canım kasıklarımda hiç ağrı yok benimkızlar belirti aramıyorum dün bişey yoktu.. şimdi sağ tarafımda batma var 5 dkdır var
Bi kac yerde okumustum birde bendede 6. Gun 14 cikip 8. Gunde 8 cikinca tahmin ettim drda 14 ilac etkisi dems esime ama 8 ede sonuc iyi dems anlamiyorum deger duserken sonuc nasil iyi oluyo....kim 10 gün iğnenin etkisinin sürdüğünü söyledi canım
DEMEKKİ ETKİSİNİ YİTİRDİKTEN SONRA BİLE 8 ÇIKMIŞ YANİ POZİTİF.DOKTORUN MUTLAKA VARDIR BİR BİLDİĞİ CANIMBi kac yerde okumustum birde bendede 6. Gun 14 cikip 8. Gunde 8 cikinca tahmin ettim drda 14 ilac etkisi dems esime ama 8 ede sonuc iyi dems anlamiyorum deger duserken sonuc nasil iyi oluyo....
Evt vardr bi bildigi dio esimde ama idrar testm bugun negatif yukselmeye baslams olsaydi silik ikinci cozgi cikardi die dusunuyorm cnm yaDEMEKKİ ETKİSİNİ YİTİRDİKTEN SONRA BİLE 8 ÇIKMIŞ YANİ POZİTİF.DOKTORUN MUTLAKA VARDIR BİR BİLDİĞİ CANIM
canım kasıklarımda hiç ağrı yok benim
Evt vardr bi bildigi dio esimde ama idrar testm bugun negatif yukselmeye baslams olsaydi silik ikinci cozgi cikardi die dusunuyorm cnm ya
BUgun 11. Gundu cnmBugun ilk defa ağrı vardi..
Erkn test yapip yuksek cikmasi normldir zmn gecmesine rağmen 8 cikiyorsa moral bozma..
Bugun kacinci gundesin
BUgun 11. Gundu cnm
Dr carsambaya gel dedi cnm..Bu arada babam ve oglum filmini izliyorum aglamaktan icim cıktı zaten her izledigimde agliyorum bu hassas donemde dahada kotu oldum...Hele su repligi beni bitiriyo; gördün mü evlat ne demekmsAz kalmis cnm.p.tesi test yaptir tekrar bnce..
Dr carsambaya gel dedi cnm..Bu arada babam ve oglum filmini izliyorum aglamaktan icim cıktı zaten her izledigimde agliyorum bu hassas donemde dahada kotu oldum...Hele su repligi beni bitiriyo; gördün mü evlat ne demekms
...Allahim bu herkesin tarif edemedigi evlat sevgisini bizede gostersn..
Benim carsamba 2 hafta oluyo yani tam 15. Gun.O zamana kadar adet olmazsam...Carsba mi iyi fazla zmn bn daha 13 temmuzda 14 oluck ama dayanamayip cuma gununde yaptirabilirim..
Saglikli ewlatlar nasip etsin allah bizlere
Benim carsamba 2 hafta oluyo yani tam 15. Gun.O zamana kadar adet olmazsam...
Insallah cnm...Dualarm hepimiz icinInsallah hamilesindir cnm
Insallah cnm...Dualarm hepimiz icin
Hep kendimle beraber isteyen herkesede ver diorum rabbime...Sorun varmi sizde ilk asilamanmi
Ikinci cnm..Buda olmazsa tup bebek yolu gorunuyoInsallah cnm amin.bnde isteyen herkeze nasip et die dua ediyorum kimseye aratmasin..
Esimde bisey yok cok sukur.bnm rahim filmim temiz cikti ama yumurtalarim gelismiyor..subatta klomene basladmbu da ilk asilamam insallah tutar.senin ilkmi asilma
Canim bisey sorucam bukadar kafana takildiysa degerinin dusmesi.carsambadan once neden tekrar kan testi yaptirmiyorsunIkinci cnm..Buda olmazsa tup bebek yolu gorunuyo
Aslinda tabiki yaptrmak istiyorm ama dr kesin sonuc carsamba belli olur dedi zaten 6. Ve 8. Gunde yapilanlar bile beni coj gerdi her test sonucunu beklemek ayri ayri strese sokuyo beni ellerim titriyo nefesim kesiliyo test sonucu beklerken....Yaptrcm dusuk cikinca bu sefer acba deyip carsamba yine yaptrcm sinirlerm allak bullak oluyo cnm ya...Carsambaya kadar adet olmazsam test yaparm die disunuyorm bu yuzdenCanim bisey sorucam bukadar kafana takildiysa degerinin dusmesi.carsambadan once neden tekrar kan testi yaptirmiyorsun
Tüp bebekte devlet desteği alabilmek için daha önce 2 aşılama yaptırmış olman gerek sanırım. Ben de tüp bebek istiyorum ama prosedür gereği ikinci aşılamayi da yaptırmak zorunda kaldım.Kızlar bsey sorcam ben zeynep kamil kadın dogum devket hastanesinde aşılma yaptrmstm tutmamisti smdi bi ay ara verdiler ağustosta da 2.ci aşılma yaplcak tüp bebek geçiş yapmak için 2 kere mi aşılma olyo 3 kere mi
Haklısın canım daha cok kafana takiyosun. Hayırlısı inşallah canım benim hersey gönlünce olsun.Aslinda tabiki yaptrmak istiyorm ama dr kesin sonuc carsamba belli olur dedi zaten 6. Ve 8. Gunde yapilanlar bile beni coj gerdi her test sonucunu beklemek ayri ayri strese sokuyo beni ellerim titriyo nefesim kesiliyo test sonucu beklerken....Yaptrcm dusuk cikinca bu sefer acba deyip carsamba yine yaptrcm sinirlerm allak bullak oluyo cnm ya...Carsambaya kadar adet olmazsam test yaparm die disunuyorm bu yuzden
Dr carsambaya gel dedi cnm..Bu arada babam ve oglum filmini izliyorum aglamaktan icim cıktı zaten her izledigimde agliyorum bu hassas donemde dahada kotu oldum...Hele su repligi beni bitiriyo; gördün mü evlat ne demekms
...Allahim bu herkesin tarif edemedigi evlat sevgisini bizede gostersn..
Benim carsamba 2 hafta oluyo yani tam 15. Gun.O zamana kadar adet olmazsam...
Aslinda tabiki yaptrmak istiyorm ama dr kesin sonuc carsamba belli olur dedi zaten 6. Ve 8. Gunde yapilanlar bile beni coj gerdi her test sonucunu beklemek ayri ayri strese sokuyo beni ellerim titriyo nefesim kesiliyo test sonucu beklerken....Yaptrcm dusuk cikinca bu sefer acba deyip carsamba yine yaptrcm sinirlerm allak bullak oluyo cnm ya...Carsambaya kadar adet olmazsam test yaparm die disunuyorm bu yuzden
Kızlar bsey sorcam ben zeynep kamil kadın dogum devket hastanesinde aşılma yaptrmstm tutmamisti smdi bi ay ara verdiler ağustosta da 2.ci aşılma yaplcak tüp bebek geçiş yapmak için 2 kere mi aşılma olyo 3 kere mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?