- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi nisanliyizbiz
-
Meraba güzel topik olmuş daha belli değil aslında ama bnm düğünüm de 2015 de olabilir henüz asker yolu bekliyorumTamam canım yazarım birazdan. Asker beklemek çok zor Allah yardımcın olsun ben de bekledim şubatta geldi benimkide hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zorduAma şimdi de hiç gitmemiş gibi. Kavga edip duruyoruz hiç gelmeseydin diyorum Listeyi yazıp birazdan eklerim benim de daha çok eksiğim var iğneden ipliğe herşey gerekiyor. Gümüşlük için kadeh setini nasıl yaptınız? Aldınız mı? Bana onlar çok gereksiz ve pahalı geliyor sadece kadeh seti ve sürahi almayı düşünüyorum ben ama fikrinizi de alayım dedim kızlar
Düğününüze baya var ama her şeyi halletmişsiniz maşallah :) Ben de mutfak ve ev tekstilini tamamladım sayılır ufak tefek şeylerim kaldı. Mayıs 2015'te evleniyorum kısmetse ama beyaz eşya mobilya filan daha hiçbir şeyimiz yok.2015 Temmuz'unda evleniyorum ben de. Mobilyalarım, halılarım, beyaz eşyalarım ve ev tekstil ürünlerim hazır. Mutfak malzemelerinin de çoğunu aldım. Bu aralar güzel bir yemek takımı bakıyorum. Karaca'nın Vintage serisi çok hoşuma gitti bakalım büyük ihtimal onu alıcam.
Kadehlerinizi çok beğendim siyah gibi olanları ben de günlük yemek takımım için düşünebilirim. Bir markası var mıdır ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?Merhaba,
Ben de Mayıs gelini olacağım inşallah :) 2 tane düğün olacağı için düğün yeri telaşına düştük o yüzden çeyiz hazırlıklarım çok yavaş gidiyor hatta gitmiyorYemek takımlarım ve bardaklarım, tamam. Tencerelerime, çay setime, çatal bıçak takımına ve çaydanlığa da karar verdim sadece gidip alması kaldı. Onun dışında seramik pilav tenceresi tava ve düdüklü tencere de belli sayılır. Bir kısmını eklemeye çalışayım:
Eki Görüntüle 1233278
Eki Görüntüle 1233279 Eki Görüntüle 1233280
Canım çok hoşlar.. Sen kullanacaksın çevren değil.. Benimde bulaşık makinem siyah :) yani sen beğeniyorsan hiç sorun etme.Bunlar beyaz eşyalarım. Sizce nAsıl? Siyah olduğu için tepki aldım çevremden.
Meraba güzel topik olmuş daha belli değil aslında ama bnm düğünüm de 2015 de olabilir henüz asker yolu bekliyorumdediğin gibi kadeh seti gereksiz ve cok pahali ben o hataya düştüm aldım ve cok pişman oldum sadece bardaklar ve Sürahi olan bi takım almak yeterli bence :)
Ya biz onları çok önceden halletmiştik. Yani evimiz zaten kuruluydu o açıdan şanslıyız. Rende setim bile var :) Şimdi ufak tefek çeyizlik eksikler kaldı işte. Bir de evin antresine yüklük hole de portmanto yaptırılacak. Beyaz eşya sorun değil hemen hemen bütün markalar birbirinin benzeri de mobilya seçerken çok dikkatli ol, içine sinmeyen mobilyalar alma sonra çok zorluk çıkıyor.Düğününüze baya var ama her şeyi halletmişsiniz maşallah :) Ben de mutfak ve ev tekstilini tamamladım sayılır ufak tefek şeylerim kaldı. Mayıs 2015'te evleniyorum kısmetse ama beyaz eşya mobilya filan daha hiçbir şeyimiz yok.
Ben onları nasıl halledeceğim zaten hiç bilmiyorumYa biz onları çok önceden halletmiştik. Yani evimiz zaten kuruluydu o açıdan şanslıyız. Rende setim bile var :) Şimdi ufak tefek çeyizlik eksikler kaldı işte. Bir de evin antresine yüklük hole de portmanto yaptırılacak. Beyaz eşya sorun değil hemen hemen bütün markalar birbirinin benzeri de mobilya seçerken çok dikkatli ol, içine sinmeyen mobilyalar alma sonra çok zorluk çıkıyor.
Eğer bilindik firmalardan alırsan sorun çıkmaz. Örnek olarak söylüyorum bulunduğun şehirdeki İstikbal mağazasına gider beğenirsin, ürün kodunu alırsın, gelin gideceğin şehirdeki İstikbal mağazasından siparişini verirsin. Hiç afakanlar basmasın yoksa zevk alamazsın yaptığın alışverişten canım. Ben çoğunu internetten baktım, beğendiğim modelleri seçtim, mağazaya gidip aldım :) Allahtan internet var da işlerimiz biraz daha kolaylaştı.Ben onları nasıl halledeceğim zaten hiç bilmiyorumBaşka bir şehire gelin gideceğim orada da kimsemiz yok ne nişanlımın ailesi ne benim ailem. Mobilyaları oradan almamız lazım ne zaman gideceğim de halledeceğiz hiç bilmiyorum. İçimi afakanlar basıyor aklıma geldikçe.
