ADET AĞRISI GİBİYSE ÇOK İYİ BENCE.HEP OLUMLU YOR CANIM BELİRTİ HİSSETMEK VUCUTTA HERCAMN İYİ BEN SÖNDÜM NE BELİRTİ NE HASSASİYET GÖĞÜSLERDEben jel fln kullanmıyorum kan tahlili de yaptırmıyorum..idrar testi ewde var yan gözle bile bakmıyorum....
2hafta mutlu hayalller kuruyorum en azından test yapıp moralimi bozmak istemıyorum...belirsizken dusunmek daha kolay...
bu arada bnm karnıma ince ince agrılar girmeye basladı göbek deliğinin etrafına
AYY CANIM YA RESEMN GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN DELİ GİBİ OLDUK RESMEN:) ŞAŞIRDIK Kİ NERDEN NE ÇIKARALIM :)Kizlar oglene dogru idrar testi yapmstm ya negatifti az once testi atmak icin elime aldm son bi bakaym dedim gri gibi ikinci cizgi gordm gerci aradan 2 saat gecti sontadan cikan sonuclar dikkate alinmaz dio ama insan umut etmedende yasayamiyo şaş olacam artik teste bakmaktan..
Kizlar oglene dogru idrar testi yapmstm ya negatifti az once testi atmak icin elime aldm son bi bakaym dedim gri gibi ikinci cizgi gordm gerci aradan 2 saat gecti sontadan cikan sonuclar dikkate alinmaz dio ama insan umut etmedende yasayamiyo şaş olacam artik teste bakmaktan..
AMİN CANIM ALLAH RAZİ OLSUN ÇOK KÖTÜYÜM ŞUAN DOKTORUMU ARADIM ACAYİP KIZDI BANA DEDİKİ BİZ BİŞEY BİLİYORUZKİ ZAMAN SÖYLÜYORUZ.ERKEN YAPTIRMANIN ANLAMI NE DEDİ SEN BÖYLE YAPARSAN SENİ KABUL ETMİCEM ARTIK TUĞÇE DEDİ.DEDİKİ ŞUAN YAPILAN TESTTE BİŞEY BELLİ OLMAZ AMA SEN MORALİNİ BOZARAK BEYİNDEKİ HORMONUNU ETKİLEYİP OLUMSUZ SONUÇ ÇIKMASINA SEBEP OLUYORSUN DEDİ.MUTLU DÜŞÜN Kİ MUTLU HABERLER ALASIN DEDİ AMA SENDE YOK BU KAFA TELEFONU DEDİ VE KAPATTI.KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM YA
Su an bende kendi yazdigima sesli guluyorm valla :))Cnm nirde senin kacinci gunun deger dusuk cikti? ayrica bu yukselmeyecegi anlamina gelmiyorki dur bakalmAYY CANIM YA RESEMN GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN DELİ GİBİ OLDUK RESMEN:) ŞAŞIRDIK Kİ NERDEN NE ÇIKARALIM :)
Kizlar oglene dogru idrar testi yapmstm ya negatifti az once testi atmak icin elime aldm son bi bakaym dedim gri gibi ikinci cizgi gordm gerci aradan 2 saat gecti sontadan cikan sonuclar dikkate alinmaz dio ama insan umut etmedende yasayamiyo şaş olacam artik teste bakmaktan..
YAAA ÖYLE SÖYLEME ÇOK ÜZÜLÜRÜM TAMAM HAKLISIN HAKKATEN BENCİLCE HAREKET EDİP SİZİDE ETKİLEDİK AMA TAMAM BU SONDU UNUTALIM HERŞEYİ BENDE HİÇ ÜZÜLMÜYORUM ZATEN NAPİM ARTIK 13 TEMMUZU BERABER SADECE BEKLİYELİM.OGÜN ARTIK PAYLAŞIRIZ İYİ YADA KÖTÜ .BURAYI DA ALLAK BULLAK ETTİM EŞİMİ NASIL ETTİYSEM :) TAMAM ÖZÜRDİLERİM CANIM CAHİLLLİĞİME VER SÖZ BİDAHA YAPMICAM 13ÜNE KADAR TEST.EĞER YAPMAYA YELTENİRSEMDE BU POSTU HATIRLAT BANA:) BALIK HAFIZAM OLUNCA ANINDA DA GAZA GELİYORUM :) SEN EN DOĞRUSUNU YAPIYOSUN VE ALLAHIN İZNİYLE BEN İNANIYORUM GÜZEL SONUÇLAR ALICAKSIN İNŞALLAH5dk içinde belirmesi gerekkk cıkmadıysa negatirfdir...
