sonra halsizlik vücut ısımda 36.8 saat 7 gibi kahverengi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi şuan ağrının derecesi hafifledi akıntının devamıda gelmedi inşallah bebeklerim iki yumurta olduğuı için bebeklerim diyorum :) benimledir duanızı eksik etmeyin hepimizin hakkında hayırlısı bu arada bugün 8. günüm

Cnm kahve akinti iyi haber 8. Gundr bence yerlesme ihtimali yuksek..

Belirtiler gayet güzel. .İnşallah hamilesindir :)

Selam kızlar. ..Benim yarın 11. Günüm olacak.Oylesine bir rest yapayım dedim az önce. Yine tek çizgi :) Çok erken olduğunu biliyorum.Catlatma iğnesi etkisini kaybetmiş sanırsam.Aklima Zugurt Ağa filminden bir sahne geldi..Ovitrell ula oglimm madem bu hcg senindi ,benim hcgm nire gitti? :) Neyse hayırlısı bakalım. Cuma test günüm, umutlar devam edecek olmasa da Evimin temizliği beni bekler:)

ayyy inşallah yerleşme lekesidir bebeklerin sana sımsıkı tutunuyordur

.Ovitrell ula oglimm madem bu hcg senindi ,benim hcgm nire gitti?
ayyy ne güldüm benide bekliyor bayram temizliği :))
ve aldıgım 4 kiloyu vermem gerek yani diyette beni bekler

Kizlar adet oluyorum...Test yapmaya bile gerek kalmadi.

yaa canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki
" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle''
ben böyle dua ediyorum hep hayırlısı
üzülme tekrar denersin canım biraz toparlan
haziran ayı aşılama sonuçları çok pozitif olmadı sanırım
umarım ben ve kalan arkadaşlarım güzel haberler verebiliriz ama benimde umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…