2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Arkadaslar merhaba. Bugun transferimin 10. Gunu kan verdim 0 cikti. 5.gun embriyosuydu cok moralim bozuldu. Hala umut var midir yarin yeniden kan versem mi. Benim.gibi olup sonra pozitf goren var mi

Arkadaslar biraz once bir mektup aldim morelim.bozuldu transferden sonra 7 embryom vardi bugun gelen mektupta 1 tane kaldigini yazmislar dondurmak icin izin istiyorlar

Bilmem canim ama herkes en az 11 12 . Gunlerinde yaptiriyor bence vardir diye dusunuyorum lutfen bizleri habersiz birakma sonucu tam ogrwndikten sonra olumlu olumsuz yaz lutfen rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bebisin seninledir...

Arkadaslar merhaba. Bugun transferimin 10. Gunu kan verdim 0 cikti. 5.gun embriyosuydu cok moralim bozuldu. Hala umut var midir yarin yeniden kan versem mi. Benim.gibi olup sonra pozitf goren var mi
Canim senden sinra biraz arastirdim okudugum birseyi paylasim.istedim birinin 10. Gunde 18 di yaziyordu cok yuksek degil bence seninde bu yuzden 0 cikmis olabilir yarin gene baktir buraya da sonucu yaz olur mu tuklaka

Arkadaslar biraz once bir mektup aldim morelim.bozuldu transferden sonra 7 embryom vardi bugun gelen mektupta 1 tane kaldigini yazmislar dondurmak icin izin istiyorlar
Sonuçta 1 tane koyuluyor ( çoğu Dr garantilemek için 2 tane koyabiliyor) ama olacağı varsa 1 taneyle de olur. Benim de 1 tane dondurulmuş bekliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun yüzümüz gülsün.

Canım 12. Günü bekle en net sonuç o zaman çıkıyormuş. Yazması kolay Beklemesi zor biliyorum ama boşu boşuna sıkıntıya sokma kendini inşallah güzel haberini alalım

Opum oldu kizlar hic korkulacak.bisey yokmus 6 yumurta demislerdi 13 tane toplamışlar .hayirlisiyla döllenirler ins.Surekli su tesbihi cektim kizlar Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr . ins bebeklerimde olusur ttunur bana
canım hayırlı olsun inşallah hepsi birer bebiş olarak sana döner haberdar et bizi de

sen nerde yaptirdin tedavini?kacinci gune gelmisti 7 tanesi?
Ben hollandada yaptirdim cnm transfere gittigim gun 9 tane vardi 1 ini transfer ettiler 8 kalmjsti ama 1i olmek uzere dedi 7yle devam ediyorduk 4. Gun toplam.7 vardi dun de mektup.geldi 1 kaldi dediler tam olarak aviklamamislar kacimci gun embryosu.

kızlar benim trasferim 10 eylülde 3. gün 2 tane embriy ile oldu. bugun dayanamadım daha test günüme varken test yaptırdım. 0 çıktı. dr u aradım test gününü bekle o zaman yap testi dedi. . dr sadece avutuyor mu beni anlamadım. sizce değerin yükselme ihtimali var mıdır. lütfen fikirlerinizi paylaşınn...

Cnm bak burda belirtmistim ayrica evlimutlu44 diye bir arkadas var o da senin gibi bu mesaji ona yazmistim istersen onunla irtibara gec
Canim senden sinra biraz arastirdim okudugum birseyi paylasim.istedim birinin 10. Gunde 18 di yaziyordu cok yuksek degil bence seninde bu yuzden 0 cikmis olabilir yarin gene baktir buraya da sonucu yaz olur mu tuklaka

Bende bugün hastalandım Yarın kan vermeye gitcem ve igneye basliycam insallh ama eylül ayında kimse yok heraldr

Arkadaslar merhaba.bi sorum olcak. Yumurta toplama işlemi ağrılı oluyor mu ? Ve anestezi veriliyor mu ?

Birde bayram tatili başladı ya bugünlerde Dr.lar görev yapıyor mu ? İlaç kullandım ve adet olunca kan vermem lazım.

Cnm ben hollandada anestesisiz yaptirdim evet biraz aci hissediyorsun ama sonrasi daha agrili ama turkiyede sanirim anestezi altinda topluyorlar korkulacak birseh yok merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…