KIZLAR YAPMAYIN LÜTFEN YAAA GÜNÜNZ GELMEDEN TEST YAPMAYIN HELLEEEE İDRAR TESTİ YAPMAYINNN...
ERKEN YAPILAN TESTTEN NE BEKLIYORSUNUZ Kİİ ADI ÜSTÜNE ERKENN...
BENDE MERK EDİYORUM EŞİM GİDELİM YAPTIRALIM DİYOR.. AMA HAYIR DİYORM SABRETMEDEN OLMUYOR MORAL BOZMAK İSTEMİYORM...
BUGUNE KADAR TADAVİDEN ÖNCE TEDAVİ OLURKEN YİNE OLMAYACAK DEDİM OLMADI.
BU İLK AŞILMAM EŞİMİNDE SONUCALRI COK GÜZELDİ BİLİYORUM HERSEY YOLUNDA GİTTİ MORALİMİ YUKSEK TUTMAK İSTİYORUM....
SİZ TEST YAPTIKCA BNMDE KANIMA GİRİYORSUNUZ SONRA SONUÇ KÖTÜ CIKINCA ÜZÜLÜYORUZZ MORALİMİZ DÜŞÜYOR...YAPMAYINN...YOKSA KÜSCEM SİZE GİRMİCEM 13 TEMMUZA KDR!!!!!
5dk içinde belirmesi gerekkk cıkmadıysa negatirfdir...
KIZLAR YAPMAYIN LÜTFEN YAAA GÜNÜNZ GELMEDEN TEST YAPMAYIN HELLEEEE İDRAR TESTİ YAPMAYINNN...
ERKEN YAPILAN TESTTEN NE BEKLIYORSUNUZ Kİİ ADI ÜSTÜNE ERKENN...
BENDE MERK EDİYORUM EŞİM GİDELİM YAPTIRALIM DİYOR.. AMA HAYIR DİYORM SABRETMEDEN OLMUYOR MORAL BOZMAK İSTEMİYORM...
BUGUNE KADAR TADAVİDEN ÖNCE TEDAVİ OLURKEN YİNE OLMAYACAK DEDİM OLMADI.
BU İLK AŞILMAM EŞİMİNDE SONUCALRI COK GÜZELDİ BİLİYORUM HERSEY YOLUNDA GİTTİ MORALİMİ YUKSEK TUTMAK İSTİYORUM....
SİZ TEST YAPTIKCA BNMDE KANIMA GİRİYORSUNUZ SONRA SONUÇ KÖTÜ CIKINCA ÜZÜLÜYORUZZ MORALİMİZ DÜŞÜYOR...YAPMAYINN...YOKSA KÜSCEM SİZE GİRMİCEM 13 TEMMUZA KDR!!!!!
BENİM 8.GÜNÜM DEĞER DÜŞMÜŞ.ASLINDA HİSSETTİĞİMİ SÖYLİM SANA DOKTOR BANA KIZDI YA İLK ÖNCE DİNLEDİ ZAMANLARINI SORDU 4.95 DEDİĞİMDE EEE DEDİ 1.51İ SÖYLEDİM SANKİ ÜMİT BİTTİ GBİ HİSSETTİM ONDA DA :) AYY SİNİRLERİM BOZULDU YA GÜLME KRİZİ YAŞADIM SENİN YAZINDA GRİ Bİ ÇİZGİ YAZMIŞSSIN YA TÖVBE TÖVBE YA NASIL ZORLUYORUZ NASIL ALLAHIM HAYIR ETSİN .AMA EMİNİM ALLAHTA BİZE SİNİR OLUYOR ŞUANDA :)Su an bende kendi yazdigima sesli guluyorm valla :))Cnm nirde senin kacinci gunun deger dusuk cikti? ayrica bu yukselmeyecegi anlamina gelmiyorki dur bakalm
HAKLISIN AYNEN ÖYLE YAPICAM TIP YAPICAM .SAKİN SABIRLI BEKLİCEM ALLAHIN İZNİYLEcanım doktorun haklı
eger dogru sonuç verseydi zaten aşılamadan 1 hafta sonra test yap derdi haksızmıyım?
