Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kim 10 gün iğnenin etkisinin sürdüğünü söyledi canım
Bi kac yerde okumustum birde bendede 6. Gun 14 cikip 8. Gunde 8 cikinca tahmin ettim drda 14 ilac etkisi dems esime ama 8 ede sonuc iyi dems anlamiyorum deger duserken sonuc nasil iyi oluyo....

Bi kac yerde okumustum birde bendede 6. Gun 14 cikip 8. Gunde 8 cikinca tahmin ettim drda 14 ilac etkisi dems esime ama 8 ede sonuc iyi dems anlamiyorum deger duserken sonuc nasil iyi oluyo....
DEMEKKİ ETKİSİNİ YİTİRDİKTEN SONRA BİLE 8 ÇIKMIŞ YANİ POZİTİF.DOKTORUN MUTLAKA VARDIR BİR BİLDİĞİ CANIM

DEMEKKİ ETKİSİNİ YİTİRDİKTEN SONRA BİLE 8 ÇIKMIŞ YANİ POZİTİF.DOKTORUN MUTLAKA VARDIR BİR BİLDİĞİ CANIM
Evt vardr bi bildigi dio esimde ama idrar testm bugun negatif yukselmeye baslams olsaydi silik ikinci cozgi cikardi die dusunuyorm cnm ya

Az kalmis cnm.p.tesi test yaptir tekrar bnce..
Dr carsambaya gel dedi cnm..Bu arada babam ve oglum filmini izliyorum aglamaktan icim cıktı zaten her izledigimde agliyorum bu hassas donemde dahada kotu oldum...Hele su repligi beni bitiriyo; gördün mü evlat ne demekms
...Allahim bu herkesin tarif edemedigi evlat sevgisini bizede gostersn..

Carsba mi iyi fazla zmn bn daha 13 temmuzda 14 oluck ama dayanamayip cuma gununde yaptirabilirim..
Saglikli ewlatlar nasip etsin allah bizlere

Insallah cnm...Dualarm hepimiz icin
Hep kendimle beraber isteyen herkesede ver diorum rabbime...Sorun varmi sizde ilk asilamanmi

Insallah cnm amin.bnde isteyen herkeze nasip et die dua ediyorum kimseye aratmasin..
Esimde bisey yok cok sukur.bnm rahim filmim temiz cikti ama yumurtalarim gelismiyor..subatta klomene basladmbu da ilk asilamam insallah tutar.senin ilkmi asilma

Insallah cnm amin.bnde isteyen herkeze nasip et die dua ediyorum kimseye aratmasin..
Esimde bisey yok cok sukur.bnm rahim filmim temiz cikti ama yumurtalarim gelismiyor..subatta klomene basladmbu da ilk asilamam insallah tutar.senin ilkmi asilma
Ikinci cnm..Buda olmazsa tup bebek yolu gorunuyo

Canim bisey sorucam bukadar kafana takildiysa degerinin dusmesi.carsambadan once neden tekrar kan testi yaptirmiyorsun
Aslinda tabiki yaptrmak istiyorm ama dr kesin sonuc carsamba belli olur dedi zaten 6. Ve 8. Gunde yapilanlar bile beni coj gerdi her test sonucunu beklemek ayri ayri strese sokuyo beni ellerim titriyo nefesim kesiliyo test sonucu beklerken....Yaptrcm dusuk cikinca bu sefer acba deyip carsamba yine yaptrcm sinirlerm allak bullak oluyo cnm ya...Carsambaya kadar adet olmazsam test yaparm die disunuyorm bu yuzden

Kızlar bsey sorcam ben zeynep kamil kadın dogum devket hastanesinde aşılma yaptrmstm tutmamisti smdi bi ay ara verdiler ağustosta da 2.ci aşılma yaplcak tüp bebek geçiş yapmak için 2 kere mi aşılma olyo 3 kere mi

Tüp bebekte devlet desteği alabilmek için daha önce 2 aşılama yaptırmış olman gerek sanırım. Ben de tüp bebek istiyorum ama prosedür gereği ikinci aşılamayi da yaptırmak zorunda kaldım.

Haklısın canım daha cok kafana takiyosun. Hayırlısı inşallah canım benim hersey gönlünce olsun.

canım ben eğlenceli filmleri tercih ediyorum şu bekleme sürecimde
o tarz filmlerden uzak duruyorum
sende üzme kendini

Benim carsamba 2 hafta oluyo yani tam 15. Gun.O zamana kadar adet olmazsam...

sen çarşamba ben perşembe

kesinlikle çarşambaya kadar bekle canım
gerçekten daha çok stres oluyo insan en güzeli zamanında test yapmak

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-raporu-alma-hakkinda.723707/

belki burası yardımcı olur canım
ben rapor hakkında hiç net bilgi edinemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…