- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi nisanliyizbiz
-
Paylaş tabiki canım unuttuklarm varsa bende listeme ekleme yaparım aldıklarına da bakıcam :)Merhaba canım bende inşallah 2015 gelini olacağım :)
Ben aldıklarımın resimlerini tek tek ekleyemem biraz uzun sürer:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ herşeyim burda beklerim :)
Sandık çeyizi yatak odası için ev tekstili ve mutfagın büyük bir bölümü tamam :)
Elektrikli eşyalardan elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi kettle aldım geriye blendr seti ve ütü kaldı :)
bendee çokkk uzun bi liste yaptım onuda paylaşırım isterseniz :)
Ben de memnun oldum tatlım, site değişince bazı resimler kaybolmuş ama çoğu görünüyor. Bekliyoruz yorumları :)2015 Hepimize hayırlı olsun İnşallah kızlar :) çogu çeyiz topiğine baktım ama sizinkini ayrıca inceleyeceğim yorumlarımı yazarım çok memnun oldum hepnizle tanıştığıma baya 2015 gelini çıkçak gbi duruyor :)
2015 inşallah bizim yılımız olucak2015 Hepimize hayırlı olsun İnşallah kızlar :) çogu çeyiz topiğine baktım ama sizinkini ayrıca inceleyeceğim yorumlarımı yazarım çok memnun oldum hepnizle tanıştığıma baya 2015 gelini çıkçak gbi duruyor :)
Paylaş tabiki canım unuttuklarm varsa bende listeme ekleme yaparım aldıklarına da bakıcam :)
Şimdi misafirim var akşam bilgisayardan girince hemen bakacağım canım benim merak ediyorum göründüğü kadarına bakarım bende :)Ben de memnun oldum tatlım, site değişince bazı resimler kaybolmuş ama çoğu görünüyor. Bekliyoruz yorumları :)
Çok şık normal su bardakları var bebeğim onlar olmaz mı kiŞartlar kötü ya ben çalışmıyorum bile :) ama hndbrsanın dediği gibi ikisinden birisi olmalı sanki yemek takımlarını falan toplar mutfaak yetmez ki nereye koyucaz onca misafirlik eşyayı :) Ayaklı su bardağı almazsan misafir geldiğinde meşrubat için ne kullanacaksın canım?
İnşallaaaaahhhhhh :) İnşallah hepimiz 2015in mutlu gelinleri oluruz çeyizleri falan gördükçe sabırsızlanıyorum evlenmeye :) Çok varmış gibi geliyor ya hemen çeyizlerimi açıp kullanasım geliyor sabırsızlık başa belaa :)2015 inşallah bizim yılımız olucak
Ooooo çoğu gitmiş azı kalmış canım ya güzel liste olmuş. Bu fondü seti ne işe yarıyor kullanışlı mı? Ben de alaym :):)Eki Görüntüle 1231683 Eki Görüntüle 1231687 ilk resim aldıklarımın listesi canım 2. resim eksiklerim :)
Olmaz mı kuzum ya olur tabi iyi fikir aslında ben de öyle yapabilirim misafirlik su bardaklarına uygun bi deseni uydurdummu tamamdır :):)Çok şık normal su bardakları var bebeğim onlar olmaz mı ki
nevresim takımların çok şıkkkk <3Merhaba canım bende inşallah 2015 gelini olacağım :)
Ben aldıklarımın resimlerini tek tek ekleyemem biraz uzun sürer:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ herşeyim burda beklerim :)
Sandık çeyizi yatak odası için ev tekstili ve mutfagın büyük bir bölümü tamam :)
Elektrikli eşyalardan elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi kettle aldım geriye blendr seti ve ütü kaldı :)
bendee çokkk uzun bi liste yaptım onuda paylaşırım isterseniz :)
çok teşekkür ederimmmnevresim takımların çok şıkkkk <3
Eki Görüntüle 1231891 bu canım sıcak çikolatayı ve meyveyi bir arada seviyosan almalısın bence çok güzel oluyor
bu sadece mutfak listem birde diğer listelerim var ama ben baya şey aldım şükürler olsun
valla bi markası yok canım züccaciye tarzı bi yerden 15 tl ye aldımBende sabahtan bişeyler aldım onların da fotos
Aa evett görmüştüm ben bunu ben de alayım bari nişanlım çok seviyor meyve ve sıcak çikolatayı ben de severim teşekkürler canım :) Hemen sipariş veriyorum sen hangi marka aldın?
Tamam canım sağol ben de yarın çıkıcam tekrar çeyiz için :) O zaman bakarım. Şimdi yeni cicilerimin fotoğraflarını yükleyeceğim :)valla bi markası yok canım züccaciye tarzı bi yerden 15 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?