- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
kaydırak misalidaha şimdiden rahimde rahat durmuyor belliki afacan bişey olacak
napalım canım hep stres hep stres azcık da geyik yapalım moral bulalım
Benimde esim zorladi idrar testi yap die onuda kiramiyorm zaten cok uzuluyo die bole oluncada ben gozlerimden olacam testte ikinci cizgiyi ararken ayy kizlar seviyorm sizleri valla....Allahm hepimizin muradini gonlundekini versn
benimki de haftaya gececi gündüz ewde olucak..onunla gidicem o yuzden sabretmem daha kolay oluyor tekk gitmek istemiyorum annemlede gitmek istemiyorum eşimle öğrenmek istiyorum...İNŞALLAH
Amin canım
az kaldı belli olacak sonuç
" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle
yok yok anneyle gitmek çok daha üzücü
ben tüp bebek sonucumda annemle gitmiştim eşim yoktu
annemle 1 2 saat hastanede ağladım
eşimin yanına geldim sonra sarıldı canımız sağolsun üzülme bidaha deneriz dedi moral verdi
anneler daha hassas oluyor bize kıyamadıkları için
selam kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi hastane var mı
selam kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi hastane var mı
önemli deil :)istanbulda yaşamıyorum bu yüzden fikir sahibi değilim
yardımcı olamadıgım için üzgünüm cnm
bursada yasıyorum cnm bn
canım ben meryem suresini okuyacagım
sonra görüşrüz
test ggünüme kdr 41 tane okuyacagım demiştim az kaldı devam edeyim biraz daha
Cnm kahve akinti iyi haber 8. Gundr bence yerlesme ihtimali yuksek..canlarım yazmazsam ölücem bugün acayip derecede kasık ağrım oldu sonra halsizlik vücut ısımda 36.8 saat 7 gibi kahverengi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi şuan ağrının derecesi hafifledi akıntının devamıda gelmedi inşallah bebeklerim iki yumurta olduğuı için bebeklerim diyorum :) benimledir duanızı eksik etmeyin hepimizin hakkında hayırlısı bu arada bugün 8. günüm
Belirtiler gayet güzel. .İnşallah hamilesindir :)canlarım yazmazsam ölücem bugün acayip derecede kasık ağrım oldu sonra halsizlik vücut ısımda 36.8 saat 7 gibi kahverengi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi şuan ağrının derecesi hafifledi akıntının devamıda gelmedi inşallah bebeklerim iki yumurta olduğuı için bebeklerim diyorum :) benimledir duanızı eksik etmeyin hepimizin hakkında hayırlısı bu arada bugün 8. günüm
Tatlım hayırlısı olsun,sansimizi bir daha deneriz.Aşılama kaçıncı günündu bugun?Kizlar adet oluyorum...Test yapmaya bile gerek kalmadi.
canlarım yazmazsam ölücem bugün acayip derecede kasık ağrım oldu sonra halsizlik vücut ısımda 36.8 saat 7 gibi kahverengi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi şuan ağrının derecesi hafifledi akıntının devamıda gelmedi inşallah bebeklerim iki yumurta olduğuı için bebeklerim diyorum :) benimledir duanızı eksik etmeyin hepimizin hakkında hayırlısı bu arada bugün 8. günüm
ayyy inşallah yerleşme lekesidirbebeklerin sana sımsıkı tutunuyordur
Selam kızlar. ..Benim yarın 11. Günüm olacak.Oylesine bir rest yapayım dedim az önce. Yine tek çizgi :) Çok erken olduğunu biliyorum.Catlatma iğnesi etkisini kaybetmiş sanırsam.Aklima Zugurt Ağa filminden bir sahne geldi..Ovitrell ula oglimm madem bu hcg senindi ,benim hcgm nire gitti? :) Neyse hayırlısı bakalım. Cuma test günüm, umutlar devam edecek olmasa da Evimin temizliği beni bekler:)
hakkımızda hayırlısı inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmaz bizde anne oluruzBelirtiler gayet güzel. .İnşallah hamilesindir :)
Kizlar adet oluyorum...Test yapmaya bile gerek kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?