2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlıkları

Ben de kısmetse 2015 mayıs geliniyim aldıklarım için topiğime bakabilirsiniz eklesem buraya ekle ekle bitmez

Paylaş tabiki canım unuttuklarm varsa bende listeme ekleme yaparım aldıklarına da bakıcam :)

Ben de memnun oldum tatlım, site değişince bazı resimler kaybolmuş ama çoğu görünüyor. Bekliyoruz yorumları :)

Çok şık normal su bardakları var bebeğim onlar olmaz mı ki

nevresim takımların çok şıkkkk <3

Ooooo çoğu gitmiş azı kalmış canım ya güzel liste olmuş. Bu fondü seti ne işe yarıyor kullanışlı mı? Ben de alaym :):)
bu canım sıcak çikolatayı ve meyveyi bir arada seviyosan almalısın bence çok güzel oluyor
bu sadece mutfak listem birde diğer listelerim var ama ben baya şey aldım şükürler olsun

Bende sabahtan bişeyler aldım onların da fotos

Aa evett görmüştüm ben bunu ben de alayım bari nişanlım çok seviyor meyve ve sıcak çikolatayı ben de severim teşekkürler canım :) Hemen sipariş veriyorum sen hangi marka aldın?

valla bi markası yok canım züccaciye tarzı bi yerden 15 tl ye aldım

Günlük ve abiye yatak örtüm. Abiye olanı ben istemedim ama kayınvalidem almış heves etmiş :) Kaynanamla aldıklarımızı paylaşıyorum dün gece yatılı geldi bugün çıktık çarşı pazar dolaştık:) Siparişlerimizi verdik yarın geliceek :)
Bornoz takımlarımız :)
Complete (4 Mevsim) Set

Eklentiler

• 3079_14122012259.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.294
  • 20131127134018_ozdlek_rosie_nevresm_takimi_cft_kslk_75616.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 807
  • Elart-Helena-Krem-Cift-Kisilik-N_631_1.jpg
    194,8 KB · Görüntüleme: 297
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…