2 hafta diyorlarsa ki bütün doktorlar bu şekilde diyorsa vardır bi bildikleri değil mi
olan oldu artık ama bida tedavi görürsen eger lütfen sabırlı ol ve zamanında yaptır
YAAA ÖYLE SÖYLEME ÇOK ÜZÜLÜRÜM TAMAM HAKLISIN HAKKATEN BENCİLCE HAREKET EDİP SİZİDE ETKİLEDİK AMA TAMAM BU SONDU UNUTALIM HERŞEYİ BENDE HİÇ ÜZÜLMÜYORUM ZATEN NAPİM ARTIK 13 TEMMUZU BERABER SADECE BEKLİYELİM.OGÜN ARTIK PAYLAŞIRIZ İYİ YADA KÖTÜ .BURAYI DA ALLAK BULLAK ETTİM EŞİMİ NASIL ETTİYSEM :) TAMAM ÖZÜRDİLERİM CANIM CAHİLLLİĞİME VER SÖZ BİDAHA YAPMICAM 13ÜNE KADAR TEST.EĞER YAPMAYA YELTENİRSEMDE BU POSTU HATIRLAT BANA:) BALIK HAFIZAM OLUNCA ANINDA DA GAZA GELİYORUM :) SEN EN DOĞRUSUNU YAPIYOSUN VE ALLAHIN İZNİYLE BEN İNANIYORUM GÜZEL SONUÇLAR ALICAKSIN İNŞALLAH
inşallah hepimiz güzel sonuc alırız cnm sadece sana yazmadım erkenden test yapan herkeze yazdım....sabrın sonu selamettir...beklemek olumlu dusunmek varkenn....bende deli gbi merk ediyorum ama kesin ve dogru sonuc olmayacagı için yapmıyorum gercekten moral cok önmli ben elimden geldiğince olucak...bayramda müjdeli haberi ailelere vericez diye hayal ediyorum...
kimseye şahsi bi sözüm olamaz haddim değil hepimizin iyiliği için ya sabır!!!
ayyy anelya bende sen gibiyim hayaller kuruyorum
diyorum gittiğimde süpriz yaparım iki patik götürürüm yanımda
gösteririm anneme kayınvalideme
bu ne derler haliyle :))
bu örnekten istiyorum torununuza derim :)))
perşembe teste eşimi götürmek istemiyorum
olduysa eger ona da süpriz yapmak istiyorum
ama illa bende gelecem derse de gelir artık napalım
ama karnımdaki sızı devam ediyor. kuş ısırığı gibi minik bi sızı ama göbek deliğinde kasıklarda olsa acba derdim belirti derdim ama göbekde..
anelya ağrım sızım yok diyorum ama
ne yalan söylimsanki arada sırada bende sol kasıgımda ince ince batmalar hissediyorum
hatta bacagıma vuruyo gibi bile oluyor arada ama bir an kendime gelip yok canım diyorum görmezden geliyorum
belki sen göbek deliğin diye hissediyorsundur ama asıl sızı orası değildir :) bende mesela kasıgım mı bacagım mı ayırt edemiyor gibiyim... ama sol tarafım ağrıyor
halbuki aşılamadan sonra en çok sağım ağrımıştı
bebişim sağ tupten çıkıp soluma kdr gidip oraya mı yerleşti acep :))))
rahimde bi tur atıp heh tmm burası güzel burda kalayım demiş olabilir
canm eşini bırakma ilk öğrenmeyi hak eden o beraber sevinirsiniz inşallah..
ben o haberi aldıgımda verceğim tepkiyi merk ediyorum..kesin ağlarım...
muayene olmak için beklerken hamileler cıkıyor odadan "sezeryanla alıcaklar bugun" diyorlar yada "dogumu beklicezz" yada "hamileymiş" diye cıktıklarında gözlerim doluyor...
Rabbim bizede nasip etsin o mucizeyi bizede yaşatsın inşallah...
ama süpriz yapmayı çok istemiştim
yıllardır şöyle söylerim böyle söylerim diyordum hep fikirlerim vardı
düşündümde sonucu elimize aldıgımızda pozitifse gözlerine bakmak isterim eşimin
gece vardiyasında yani gündüz evde olacagı için kesin gelir zaten :)
bende duygulanıyorum çoooook orda hamile haberi alınca
ayy ilahi güldürdün beni gülerkende acıyor karınım uzanıcam şimdi şiddetlencek gibi hissediyorm..
benmde kasıgımda fln batmalar olmustu simdi senin yorumu okurken hatırladım iğne de sağ kalcama vurmustu...sağ da bnmki inşallah..
senin ki de kaydırak misali sağ taraftan kayıp hoop sola zıplamıstır
bizi anlamaynlar okusalar gülerler bize saçmalıyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?