- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Cnm ne guzel seyler yazmssn..Aklima geldi bu forumda bi yerde okumustm sanirim birinin esine spermde sorun var demsler bayanada 2 tupte tikali demsler normal yolla hamile kalms inanilir gibi degil degil mi ama Rabbim ol desin onunde hicbirsey duramaz...kızlarrrr tüp bebekte tek bir tane sağlıklı sperm ve yumurta bizi anne yapmak için yeterli
bozmayın moralinizi
evet aşılamada şansımız düşük olabilir ama henüz imkanlarımız bitmiş değilki
tüp bebekde embriyologum ben morfoloji düşük diyince tek bi tanenin sağlıklı olması yeterli dedi haklıydıda.
ne hikayeler okudum tek bir canlı sperm için aylarca bekleyenler var
biz şuan aşılama yaptırabiliyoruz, yumurtamız var Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın
hem durum bu kadar vahim olsaydı inanın aşılama bile yapılmazdı? haksızmıyım??
Insallah duzelir canm bozma morelini tek bi canli sperm bile yetiyo simdiki tip taSagol canim Allah razi olsun proxeed icti ama daha cok dusmus galiba ameliyat olucak varikosel var.
Evet ya stres en buyuk dusman. Ilki tecrube oldu ikincisinde umarim tutar :)Amin canım. ben çok hikayeler okudum birebir de şahit oldum oyüzden imkansız diye bişey yok
biz sadece moralimizi yüksek tutalım stres yapmayalım
Iyi yaptin canim insallah gonlune gore versin Rabbim :)toparlanmana sevindim canım. güçlü olmamız lazım bu yolda
hazırlıklıyım ztn olmadı diyorum şimdiden
o yüzden olursa süpriz olacak bana ,olmazsada hayal kırıklığı olmucak
çok telkin ettim kendimi bu sefer psikolojik olarak
benimde kv görmüşama bilmio tedavi olduğumu
rüyaları hayıra çıksın inşallah nasip olmuştur hayırlı zamandır
bgn agrın geçtimi karnındaki bnm 3.gün yok denecek kadar azalmıştı
canım adet zamanı gelir parça kan eğer kimyasal gebelik teşiside konduysa vucut kendiliğinden atıyor.ama senin daha günün var ilk aşılama günü kanama olurmuş benim oldu arayıp sormuştum normal demişlerdiİnsallah ruyalari gercek olur..
Bnm asilamdn beri hep vardı. 3.gun cok şiddetlendi ama bugun yok dencek kadr az.iyiyim bugun. Bnm asilamdan sonra kan gelirken et parcasida geldi o önemli bisey deildir dimi. Burda okuyorum kimyasal gebelik de et parcasi geldi fln die.kanama ile gelmistir insallah
canım adet zamanı gelir parça kan eğer kimyasal gebelik teşiside konduysa vucut kendiliğinden atıyor.ama senin daha günün var ilk aşılama günü kanama olurmuş benim oldu arayıp sormuştum normal demişlerdi
yok canım zannetmiyorum.nasıl gidiyo senin var mı değişiklik .pazartesi ben test yaptıracağım sanırım negatif yada pozitif çıkar artık kanda.hiç değilse erkenden bileyim :)Bnde oyle dusundum kanma ile normaldir die ama okudukca acabaa die dusundm
AMİNNN hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.dualarım isteyen herkese aminRabbim hepimizin hakkında hayirlisini versin kızlar ben yarin test yaptıracam bakalım hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler dualarinizi bekliyorum canlar
Sagol canim biz 6 ay once baska bi hastanede test yadedik. hareket % 5 cikti 6ay ilac kullanin olmazsa asilama yaptirirsiniz dedi bizde 6ay sonra resat beye gittik bizim hareket % 5asilama yaptirmak istiyoruz dedik.tsurec basladi bugun verdigimiz spermde hareket % 2ye düştüğünü gördük oyle...saat 12de yapti odasinda 15 dk yattim kiletleyip kapiyi ciktilar sonra hemsire geldi kalktimcanim boyle..biraz kanamam oldu normalmis ole dedi.36 saati kafana takma canım.benim iğneden 15-16 saat sonra çatladığı ay olmuştu.sen içini ferah tut.
Evet ya stres en buyuk dusman. Ilki tecrube oldu ikincisinde umarim tutar :)
İnsallah ruyalari gercek olur..
Bnm asilamdn beri hep vardı. 3.gun cok şiddetlendi ama bugun yok dencek kadr az.iyiyim bugun. Bnm asilamdan sonra kan gelirken et parcasida geldi o önemli bisey deildir dimi. Burda okuyorum kimyasal gebelik de et parcasi geldi fln die.kanama ile gelmistir insallah
Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini versin kızlar ben yarin test yaptıracam bakalım hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler dualarinizi bekliyorum canlar
Sagol canim biz 6 ay once baska bi hastanede test yadedik. hareket % 5 cikti 6ay ilac kullanin olmazsa asilama yaptirirsiniz dedi bizde 6ay sonra resat beye gittik bizim hareket % 5asilama yaptirmak istiyoruz dedik.tsurec basladi bugun verdigimiz spermde hareket % 2ye düştüğünü gördük oyle...saat 12de yapti odasinda 15 dk yattim kiletleyip kapiyi ciktilar sonra hemsire geldi kalktimcanim boyle..biraz kanamam oldu normalmis ole dedi.
Sagol canim biz 6 ay once baska bi hastanede test yadedik. hareket % 5 cikti 6ay ilac kullanin olmazsa asilama yaptirirsiniz dedi bizde 6ay sonra resat beye gittik bizim hareket % 5asilama yaptirmak istiyoruz dedik.tsurec basladi bugun verdigimiz spermde hareket % 2ye düştüğünü gördük oyle...saat 12de yapti odasinda 15 dk yattim kiletleyip kapiyi ciktilar sonra hemsire geldi kalktimcanim boyle..biraz kanamam oldu normalmis ole dedi.
Hareketlilik canim yanlis yazmadim.hareketlilik mi morfolojimi bahsettiğin %2 ?
hareketlilik yazmışsın ama acaba yanlış mı baktın diye merak ettim
çünkü bizim tahlillerdede hareket %50 nin üzerindeydi hep ama morfoloji hep %2 idi o yüzden canım
acaba yanılıyomusun diye düşündüm
aşılamada hayırlı ugurlu olsun canım
inşallah Rabbim nasip etmiştir ve sonucu güzel olur
Cok sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhhgolsun canım.umarım güzel haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?