- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Kizlar gece yatarken dua ettim Allahim ne olur ruyamda bu konuyla ilgili bisey goster sonu iyi de olsa kotude olsa die sabah uyandigimda aklimda bi kan testi sonucuyla uyandm ama ya 6,2 yada 66,2 hatirlamiyormmmm :)
Aranizda en sabirli bn ciktim..biri idrar testibyapar biri kannn..
Hadi hayirlisi insallah moralin bozulmaz...sen guzel sonuc al bizede moral ol insallah..kan verince yaz yada sonucu alinca
Canim sen kan tahlilini nezaman yapmistin.yani 14 ve 8 degerleri asilamanin kacinci gunu ogrenmistinAma sole bisey oldu cnm ben erken vermstm ya kani o zaman idrarlada takip etmstm 14 ,ve 8 olan kan degerlerinde idrarda ds silik gri cizgi gorunmstu bu durumda kan daha dusukki su an idrarda tek cizgi.....aCOK UZGUNUM
kız bende varımmmmbende günümü bekledim uslu uslu
perşembeye kdr dayanıcam az kaldı zaten benim
Sabirsiz olmamin nkdr uatnilcak bi davranis oldugunu kabul editorum
off aynen :) şu an adetime tam bir hafta var. acayip ağrım var.her an adet olacak gibi sancılanıyorum. başka da bişey yokayrıca yazışmlarınızı okudum.ben de yazın memlekete gitmemeye karar vermştim sırf bu çocuk mevzusu yüzünden. tek ben değilmişim maalesef böyle düşünenn
Canim sen kan tahlilini nezaman yapmistin.yani 14 ve 8 degerleri asilamanin kacinci gunu ogrenmistin
Canim sen kan tahlilini nezaman yapmistin.yani 14 ve 8 degerleri asilamanin kacinci gunu ogrenmistin
Asilamanin 6. Ve 8. GunleriydiCanim sen kan tahlilini nezaman yapmistin.yani 14 ve 8 degerleri asilamanin kacinci gunu ogrenmistin
KIZLAR BUGÜN KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ
ÇOK SAOL CANIM DESTEĞİN İÇİN KAN TAHLİLİ VERDİM ŞUAN 10 DAKKAYA BELİR OLUR İNŞALLAH BEKLEYİN KIZLAR PAYLAŞICAM :)utanılacak bişey yok canım
hepimizin kendimizde değiştirmek istediğimiz ama değiştiremediğimiz huylarımız vardır diye düşünüyorum
sende sabırsız olabilirsin bu gayet normal,bende kararsızımdır meselakarar vermekte zorlanırım baya :))
ayrıca sabırsız oldugun konu çok hassas bi konu haklısında sadece sabretmek gerek çünkü dogru sonucu elde etmek için
inşallah bgnkü kan degerinde artış olur hep beraber seviniriz tatlım bekliyorum haberini
adet olacakmış gibi hissetmekde gebelik belirtisi olabilir diye okuyoruz hep
inşallah seninde öyledir benim reglime de 3 4 gün var ama bende de hiç belirti yok yani
normalde de reglim gelmeden 1 gün önce bel ağrım başlar o yüzden şuan bilemiyorum durumum nedir ne değildir
evet hepimiz o soru yagmurundan memlektimize gitmeyi istemez olduk
heleki bi düğün bayram olsun daha bi kalabalık oluyorlar ya ozman hepten can sıkıcı
KIZLAR BUGÜN KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ
BENİMDE AYNI TARİHLER DEMKKİ HEVESLENMEM GEREKİYORAsilamanin 6. Ve 8. Gunleriydi