Aslına bakarsan çok pahalı bir mobilya almak istemiyorum. Çünkü biz tayinciyiz ve taşınmaktan eşyalarım kısa sürede mahvolacak zaten. Kafam karışık. Bir yanım markalı al dayanır, süreli mobilya mı alacaksın diyor, diğer yanım alma markasız al sıkıldıkça değiştirirsin diyor. Çok kararsız kaldım. Napsam ki sence?Eğer bilindik firmalardan alırsan sorun çıkmaz. Örnek olarak söylüyorum bulunduğun şehirdeki İstikbal mağazasına gider beğenirsin, ürün kodunu alırsın, gelin gideceğin şehirdeki İstikbal mağazasından siparişini verirsin. Hiç afakanlar basmasın yoksa zevk alamazsın yaptığın alışverişten canım. Ben çoğunu internetten baktım, beğendiğim modelleri seçtim, mağazaya gidip aldım :) Allahtan internet var da işlerimiz biraz daha kolaylaştı.
Bak o zaman ikincisi daha mantıklı. İstersen en iyi markayı al iki taşınmadan sonra mahvolur o mobilyalar. Şimdi ev taşıma şirketleri çok dikkatli ama ne olursa olsun mutlaka çizik, gevşeme oluyor mobilyalarda. Hele gardrop falan gibi panel mobilyalar sökülüp takıldıkça laçkalaşıyor. Madem durumun bu ben modalife gibi bir firmaya git derim. Hem her yerde şubesi var, hem estetik açıdan çok fena değil hem de ucuz. Ayrıca ucuz diye dandik olduğunu düşünme dayanıklı da çıkıyorlar. Ben öğrenciyken modalife'tan döşemiştim tüm evi. Öğrenciliğim bitmese daha on sene kullanırdım:) Kendi evine çıkana kadar çok masraf yapma. Bizim kendi evimiz diye biz öyle özendik yoksa ben de çok masraf yapmazdım açıkcası.Aslına bakarsan çok pahalı bir mobilya almak istemiyorum. Çünkü biz tayinciyiz ve taşınmaktan eşyalarım kısa sürede mahvolacak zaten. Kafam karışık. Bir yanım markalı al dayanır, süreli mobilya mı alacaksın diyor, diğer yanım alma markasız al sıkıldıkça değiştirirsin diyor. Çok kararsız kaldım. Napsam ki sence?
Canım çok teşekkür ederim :) İnceleyeyim o zaman ben sitesini bakayım gideceğimiz yerde var mı :) Çok sağol benim topiğime de bir göz gezdir istersen çeyizime aldıklarıma bakarsın. gerçi bazı resimler site yenilendikten sonra gözükmüyor yeni topic açmayı düşünüyorum ama sen yine de bakBak o zaman ikincisi daha mantıklı. İstersen en iyi markayı al iki taşınmadan sonra mahvolur o mobilyalar. Şimdi ev taşıma şirketleri çok dikkatli ama ne olursa olsun mutlaka çizik, gevşeme oluyor mobilyalarda. Hele gardrop falan gibi panel mobilyalar sökülüp takıldıkça laçkalaşıyor. Madem durumun bu ben modalife gibi bir firmaya git derim. Hem her yerde şubesi var, hem estetik açıdan çok fena değil hem de ucuz. Ayrıca ucuz diye dandik olduğunu düşünme dayanıklı da çıkıyorlar. Ben öğrenciyken modalife'tan döşemiştim tüm evi. Öğrenciliğim bitmese daha on sene kullanırdım:) Kendi evine çıkana kadar çok masraf yapma. Bizim kendi evimiz diye biz öyle özendik yoksa ben de çok masraf yapmazdım açıkcası.
Tamam bakarım :)Canım çok teşekkür ederim :) İnceleyeyim o zaman ben sitesini bakayım gideceğimiz yerde var mı :) Çok sağol benim topiğime de bir göz gezdir istersen çeyizime aldıklarıma bakarsın. gerçi bazı resimler site yenilendikten sonra gözükmüyor yeni topic açmayı düşünüyorum ama sen yine de bak
Kadehlerinizi çok beğendim siyah gibi olanları ben de günlük yemek takımım için düşünebilirim. Bir markası var mıdır ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?
Yok daha geldiğinde hepsini bi arada yapmayı düşünüyoruz :)Canım çok hoşlar.. Sen kullanacaksın çevren değil.. Benimde bulaşık makinem siyah :) yani sen beğeniyorsan hiç sorun etme.
Merhaba sende benim gibisin :) hakkımızda hayırlısı olsun
Söz nişan var mı peki sizde?
Yok daha geldiğinde hepsini bi arada yapmayı düşünüyoruz :)
hmmm anladım :) askerin ne zaman gelecek peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?