- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Allah kabul etsin canım hayırlı haberlerini almak dileğimle
Allah razi.olsun.kizlar hepimize nasip olsun insAmin cnm allah tamamina erdirsin cumlemizinkini hayirlisiyla
Canim senden sinra biraz arastirdim okudugum birseyi paylasim.istedim birinin 10. Gunde 18 di yaziyordu cok yuksek degil bence seninde bu yuzden 0 cikmis olabilir yarin gene baktir buraya da sonucu yaz olur mu tuklakaArkadaslar merhaba. Bugun transferimin 10. Gunu kan verdim 0 cikti. 5.gun embriyosuydu cok moralim bozuldu. Hala umut var midir yarin yeniden kan versem mi. Benim.gibi olup sonra pozitf goren var mi
Sonuçta 1 tane koyuluyor ( çoğu Dr garantilemek için 2 tane koyabiliyor) ama olacağı varsa 1 taneyle de olur. Benim de 1 tane dondurulmuş bekliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun yüzümüz gülsün.Arkadaslar biraz once bir mektup aldim morelim.bozuldu transferden sonra 7 embryom vardi bugun gelen mektupta 1 tane kaldigini yazmislar dondurmak icin izin istiyorlar
Canım 12. Günü bekle en net sonuç o zaman çıkıyormuş. Yazması kolay Beklemesi zor biliyorum ama boşu boşuna sıkıntıya sokma kendini inşallah güzel haberini alalımArkadaslar merhaba. Bugun transferimin 10. Gunu kan verdim 0 cikti. 5.gun embriyosuydu cok moralim bozuldu. Hala umut var midir yarin yeniden kan versem mi. Benim.gibi olup sonra pozitf goren var mi
canım hayırlı olsun inşallah hepsi birer bebiş olarak sana döner haberdar et bizi deOpum oldu kizlar hic korkulacak.bisey yokmus 6 yumurta demislerdi 13 tane toplamışlar .hayirlisiyla döllenirler ins.Surekli su tesbihi cektim kizlar Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr . ins bebeklerimde olusur ttunur bana
Amin cumlemizin duasi kabul.olsun.inscanım hayırlı olsun inşallah hepsi birer bebiş olarak sana döner haberdar et bizi de
sen nerde yaptirdin tedavini?kacinci gune gelmisti 7 tanesi?Arkadaslar biraz once bir mektup aldim morelim.bozuldu transferden sonra 7 embryom vardi bugun gelen mektupta 1 tane kaldigini yazmislar dondurmak icin izin istiyorlar
Ben hollandada yaptirdim cnm transfere gittigim gun 9 tane vardi 1 ini transfer ettiler 8 kalmjsti ama 1i olmek uzere dedi 7yle devam ediyorduk 4. Gun toplam.7 vardi dun de mektup.geldi 1 kaldi dediler tam olarak aviklamamislar kacimci gun embryosu.sen nerde yaptirdin tedavini?kacinci gune gelmisti 7 tanesi?
Canim senden sinra biraz arastirdim okudugum birseyi paylasim.istedim birinin 10. Gunde 18 di yaziyordu cok yuksek degil bence seninde bu yuzden 0 cikmis olabilir yarin gene baktir buraya da sonucu yaz olur mu tuklaka
kızlar benim trasferim 10 eylülde 3. gün 2 tane embriy ile oldu. bugun dayanamadım daha test günüme varken test yaptırdım. 0 çıktı. dr u aradım test gününü bekle o zaman yap testi dedi. . dr sadece avutuyor mu beni anlamadım. sizce değerin yükselme ihtimali var mıdır. lütfen fikirlerinizi paylaşınn...
Ben varım ağustos ta başladım aslında ama östrojen yükselince bu aya kaldı ekim6 gibi transfer olacak inşallahBende bugün hastalandım Yarın kan vermeye gitcem ve igneye basliycam insallh ama eylül ayında kimse yok heraldr