- Konu Sahibi _oceanshine_
ben estrofem ve lucrine devam canım arife günü kontrol var büyük ihtimalle de bayram dönüşü transfer...benim doktor opu öncesinde tahıl ve eti yasaklamıştı balık ve sebze yememi önermişti opudan sonra da protein ağırlıklı beslenmeye geçmiştik ama her doktorun farklı oluyor beslenmesi canım...aynen yumurta sayısından çok kalitesi önemli sabah akşam kuru incir ye kaliteye baya etkiliymiş...inşallah toplanan her yumurtan kaliteli embriyo olarak sana geri döner :) bu dönem heyecanlı ve stresli dinlen kendini de çok yorma ben kendimi çok yormuştum o dönemde çok pişman oldum o yüzden
Anladım canım hepimiz için hayırlısı olsun, kolaylıkla opusu transferi olur da dilerim bebekler hakkında konuşmaya başlarız :) mutlaka burdan haberleşelim, umarım hepimizin istediği gibi olur. beslenmeye elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bakalım sonu güzel olsun da. kendimi yormamaya dikkat ediyorum surekli pozitif de duşunuyorum arada bazen stres oluyor ama onu da baskılayarak söndürmeye çalışıyorum tabi. Çok teşekkür ederim desteğin için