CANIM BENİM HASTANEDE ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR.ŞİMDİ TELEFONLA KONUŞTUM DURUMUMU SORDUM ODA DEDİKİ 10.GÜN BELLİ OLURMUŞ NET KAN TESTİNDE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ HEMŞİRE ARKDAŞI SÖYLEMİŞ.ODA BİKAÇ DEFA AŞILAMA YAPTIRMIŞ TUTMAMIŞ DEMİŞKİ GENELDE ERKEKLERDE PROBLEM OLUNCA OLUMLU SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.AMA EĞER KADINDA SORUNLAR VARSA TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLUMLU SONUÇ OLUYOR.EN ÖNEMLİ BELİRTİ İSE KASIK VE GÖĞÜSLERDE BATMA AĞRIYMIŞ HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM BEN ŞUAN HEYCANDAN BAYILICAM SONUCU MERAK EDİYORUMcanım benim regl tarihim 11 temmuz en geç 13 temmuz falan
hiçbi hissiyatım yok ne kasık agrısı ne bel agrısı nede bişey
bi tek dün de bahsetmiştim ama kimse bişey yazmadı
demiştim ki koltuk altlarımla göğsüm arası olan yer dokununca acıyor
sağ tarafım daha çok sol taraf daha az acıyor
normalde regl öncesi göğüslerimde bi bellilik olmazdı hiç
CANIM İDRAR TESTİ HERZAMAN YANILTICI DİYOLAR EN ÖNEMLİSİ KAN TESTİ UMUDUNU KAYBETME SAKIN STRES YAPMA ÜZLÜMEarkadaşlar aşılamanın üstünden 9 gün geçti. 7. gün idrar testi yaptım ama tek çizgisizce hala umutlanmalı mıyım?
canım benim regl tarihim 11 temmuz en geç 13 temmuz falan
hiçbi hissiyatım yok ne kasık agrısı ne bel agrısı nede bişey
bi tek dün de bahsetmiştim ama kimse bişey yazmadı
demiştim ki koltuk altlarımla göğsüm arası olan yer dokununca acıyor
sağ tarafım daha çok sol taraf daha az acıyor
normalde regl öncesi göğüslerimde bi bellilik olmazdı hiç
arkadaşlar aşılamanın üstünden 9 gün geçti. 7. gün idrar testi yaptım ama tek çizgisizce hala umutlanmalı mıyım?
arkadaşlar aşılamanın üstünden 9 gün geçti. 7. gün idrar testi yaptım ama tek çizgisizce hala umutlanmalı mıyım?
CANIM BENİM HASTANEDE ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR.ŞİMDİ TELEFONLA KONUŞTUM DURUMUMU SORDUM ODA DEDİKİ 10.GÜN BELLİ OLURMUŞ NET KAN TESTİNDE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ HEMŞİRE ARKDAŞI SÖYLEMİŞ.ODA BİKAÇ DEFA AŞILAMA YAPTIRMIŞ TUTMAMIŞ DEMİŞKİ GENELDE ERKEKLERDE PROBLEM OLUNCA OLUMLU SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.AMA EĞER KADINDA SORUNLAR VARSA TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLUMLU SONUÇ OLUYOR.EN ÖNEMLİ BELİRTİ İSE KASIK VE GÖĞÜSLERDE BATMA AĞRIYMIŞ HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM BEN ŞUAN HEYCANDAN BAYILICAM SONUCU MERAK EDİYORUM
göğüste sertlik bi arastr yada dra sor cnm.normalde hamilelik belirtisi oluyor hassasiyet şişkinlik ama belki sende öyle belirti cıkmıstır... herkezın farklı bünyesi.
benmde 12 temmuz regl tarihim..13 temmuz da kan tahlili yaptırcam inşallahh...
13 temmuz hepimizin beklediği gün
kan tahlili olsaydı neyse ama ifrar testi için 7.gün cooook erken..
idrar testinin dogru cıkması için regl 10gün gecıkınce yapılmalı diyorlar...sabret umudunu da yitirme allahın iizniyle anne olucazz
YAPTIRDIM KUZUM BEKLİYORUM.ALLAHIM DUYSUN SESİNİ İNŞALLAH TEKNİSYEN ONAYLI BEKLENİYOR ŞUANDA.AZ KALDI ASILMASINA.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİNyaptırmadınmı daha kant tahlili...merk ediyorummm...içimden bir hiss güzel sonuc cıkacak diyor..
inşallah sevinirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?