Canim vucut isini olcebilme imkanin var mi? Benim ki 36.9 cikti
Arkadaslar size catlatma ignesinden kac saat sonra asilama yapildi?
Kizlar progestan kullanan varmi ve bu ilac gogus agrisi yapar mi ciddi anlamda gogus agrm var korkmayada basladm
Drlarida anlamak zor benimkide dekort lansor progestan ve kan sulandirici igne cleaxene verdi.Kacinci gunun cnmBn hic bisey kullanmiyorum..ne hap ne jel bisey demedi dr.neden demedi bilmiyorumda normal klomen tedavisi gibi davrandı
Drlarida anlamak zor benimkide dekort lansor progestan ve kan sulandirici igne cleaxene verdi.Kacinci gunun cnm
Pazar günü 9da iğne yaptirdim kalçadan.
P.tesi 12.20 de aşılama yapıldı..
Pazar günü 9da iğne yaptirdim kalçadan.
P.tesi 12.20 de aşılama yapıldı..
Kizlar progestan kullanan varmi ve bu ilac gogus agrisi yapar mi ciddi anlamda gogus agrm var korkmayada basladm
Asilama yapildi ama doktor hareket % 2 sansiniz cok düşük dedi tup yaptirsak dedik hareketi arttirmadan tuptede basari elde edemezsiniz once bi urologa gidin o sizi yonlendirsin dedi.dunya basima yikildi cok uzgunum hic umudum yok en cokta esimin uzulmesine uzuluyorum onu oyle gormeye dayanamiyorum
İlaçlar hariç aşılamadan reşat bey kaç para aldı canımSagol canim Allah razi olsun proxeed icti ama daha cok dusmus galiba ameliyat olucak varikosel var.
BEN KOLTUKALTINDAN ÖLÇMÜSTUM CANIM.EVET JEL KULLANIYORUM.SANIRIM GOGUS SISMESI VUCUT SICAKLIGIN ARTMASI JELDEN KAYNAKLANIYORMUS.canım dil altından ölçtüm 36.8 benimde
inşallah gebeliktendir yaaaaa sende jel kullanıyormusun ?
jelinde yan etkisi olur diye endişeleniyorum da ben
Kizlar bugun doktora gittim . Asilamanin 4.gunu gel demisti.
bu gÖgüs agrisini sordum " ictigin ilaćlardan" dedi.
Bu konuda benim icin kapanmis oldu boylece...
bir de kist olusmus ama içtiğin progestan o kisti yok eder dedi...
bilginize :)
doktor bana da kist oluşabilr demişti ama herhangi bir ilaç vermedi.senin içtiğin ilaç ne canımEee asilama ile ilgili bisey demedimi nsl durum tutmusmu fln
BEN KOLTUKALTINDAN ÖLÇMÜSTUM CANIM.EVET JEL KULLANIYORUM.SANIRIM GOGUS SISMESI VUCUT SICAKLIGIN ARTMASI JELDEN KAYNAKLANIYORMUS.
Kizlar bugun doktora gittim . Asilamanin 4.gunu gel demisti.
bu gÖgüs agrisini sordum " ictigin ilaćlardan" dedi.
Bu konuda benim icin kapanmis oldu boylece...
bir de kist olusmus ama içtiğin progestan o kisti yok eder dedi...
bilginize :)
doktor bana da kist oluşabilr demişti ama herhangi bir ilaç vermedi.senin içtiğin ilaç ne canım
Kızlar hamileyimmmmm rabbim sağ salim kucağıma almayi nasip etsin inş değerim 55 çıktı
ayyyy çok sevindiiim canım ya darısı bizim başımıza inşallaah :) kaçıncı gün test yaptırdın değerin 55 çıktıDarısı bütün isteyenlere olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?